Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Kollerup Strand

Feriehus: Kollerup Strand, Nordlige Vestkyst, Nordjylland, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 12 vurderinger4.8 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,8
Verdi for pengene4,5
Feriehusets innretning og utstyr4,7
Mest populært for
Familie/Venner med barn5,0
Familie/Venner uten barn4,6
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
tonnie - sønderby  (Venneferie uden børn, april 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“det var pænt og vedligeholdt og lå tæt på natur samt der var stille og roligt”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“åh der er mange muligheder bla. torup strand-røgeriget-og man fik godt mad i Pisa riget i Fjerritslev med mange retter på programmet-badehotellet samt kystlinjen op til slette strand som er meget smuk”
Mikkel - Viby  (Venneferie uden børn, april 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Fin størrelse, god placering, flot og hyggeligt indrettet, gode faciliteter. Var rigtig godt tilfreds.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Køkkenet indeholder det meste man har brug for af køkkenudstyr, men ikke andet, herunder ikke viskestykker, grydelapper, bagepapir og lignende.”
Dorthe - Herning  (Venneferie med børn, oktober 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Pænt, rent og beliggenheden. Dejligt stille og roligt.”
Conny - Tårs  (Venneferie uden børn, august 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“velholdt - godt dækket ind med service/glas m.m.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Fjerritslev var en god handelsby”
Anna Christina - Randers  (Familieferie med større børn, oktober 2016)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Det var hyggeligt og med flere soverum.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Nej”
Ulla - Ølgod  (Familieferie med børn, august 2015)
Hva syns du om feriehusets beliggenhet?
“Der er en fin beliggenhed, mange af tingene er indenfor cylelafstand.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Der var god plads både inde i huset men også udenom. Der var rigeligt med service.”
Christian Latajka - Herne  (Familienurlaub mit Kindern, august 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sauberkeit, Im ganzen ein sehr gepflegter Zustand”
Petra - Berlin  (Urlaub mit Freunden, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Es war alles vorhanden was man braucht. Es war sauber.=ØÞ”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Nein, weil wir schon so oft in Dänemark sind.”
Frank - Deutschland  (Familienurlaub mit Kindern, august 2016)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Alggemeiner Zustand, Ausstattung, Lage”
Hva syns du om feriehusets beliggenhet?
“Zum Strand ca. 5 km, zum Einkaufen (Fjerritslev) ca 2 km, gute Supermärkte (Aldi, Netto, Meny, Super Brugsen), auch mit dem Fahhrad gut zu erreichen, allerdings wenig gut ausgebaute Radwege.”

Ferieboligfasiliteter

6
3
61m²
nei
nei
Inkl.
3,5 km
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Dansk TV: DR1 og TV2.
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1982, renovert i 2012
 
1,5 km til restaurant
 
1,5 km til dagligvarebutikk
 
3,5 km til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Husnr. 94828
  Huskategori: ★★★
  Sjø/innsjø 3,5 kmGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  27293012345
  286789101112
  2913141516171819
  3020212223242526
  31272829303112
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Nordlige Vesterhav

  Det Nordlige Vesterhavet er spesielt kjent for de gode badestrendene. Du kan gå hele veien fra Limfjorden til Skagen langs brede, hvite strender. Underveis passerer du de vakre hedelandskapene, plantasjer og imponerende kalksteinsformasjoner. Ta en pause ved de høye klippene, hvor du kan nyte solen med en kald øl og et smørbrød. Ved bodene langs stranden kan du f.eks. kjøpe nyrøkt makrell. Egnen er preget av åpne vidder, mye plass, frisk luft og urørt natur. Havet, vinden og lyset gir en fornemmelse av “høyt under himmelen”– året rundt.

  Nord Jylland er kjent for sine mange kunsthåndverkere, malere, keramikere og glassblåsere – du møter alle her. Få andre områder huser så mange atelierer og gallerier som denne landsdelen – og hos mange kunstnere vil det være mulighet for å oppleve dem i arbeid. Du kan også fortsatt være heldig å møte dem ”live” og få en god prat om inspirasjon, farge- og materialevalg. Ravbutikkene i området tilbyr et rikholdig utvalg av smykker og kunsthåndverk.

  Tar du ferie ved det Nordlige Vesterhavet, må du ta en tur i Faarup Sommerland. Her får du en perfekt dag med lek og aktiviteter for hele familien. Liker du bedre windsurfing, må du besøke Klitmøller. Ved Klitmøller bygges Danmarks høyeste bølger seg opp. Litt av et paradis for øvede windsurfere. For alle andre er det en fin opplevelse å se på når surferne utøver deres brettkunst. Skulle du få lyst å prøve selv, kan du få brettundervisning på stedet.

  Om Nordjylland

  Sommerhusutleie i Nordjylland.

  Det er ikke uten grunn at Nordjylland er et av Danmarks mest ettertraktede feriemål når det kommer til leie av sommerhus. Med mer enn 1.000 sommerhus og ferieboliger fordelt på den nordjyske kystlinjen, har DanCenter et rikt utvalg av hus til forskjellige formål i alle størrelser og prisklasser, uansett om du ser etter et hus til 2, 10 eller flere personer. Nordjylland danner rammene rundt noe av den mest unike og storslåtte naturen i hele landet. Fra Vesterhavet med sine brede sandstrender til de imponerende sanddynene ved Kattegat, kan man med korte avstander bevege seg rundt i forskjellige omgivelser, som hver i sær er enestående i det danske naturlandskap. Og man behøver ikke utelukkende å dra på stranden for å bade, her er muligheter for å utforskre og gå lange turer hele året.

  En historisk tur til Vesterhavet.

  Mot Vesterhavet finner man populære sommerhusområder tett på byer som Blokhus, Løkken og Lønstrup. Mange av disse husene ligger i fredelige omgivelser med kort avstand til vannet, med plass til alt fra fire personer eller større grupper med opp til noen og tyve personer. Langs kysten finner man flere mindre byer med supermarkeder og butikker. Så uansett hvor man befinner seg er det aldri langt til nærmeste innkjøpsmulighet. Det er også på denne strekkningen man finner en av Nordeuropas deiligste badestrender, som hvert år trekker badelystne gjester til sommerhusene i området. Strandens størrelse, bredde og barnevennlighet betyr at den aldri føles overfylt av mennesker. På flere deler av stranden kan man finne fasinerende spor fra fortiden i form av etterlatte bunkere fra 2. verdenskrig. I Hanstholm ligger det historiske Museumssenter, hvor man kan gå på oppdagelse i Nordeuropas største befestningsanlegg under 2. verdenskrig, mens både Hirtshals og Skagen lenger nord også kan by på bunkermuseer med mulighet for å oppleve de underjordiske festninger innenfra.

  Rikt på nasjonalparker og attraksjoner.

  Danmarks første offisielle nasjonalpark finnes i Thy, og strekker seg hele veien fra Agger til Hanstholm. Her finner man et variert landskap av skoger og sletter, grove plantasjoer, og en bestand av sjeldne planter og dyr. I parken finner man både sykkel- og gåruter med snirklede stier og gode utsiktsposter. Skulle man få lyst til å slå seg ned og spise medbragt matpakke finnes her både shelters og oppholdsplasser underveis på rutene. En av årsakene til Nordjyllands popularitet som feriedestinasjon er det brede utvalget av attraksjoner som er godt fordelt over hele området. Foruten den praktfulle naturen som i seg selv er en severdighet, finner man både akvarier, fornøyelsesparker og museer som baner vei for mange timers opplevelser for hele familien, så vel innendørs som utendørs. Blandt de mest populære attraksjonene på listen ligger Fårup Sommerland, som siden 1975 har hatt adresse ute i den store skogen mellom Blokhus og Løkken. Den populære fornøyelsesparken har bare vokst seg større siden åpningen, og kan idag tilby mer enn femti forskjellige fornøyelser for både store og små, og også dem som ikke lar seg skremme av hv som helst! Parken råder over noen av Danmarks hurtigste rutsjebaner og et mangfoldig vannland med plass til badeglade i alle aldre. DanCenter tilbyr forskjellige Rabatter til noen av Danmarks beste attraksjoner, også Fårup Sommerland. For de som er glad i dyr finnes også flere muligheter. På østkysten kan man utforske det vilde dyrelivet i Lille Vildmose Naturområde, mens Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og Aalborg Zoo også har åpent for gjester året rundt. Her kan man bevege seg blandt hundrevis av fantastiske dyrearter fra havet, luften eller land. Uansett hvor i Nordjylland man leier sommerhus er det ikke landt til nærmeste opplevelse.

  Sommerhus i nydelige Skagen

  Skagen gjemmer på flere landemerker som i alle tilfeller er verdt å kjøre langt for.Man finner blandt annet Skagen Fyr som med sine 46 m er et av Danmarks høyeste. I samme område finner man Skagens Museum og Sankt Laurentii Kirke, eller bedre kjent som Den Tilsandede Kirke. Flere hårhundreders sandflukt har begravd den i dag mystiske kirken så kun tårnet står tilbake på den store sand plantasjen. Det er med god grunn mange sommer hus i Skagen. Den nydelige naturen sier seg selv, men også i selve Skage by finner man en spesiell stemning og lokalkultur. Her er et eldorado av spisesteder, alt fra klassiske kroer og smørbrødsrestauranter til fin gourmet mat og fiskebutikker. Mellom Skagen og Frederikshavn ligger den ørkenaktige sanddynen Råbjerg Mile som er Europas største av sin slags og innbyr til en utmerket gåtur. Råbjerg Mile er inndelt i flere forskjellige mindre områder som hver i sær har sin egen fauna og funksjon i det særpregne landskapet. Alt dette kan man oppleve når man besøker Skagen i et sommerhus