Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Feriehus i Klitmøller - Opplev Danmarks Hawaii | DanCenter

Feriehus i Klitmøller.

Klitmøller er kjent for å være Danmarks Hawaii. Her kan du finne surfere fra hele verden som gir den kjemper med bølgene. Har du ikke lyst til å prøve surfing, så kan du også nyte synet av høye sandbanker eller hvite brede sandstrender. Man kan også nyte dagen i Fårup Sommerland og prøve ut forlystelsene. Etter en hel dag med moro så kan dere avslutte dagen med en hyggelig aften på terrassen i feriehuset. På denne siden kan du finne vårt utvalg av feriehus i Klitmøller. Start søket etter feriehus i Klitmøller her.

Les mer om Klitmøller

Topp-attraksjoner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Klitmøller:

  Husnr: 33087Klitmøller12 personer,  158 m²Kjæledyr tillatt.600 m til kyst.Velholdt poolhus med rigtig god beliggenhed. Huset har 24 m² swimmingpool med svømmetræner (modstrømsanlæg), spabad til 2 personer og sauna. Det store badeværelse har gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. I gæstetoilettet er der gulvvarme ...Husnr: 68322Klitmøller7 personer,  148 m²Kjæledyr tillatt.400 m til kyst.Spændende og utraditionelt sommerhus med whirlpool bygget i spansk "hacienda stil". Huset er beliggende tæt på vandet ved Klitmøller. Moderne møbleret og opvarmes ved "luft til vand" anlæg. I stuen er der en brændeovn. Der er 4 soverum, bemærk ...Husnr: 78334Klitmøller6 personer,  85 m²Kjæledyr tillatt.300 m til kyst.Lyst og totalrenoveret sommerhus med bedste beliggenhed i Klitmøller på stor naturgrund midt i Klitmøller by med kort gåafstand til byens bedste badestrand samt til indkøbsmuligheder. Huset er meget velindrettet med tre soveværelser og moderne ...Husnr: 54540Klitmøller8 personer,  100 m²Kjæledyr er ikke tillatt.800 m til kyst.Lyst og moderne sommerhus i natur- og surfparadiset Klitmøller ved det brusende Vesterhavet. Huset er beliggende på en lukket naturgrund med godt læ og i rolige omgivelser. Der er lyng og naturarealer helt op til sommerhuset. Huset er indrettet ...Husnr: 26211Klitmøller7 personer,  87 m²Kjæledyr er ikke tillatt.950 m til kyst.På skøn klitgrund grænsende op til storslået, fredet naturareal ligger dette sommerhus midt i naturen. I gåafstand til både badestrand og til den lille, charmerende ferieby Klitmøller. Huset er indrettet i moderne, dansk stil og holdt i lyse ...Husnr: 88620Klitmøller4 personer,  55 m²Kjæledyr er ikke tillatt.300 m til kyst.Ca. 300 m fra det brusende Vesterhav ligger dette sommerhus for enden af en blind vej. Husets køjesenge er velegnede til børn. Børnevenligt område med lidt trafik. I skal kun over klitterne for at komme til stranden.

  Se alle hus i området.

  Ferie i Klitmøller - Ett surfer paradis.

  Ved siden av Nationalpark Thy så kan man finne en av Nord- Europas beste surfe områder kalt ”Cold Hawaii”. Hit drar surfe entusiaster fra hele verden for å prøve styrken til de store bølgene.

  De utfordrende bølgene er også perfekte for windsurfing. Har dere lyst til å prøve windsurfing så finnes det surfeskoler og mulighet for å leie utstyr i Klitmøller. Det er i tillegg stor mulighet for å se på alle de andre surfere og nyte utsikten i Klitmøller.

  Klitmøller er spesielt kjent for de gode surfe fasiliteter, men tilbyr også mange andre attraksjoner. Byen er kjent for å være en koselig fiskerlandsby med gode spisesteder, vakker strand og Klitmøller røkeri.

  I Nasjonalparken Thy kan man oppleve enestående natur, noen av Danmarks reneste innsjøer og et rikt dyreliv.

  Hytte ferie til Klitmøller er perfekt for den aktive familie med mange muligheter for fotturer, terrengsykling, ridning eller fiske turer til det Gule Rev.

  Opplevelser i området rundt Klintmøller. Fra fornøyelsesparker til bunkermuseum.

  Foruten ett besøk hos «Cold Hawaii” er det mange attraksjoner i nærheten av Klitmøller. Her kan du finne noen av de beste opplevelser man kan oppleve ved en ferie i Klitmøller.

  Leier du din feriebolig hos Dancenter, så kan du få rabatt på mange av Danmarks poplulære attraksjoner. Her kan du se hvilke attraksjoner du får rabbatt på

  Feriehusutleie i Klitmøller

  Hos Dancenter feriehus utleie så har vi 60 års erfaring med utleie av ferieboliger. Hos oss kan du føle deg sikker på at oppholdet forløper som det skal. På denne side kan du finne ca 25 boliger i Klitmøller - alt fra luksusboliger, til klassiske ferieboliger. Hos Dancenter kan man finne noe for enhver smak.

  Feriebolig område rundt Klitmøller

  Det finnes mange andre populære områder tett ved Klitmøller hvor man kan leie en feriebolig. Lei ett hus i Vorupør eller i Nordsjøen . Se også sommerhuse i Nordjylland.

  Hold ferie med Danland Feriesenter tett på Klitmøller.

  Man kan også besøke Danlands feriesenter tett på Klitmøller. I nord finner man: Vigsø Feriesenter og i sør Agger Havn Feriesenter . Hvis familien ønsker en badelandsferie så kan vi anbefale Vigsø Feriesenter . Her kan familien få sus i maven av den 50 meter lange vannrutsjebane, eller få varmen i boblebadet og badstuen. Feriesenteret ligger tett på de fantastiske og barnevennlige strender i Vigsø bukt - helt perfekt til en deilig sommerdag. På feriesenteret er det lekeplass, hoppeborger, og en rekke aktiviteter som sykkelutleie, minigolf og tennis.

  I Agger Havn Feriesenter bor dere i skjønne ferieboliger med utsikt til vannet og fjorden. Feriesenteret er ideelt til den aktive familie med mulighet for vandre, fiske og sykkel turer. På feriesenteret finnes det innendørs svømmebasseng, badstue, biljardstuer, bordtennis, og utendørsaktiviteter slik som strandvolley ball, petanque, lekeområde og minigolf. Hvis du velger å feriere ved Agger Havn med Danland så er det gratis inngang til Sydthy Svømmebad