Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus i Gilleleje - Kulturhavn, landsbyliv og strand

 
Søk område: Gilleleje
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 32 ferieboliger.

Feriehus i Gilleleje - Kulturhavn, landsbyliv og strand

Hold ferie i Gilleleje, og opplev det sprudlende liv i den hyggelige havnebyen

Foruten masse kultur, så byr Gilleje på en av Danmarks vakreste turløyper. Her kan du oppleve panoramautsikt til Kullen i Sverige og se den vakre naturen i området. I tillegg finnes det slott og det 800 år gamle Esrum Kloster. Leier du ett feriehus i Gilleleje, er du kort vei fra København, Danmarks hovedstad. Her kan du finne utallige opplevelser for hele familien.

Start søket etter feriehus I Gilleleje her

Les mer om Gilleleje
Gjesters vurdering av hus, Gilleleje: 3.8 av 5.0 fra totalt 296 anmeldelser.

Topp-attraksjoner i området

  • Tivoli
  • Dyrehavsbakken
  • Zoologisk Have
  • Louisiana
  • Den Blå Planet
  • Nationalmuseet
  • Rundetårn
  • Statens Museum for Kunst
  • Ny Carlsberg Glyptoteket
  • Canal Tours
  • Eksperimentarium
  • Frilandsmuseet
  • Frederiksborg Slot
  • 32 hytter for Gilleleje

    Feriehus i GillelejeHusnr: 9441Gilleleje8 personer,  85 m²50 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 65940Gilleleje6 personer,  52 m²10 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 29181Gilleleje6 personer,  90 m²1,6 km til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 45570Gilleleje6 personer,  124 m²525 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 48652Gilleleje7 personer,  103 m²150 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 98361Gilleleje2 personer,  70 m²180 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 44713Gilleleje6 personer,  72 m²1,2 km til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 76825Gilleleje4 personer,  110 m²200 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 11830Gilleleje4 personer,  76 m²600 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 54184Gilleleje6 personer,  85 m²1,4 km til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 48575Gilleleje6 personer,  108 m²1,1 km til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 94181Gilleleje6 personer,  73 m²100 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 55811Gilleleje6 personer,  60 m²200 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 44555Gilleleje8 personer,  98 m²1,4 km til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 9758Gilleleje4 personer,  84 m²850 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 45845Gilleleje6 personer,  98 m²150 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 45643Gilleleje6 personer,  85 m²975 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 15223Gilleleje4 personer,  70 m²1,4 km til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 52648Gilleleje7 personer,  98 m²150 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 55829Gilleleje6 personer,  46 m²700 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 33477Gilleleje6 personer,  93 m²800 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 30284Gilleleje10 personer,  142 m²500 m til kyst.Feriehus i GillelejeHusnr: 42785Gilleleje8 personer,  120 m²1,2 km til kyst.

    Se alle hus i området.

    Sommerhusferie i Gilleleje

    Hold sommerhusferien i idylliske Gilleleje og nyd den livlige turistby. Gilleleje har Sjællands største fiskerihavn, som er byens centrum. I løbet af sommeren, summer byen af liv og hvert år afholdes der et hav af arrangementer. Hold eksempelvis sommerhusferien under Gilleleje festival - en musikfestival fyldt med kendte kunstnere og god musik.

    I Gilleleje finder I mange små børnevenlige sandstrande. Her kan I bruge dagene på at slappe af på stranden, plaske rundt i vandet og nyde frokosten på Gilleleje Havn. De mange spisesteder, som for eksempel Restaurant Gilleleje og Fyrkroen, byder på skønne retter til alle i familien.

    Gilleleje byder på et hav af oplevelser. I byen finder I Gilleleje museum, Gilleleje Kirke og Nakkehoved Fyr. Drømmer I om en mere aktiv ferie, er Gilbjergstien perfekt med sin 2,5 km vandre- og cykelsti. Stien starter i Gilleleje by og fører til Gilbjerghoved. Her finder I en smuk udsigt til vandet fra de høje skrænter. Har I lyst til et slag golf, kan I besøge Gilleleje Golfklub. Her kan I prøve den smukke, men udfordrende 18-hullers golfbane. Banen er flere gange kåret som én af de absolut bedste golfbaner på Sjælland.

    Storbytur til København

    Går sommerhusferien til Gilleleje er der ikke langt til Københavns mange shopping og kulturtilbud. Her finder du en overflod af seværdigheder og oplevelser året rundt. Få blandt andet rørt hjernemusklerne i Experimentariumet eller få en fortryllende dag i Tivoli. Kombiner den afslappende ferie i et sommerhus med storbyferie, hvor man kan nyde godt af de mange tilbud, som København tilbyder.

    Oplevelser i og omkring Gilleleje – det sker der

    Holder I sommerhusferien i Gilleleje er der masser af attraktioner der kan besøges inden for kort afstand, som Gilbjergstien, dyreparken og kunstudstillinger. Kører I lidt længere, finder I velkendte attraktioner og forlystelsesparker. Besøg blandt andet:

    På vejen fra Gilleleje til København, kan I opleve Helsingør. Her bliver der budt på oplevelser som Kronborg slot, M/S Søfartsmuseet og Øresundsakvariet, et lille og hyggeligt saltvandsakvarium. Skulle I blive sultne på vejen, rummer kulturhavnen i Helsingør også et stort madmarked, hvor boder serverer streetfood fra hele verden – Værftets Madmarked.

    Lejer I sommerhuset hos DanCenter får I rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan I se hvilke attraktioner I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

    Sommerhusudlejning i Gilleleje

    Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder I over 30 sommerhuse beliggende i Gilleleje. Uanset om I drømmer om en smuk havudsigt eller et sommerhus med sauna, så finder I noget for enhver smag hos DanCenter.

    Sommerhusområder tæt ved Gilleleje

    Nær Gilleleje ligger andre populære sommerhusområder som Dronningmølle og Vejby Strand – her tilbyder DanCenter også et skønt udvalg af sommerhuse. Se udvalget af sommerhuse i Nord- og Østsjælland eller se alle DanCenters sommerhuse på Sjælland – her finder I skønne sommerhusområder ved kysterne, smukke badestrande og Danmarks hovedstad: København.

    Hold ferie med Danland Feriecenter i Gilleleje

    I Danlands feriecenter i Gilleleje er de hyggelige feriehuse placeret direkte ud til Kattegat. Lige uden for døren findes de skønneste sandstrande, der indbyder til aktiviteter for hele familien. Fra feriehusene kan Kattegat både høres og duftes og i flere af husene, er der udsigt til det smukke hav. Gilleleje er især kendt som en fiskerby og derfor har Danland Gilleleje også etableret en renseplads til lystfiskere. På feriecentret er der swimmingpool både inden- og udendørs. Indendørs kan varmen nydes i saunaen og her er der også aktiviteter som bordtennis, poolbord og spillehal. Udendørs kan ferien nydes med et spil petanque eller en familiekamp på boldbanerne, imens børnene kan hygge sig på legepladsen og hoppepuden.