Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Vorupør/Stenbjerg

Feriehus: Vorupør/Stenbjerg, Nordlige Vestkyst, Nordjylland, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 10 vurderinger4.4 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,5
Feriehusets innretning og utstyr4,2
Mest populært for
Familie/Venner uten barn4,4
Familie/Venner med barn4,0
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Britta - Hamburg  (Urlaub mit Freunden, august 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Das Haus hat alles was man braucht.Die Ruhe und die Umgebung”
Anja - Cuxhaven  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die ruhige Lage, Baumbestand, Küche, Badezimmer.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Für Kunstliebhaber: Käte-Lassens-Huset in Stenbjerg, Skagen (200 km entfernt), Fahrradkarten für schöne Radtouren besorgen. Thisted: Find over Ist ein tolles Antiquariat. Elsted Havn zwischen Snedsted und Nykøbing. Insel Fur und Mørs, Fossilien.”
Barbara - Lübeck  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Küche gut ausgestattet, windgeschütztes Grundstück und durch die Bäume auch sichtgeschützt”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Radtour auf dem Radwanderweg durch den Thy-Nationalpark (der geht ja gleich hinterm Ort los) war toll. Wir lieben den Ree Safari Park, allerdings von dort leider pro Strecke ca. 2 1/2 Stunden Fahrtzeit, oder Randers Regnskov, leider auch ca. 2 Stunden entfernt.”
Michael - Nürnberg  (Urlaub mit größeren Kindern, juni 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Alleinlage und der Ort .”
Olli - Leichlingen Rhld.  (Urlaub mit Freunden, juni 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Fahrräder mitnehmen! Sehr schöne Radwege im Nationalpark.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sehr schöne Alleinlage”
Ann-Luise - Dresden  (Urlaub mit Freunden, mai 2018)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Es lohnt sich Fahrräder mitzunehmen! / Zum Strand so nur 5 Minuten und zur nächsten Einkaufsmöglichkeiten 20 Minuten.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Liebevolle Einrichtung mit vielen kleinen Details (Spielzeug f. Kinder, Luftpumpe, Strandmuschel, uvm.) / Außerdem ruhig und blickdicht mit Wald umgeben gelegen. / Küche sehr gut ausgestattet.”
Hans - Skærbæk  (Venneferie uden børn, juni 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Rolige omgivelser”
Jan - Nyborg  (Venneferie med børn, september 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Stille og roligt, fint sommerhus”
Inger - København  (Venneferie uden børn, august 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenheden i Thy / Wifi”
Lone - Åbyhøj  (Familieferie med større børn, august 2018)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Den lokale strand er dejlig i roligt vejr, ellers er det bedre at bade i Vorupør. / Stenbjerg Kro ser måske lidt kedelig ud, men serverer en lækker frokost.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Huset er indbydende og velholdt. Alle senge er gode, og køkkenet er udstyret med alt, hvad vi havde brug for til madlavningen - et særsyn i de udlejningshuse, vi har prøvet. / Grunden er godt indrettet med mulighed for sol og læ hele dagen.”

Ferieboligfasiliteter

5
3
67m²
nei
nei
Inkl.
1,0 km
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV:
 
Dansk TV: DR1 og TV2.
 
1 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1983
 
700 m til restaurant
 
700 m til dagligvarebutikk
 
1,0 km til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Fårup Sommerland
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Utzon Center
 • Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Family Farm Fun Park
 • Action House
 • Middelaldercenteret
 • Museumscenter Hanstholm
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Husnr. 18672
  Huskategori: ★★★
  Sjø/innsjø 1,0 kmGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  402829301234
  41567891011
  4212131415161718
  4319202122232425
  442627282930311
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Nordlige Vesterhav

  Det Nordlige Vesterhavet er spesielt kjent for de gode badestrendene. Du kan gå hele veien fra Limfjorden til Skagen langs brede, hvite strender. Underveis passerer du de vakre hedelandskapene, plantasjer og imponerende kalksteinsformasjoner. Ta en pause ved de høye klippene, hvor du kan nyte solen med en kald øl og et smørbrød. Ved bodene langs stranden kan du f.eks. kjøpe nyrøkt makrell. Egnen er preget av åpne vidder, mye plass, frisk luft og urørt natur. Havet, vinden og lyset gir en fornemmelse av “høyt under himmelen”– året rundt.

  Nord Jylland er kjent for sine mange kunsthåndverkere, malere, keramikere og glassblåsere – du møter alle her. Få andre områder huser så mange atelierer og gallerier som denne landsdelen – og hos mange kunstnere vil det være mulighet for å oppleve dem i arbeid. Du kan også fortsatt være heldig å møte dem ”live” og få en god prat om inspirasjon, farge- og materialevalg. Ravbutikkene i området tilbyr et rikholdig utvalg av smykker og kunsthåndverk.

  Tar du ferie ved det Nordlige Vesterhavet, må du ta en tur i Faarup Sommerland. Her får du en perfekt dag med lek og aktiviteter for hele familien. Liker du bedre windsurfing, må du besøke Klitmøller. Ved Klitmøller bygges Danmarks høyeste bølger seg opp. Litt av et paradis for øvede windsurfere. For alle andre er det en fin opplevelse å se på når surferne utøver deres brettkunst. Skulle du få lyst å prøve selv, kan du få brettundervisning på stedet.

  Om Nordjylland

  Sommerhusutleie i Nordjylland.

  Det er ikke uten grunn at Nordjylland er et av Danmarks mest ettertraktede feriemål når det kommer til leie av sommerhus. Med mer enn 1.000 sommerhus og ferieboliger fordelt på den nordjyske kystlinjen, har DanCenter et rikt utvalg av hus til forskjellige formål i alle størrelser og prisklasser, uansett om du ser etter et hus til 2, 10 eller flere personer. Nordjylland danner rammene rundt noe av den mest unike og storslåtte naturen i hele landet. Fra Vesterhavet med sine brede sandstrender til de imponerende sanddynene ved Kattegat, kan man med korte avstander bevege seg rundt i forskjellige omgivelser, som hver i sær er enestående i det danske naturlandskap. Og man behøver ikke utelukkende å dra på stranden for å bade, her er muligheter for å utforskre og gå lange turer hele året.

  En historisk tur til Vesterhavet.

  Mot Vesterhavet finner man populære sommerhusområder tett på byer som Blokhus, Løkken og Lønstrup. Mange av disse husene ligger i fredelige omgivelser med kort avstand til vannet, med plass til alt fra fire personer eller større grupper med opp til noen og tyve personer. Langs kysten finner man flere mindre byer med supermarkeder og butikker. Så uansett hvor man befinner seg er det aldri langt til nærmeste innkjøpsmulighet. Det er også på denne strekkningen man finner en av Nordeuropas deiligste badestrender, som hvert år trekker badelystne gjester til sommerhusene i området. Strandens størrelse, bredde og barnevennlighet betyr at den aldri føles overfylt av mennesker. På flere deler av stranden kan man finne fasinerende spor fra fortiden i form av etterlatte bunkere fra 2. verdenskrig. I Hanstholm ligger det historiske Museumssenter, hvor man kan gå på oppdagelse i Nordeuropas største befestningsanlegg under 2. verdenskrig, mens både Hirtshals og Skagen lenger nord også kan by på bunkermuseer med mulighet for å oppleve de underjordiske festninger innenfra.

  Rikt på nasjonalparker og attraksjoner.

  Danmarks første offisielle nasjonalpark finnes i Thy, og strekker seg hele veien fra Agger til Hanstholm. Her finner man et variert landskap av skoger og sletter, grove plantasjoer, og en bestand av sjeldne planter og dyr. I parken finner man både sykkel- og gåruter med snirklede stier og gode utsiktsposter. Skulle man få lyst til å slå seg ned og spise medbragt matpakke finnes her både shelters og oppholdsplasser underveis på rutene. En av årsakene til Nordjyllands popularitet som feriedestinasjon er det brede utvalget av attraksjoner som er godt fordelt over hele området. Foruten den praktfulle naturen som i seg selv er en severdighet, finner man både akvarier, fornøyelsesparker og museer som baner vei for mange timers opplevelser for hele familien, så vel innendørs som utendørs. Blandt de mest populære attraksjonene på listen ligger Fårup Sommerland, som siden 1975 har hatt adresse ute i den store skogen mellom Blokhus og Løkken. Den populære fornøyelsesparken har bare vokst seg større siden åpningen, og kan idag tilby mer enn femti forskjellige fornøyelser for både store og små, og også dem som ikke lar seg skremme av hv som helst! Parken råder over noen av Danmarks hurtigste rutsjebaner og et mangfoldig vannland med plass til badeglade i alle aldre. DanCenter tilbyr forskjellige Rabatter til noen av Danmarks beste attraksjoner, også Fårup Sommerland. For de som er glad i dyr finnes også flere muligheter. På østkysten kan man utforske det vilde dyrelivet i Lille Vildmose Naturområde, mens Nordsøen Oceanarium i Hirtshals og Aalborg Zoo også har åpent for gjester året rundt. Her kan man bevege seg blandt hundrevis av fantastiske dyrearter fra havet, luften eller land. Uansett hvor i Nordjylland man leier sommerhus er det ikke landt til nærmeste opplevelse.

  Sommerhus i nydelige Skagen

  Skagen gjemmer på flere landemerker som i alle tilfeller er verdt å kjøre langt for.Man finner blandt annet Skagen Fyr som med sine 46 m er et av Danmarks høyeste. I samme område finner man Skagens Museum og Sankt Laurentii Kirke, eller bedre kjent som Den Tilsandede Kirke. Flere hårhundreders sandflukt har begravd den i dag mystiske kirken så kun tårnet står tilbake på den store sand plantasjen. Det er med god grunn mange sommer hus i Skagen. Den nydelige naturen sier seg selv, men også i selve Skage by finner man en spesiell stemning og lokalkultur. Her er et eldorado av spisesteder, alt fra klassiske kroer og smørbrødsrestauranter til fin gourmet mat og fiskebutikker. Mellom Skagen og Frederikshavn ligger den ørkenaktige sanddynen Råbjerg Mile som er Europas største av sin slags og innbyr til en utmerket gåtur. Råbjerg Mile er inndelt i flere forskjellige mindre områder som hver i sær har sin egen fauna og funksjon i det særpregne landskapet. Alt dette kan man oppleve når man besøker Skagen i et sommerhus