Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Krik

Feriehus: Krik, Nordlige Vestkyst, Nordjylland, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 15 vurderinger3.7 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,1
Verdi for pengene4,5
Feriehusets innretning og utstyr3,6
Mest populært for
Familie/Venner med barn4,0
Paropphold4,0
Familie/Venner uten barn3,5
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Marianne Otte - Sabro  (Venneferie med børn, mai 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“god og praktisk indretning uden en masse "nips". God belligenhed og smuk udsigt”
Claus - Bording  (Familieferie med større børn, april 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Gode cykelruter i området. Ishuset i agger er rigtig godt.”
Tina Maria Larsen - Klarup  (Familieferie med større børn, juni 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Lå utroligt smukt med udsigt over fjorden fra stuen og havde god plads til storfamilien/flere rejsende. Kort afstand til gode badestrande også, og med mere smuk natur indenfor rækkevidde - gode indkøbsmuligheder i Hurup. / Velindrettet og et godt køkken.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Oplagt til skønne gåture i området, gode bademuligheder, og en lang række attraktioner, særligt naturoplevelser, i miles omkreds.”
Karin - Aarup  (Venneferie uden børn, februar 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Der er en fantastisk udsigt fra stuen. Meget tæt på Limfjorden og Vesterhavet.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Husk selv at tage brænde med til brændeovnen. Tjek gulvvarmen i hele underetagen (hvad kan undværes), det lille badeværelse sluger meget strøm. / Instruktion af brugen af TV / parabol / Boxer meget mangelfuld. CD virkede slet ikke! Internettet er dog godt.”
Lene Bostrøm - Holstebro  (Familieferie med større børn, september 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Udsigten var dejligt og lokalerne var behagelige at være i”
J - Aa  (Familieferie med børn, desember 2016)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Pænt og rent, rummeligt og gode senge”
gtethe smed - hirtshals  (Familieferie med større børn, oktober 2016)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“jeg ved godt at det er til sene brug måske ikke brugt. det jeg helst vil have gjort var at give ejeren tips om mangler. det kunne blive et godt hus for dem der kan lide den natur. men der er en del små mangler”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“udsigten for dem der kan lide det”
inger - silkeborg  (Parferie, oktober 2015)
Hva syns du om feriehusets beliggenhet?
“godt udgangspunkt for ture i omliggende natur”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“udsigten på første sal”
Anders - 9270 Klarup  (Parferie, mai 2015)
Hva syns du om feriehusets beliggenhet?
“Beliggenheden var god. Vi havde en fantastisk udsigt ud over vandet med de mange surfere.”
Thorben - Deutschland  (Urlaub mit Freunden, januar 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Thyboron, ein von Fischerei geprägtee Ort, welcher vom Wohnbereich aus in der Ferne sichtbar ist. Dort kann man gut Fisch essen und am Strand mit seinen alten Bunkeranlagen spazieren. / / Außerdem einen Besuch Wert ist der Nationalpark Thy im Norden, mit seiner schönen Dünenlandschaft.”
Gabi - Wegberg  (Urlaub mit Freunden, juni 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Großzügigkeit des Hauses und der wunderschöne Blick auf das Wasser.”
Frank - Wickede  (Urlaub mit größeren Kindern, oktober 2016)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Der Ausblick”
Hans-Walter - 56479 Oberrod Obere Wiesenstr.7  (Urlaub mit Kindern und Freunden, september 2016)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Super Location, gepflegt, alles vorhanden”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Surfboard oder Kite mitnehmen, top”

Ferieboligfasiliteter

8
3
110m²
ja
nei
Inkl.
30 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Dansk TV: DR1 og TV2.
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1900, renovert i 2013
 
2,5 km til restaurant
 
2,5 km til dagligvarebutikk
 
30 m til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Husnr. 95715
  Huskategori: ★★★★
  Sjø/innsjø 30 mGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  27293012345
  286789101112
  2913141516171819
  3020212223242526
  31272829303112
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Nordlige Vesterhav

  Det Nordlige Vesterhavet er spesielt kjent for de gode badestrendene. Du kan gå hele veien fra Limfjorden til Skagen langs brede, hvite strender. Underveis passerer du de vakre hedelandskapene, plantasjer og imponerende kalksteinsformasjoner. Ta en pause ved de høye klippene, hvor du kan nyte solen med en kald øl og et smørbrød. Ved bodene langs stranden kan du f.eks. kjøpe nyrøkt makrell. Egnen er preget av åpne vidder, mye plass, frisk luft og urørt natur. Havet, vinden og lyset gir en fornemmelse av “høyt under himmelen”– året rundt.

  Nord Jylland er kjent for sine mange kunsthåndverkere, malere, keramikere og glassblåsere – du møter alle her. Få andre områder huser så mange atelierer og gallerier som denne landsdelen – og hos mange kunstnere vil det være mulighet for å oppleve dem i arbeid. Du kan også fortsatt være heldig å møte dem ”live” og få en god prat om inspirasjon, farge- og materialevalg. Ravbutikkene i området tilbyr et rikholdig utvalg av smykker og kunsthåndverk.

  Tar du ferie ved det Nordlige Vesterhavet, må du ta en tur i Faarup Sommerland. Her får du en perfekt dag med lek og aktiviteter for hele familien. Liker du bedre windsurfing, må du besøke Klitmøller. Ved Klitmøller bygges Danmarks høyeste bølger seg opp. Litt av et paradis for øvede windsurfere. For alle andre er det en fin opplevelse å se på når surferne utøver deres brettkunst. Skulle du få lyst å prøve selv, kan du få brettundervisning på stedet.

  Om Nordjylland

  Sommerhusutleie i Nordjylland.

  Det er ikke uten grunn at Nordjylland er et av Danmarks mest ettertraktede feriemål når det kommer til leie av sommerhus. Med mer enn 1.000 sommerhus og ferieboliger fordelt på den nordjyske kystlinjen, har DanCenter et rikt utvalg av hus til forskjellige formål i alle størrelser og prisklasser, uansett om du ser etter et hus til 2, 10 eller flere personer. Nordjylland danner rammene rundt noe av den mest unike og storslåtte naturen i hele landet. Fra Vesterhavet med sine brede sandstrender til de imponerende sanddynene ved Kattegat, kan man med korte avstander bevege seg rundt i forskjellige omgivelser, som hver i sær er enestående i det danske naturlandskap. Og man behøver ikke utelukkende å dra på stranden for å bade, her er muligheter for å utforskre og gå lange turer hele året.

  En historisk tur til Vesterhavet.

  Mot Vesterhavet finner man populære sommerhusområder tett på byer som Blokhus, Løkken og Lønstrup. Mange av disse husene ligger i fredelige omgivelser med kort avstand til vannet, med plass til alt fra fire personer eller større grupper med opp til noen og tyve personer. Langs kysten finner man flere mindre byer med supermarkeder og butikker. Så uansett hvor man befinner seg er det aldri langt til nærmeste innkjøpsmulighet. Det er også på denne strekkningen man finner en av Nordeuropas deiligste badestrender, som hvert år trekker badelystne gjester til sommerhusene i området. Strandens størrelse, bredde og barnevennlighet betyr at den aldri føles overfylt av mennesker. På flere deler av stranden kan man finne fasinerende spor fra fortiden i form av etterlatte bunkere fra 2. verdenskrig. I Hanstholm ligger det historiske Museumssenter, hvor man kan gå på oppdagelse i Nordeuropas største befestningsanlegg under 2. verdenskrig, mens både Hirtshals og Skagen lenger nord også kan by på bunkermuseer med mulighet for å oppleve de underjordiske festninger innenfra.

  Rikt på nasjonalparker og attraksjoner.

  Danmarks første offisielle nasjonalpark finnes i Thy, og strekker seg hele veien fra Agger til Hanstholm. Her finner man et variert landskap av skoger og sletter, grove plantasjoer, og en bestand av sjeldne planter og dyr. I parken finner man både sykkel- og gåruter med snirklede stier og gode utsiktsposter. Skulle man få lyst til å slå seg ned og spise medbragt matpakke finnes her både shelters og oppholdsplasser underveis på rutene. En av årsakene til Nordjyllands popularitet som feriedestinasjon er det brede utvalget av attraksjoner som er godt fordelt over hele området. Foruten den praktfulle naturen som i seg selv er en severdighet, finner man både akvarier, fornøyelsesparker og museer som baner vei for mange timers opplevelser for hele familien, så vel innendørs som utendørs. Blandt de mest populære attraksjonene på listen ligger Fårup Sommerland, som siden 1975 har hatt adresse ute i den store skogen mellom Blokhus og Løkken. Den populære fornøyelsesparken har bare vokst seg større siden åpningen, og kan idag tilby mer enn femti forskjellige fornøyelser for både store og små, og også dem som ikke lar seg skremme av hv som helst! Parken råder over noen av Danmarks hurtigste rutsjebaner og et mangfoldig vannland med plass til badeglade i alle aldre. DanCenter tilbyr forskjellige Rabatter til noen av Danmarks beste attraksjoner, også Fårup Sommerland. For de som er glad i dyr finnes også flere muligheter. På østkysten kan man utforske det vilde dyrelivet i Lille Vildmose Naturområde, mens Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og Aalborg Zoo også har åpent for gjester året rundt. Her kan man bevege seg blandt hundrevis av fantastiske dyrearter fra havet, luften eller land. Uansett hvor i Nordjylland man leier sommerhus er det ikke landt til nærmeste opplevelse.

  Sommerhus i nydelige Skagen

  Skagen gjemmer på flere landemerker som i alle tilfeller er verdt å kjøre langt for.Man finner blandt annet Skagen Fyr som med sine 46 m er et av Danmarks høyeste. I samme område finner man Skagens Museum og Sankt Laurentii Kirke, eller bedre kjent som Den Tilsandede Kirke. Flere hårhundreders sandflukt har begravd den i dag mystiske kirken så kun tårnet står tilbake på den store sand plantasjen. Det er med god grunn mange sommer hus i Skagen. Den nydelige naturen sier seg selv, men også i selve Skage by finner man en spesiell stemning og lokalkultur. Her er et eldorado av spisesteder, alt fra klassiske kroer og smørbrødsrestauranter til fin gourmet mat og fiskebutikker. Mellom Skagen og Frederikshavn ligger den ørkenaktige sanddynen Råbjerg Mile som er Europas største av sin slags og innbyr til en utmerket gåtur. Råbjerg Mile er inndelt i flere forskjellige mindre områder som hver i sær har sin egen fauna og funksjon i det særpregne landskapet. Alt dette kan man oppleve når man besøker Skagen i et sommerhus