Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus i Hornbæk

Feriehus i Hornbæk

 
Søk område: Hornbæk
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 11 ferieboliger.
Søk på kartet

Feriehus i Hornbæk

I Hornbæk finner du et stort utvalg av fritidsboliger for din ferie

Hornbæk er det perfekte destinasjon både for en aktiv ferie og en avslappende ferie.

For den aktive familie er det turløyper, og sykkelstier og noen har i tillegg utsikt til Sverige. Dessuten gir Hornbæks vakre strand og gode spa og velvære tilbud mulighet for å gire helt ned.

Start søket etter feriehus I Hornbæk her

Les mer om Hornbæk
Gjesters vurdering av hus, Hornbæk: 3.6 av 5.0 fra totalt 157 anmeldelser.

Topp-attraksjoner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 11 hytter for Hornbæk

  Feriehus i HornbækHusnr: 70100Hornbæk14 personer,  175 m²Kjæledyr tillatt.900 m til kyst.Feriehus i HornbækHusnr: 97478Hornbæk7 personer,  130 m²Kjæledyr er ikke tillatt.400 m til kyst.Feriehus i HornbækHusnr: 68564Hornbæk4 personer,  81 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,2 km til kyst.Feriehus i HornbækHusnr: 99266Hornbæk7 personer,  75 m²Kjæledyr er ikke tillatt.3,0 km til kyst.Feriehus i HornbækHusnr: 94499Hornbæk6 personer,  84 m²Kjæledyr tillatt.1,0 km til kyst.Feriehus i HornbækHusnr: 47133Hornbæk8 personer,  95 m²Kjæledyr er ikke tillatt.800 m til kyst.Feriehus i HornbækHusnr: 7370Hornbæk6 personer,  51 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,0 km til kyst.Feriehus i HornbækHusnr: 6247Hornbæk5 personer,  76 m²Kjæledyr er ikke tillatt.1,2 km til kyst.Feriehus i HornbækHusnr: 39239Hornbæk6 personer,  87 m²Kjæledyr er ikke tillatt.750 m til kyst.Feriehus i HornbækHusnr: 27428Hornbæk6 personer,  75 m²Kjæledyr er ikke tillatt.200 m til kyst.Feriehus i HornbækHusnr: 99914Hornbæk4 personer,  70 m²Kjæledyr tillatt.1,0 km til kyst.

  Se alle hus i området.

  Ferie i Hornbæk

  I Hornbæk finner man "Kurbadet" av Ilse Jacobsen, hvor man kan hygge seg med avslapping og velvære. Etterpå kan man ta seg en gåtur ut mot kysten og besøke stranden som er en av nordkystens mest besøkte og en av de større strender i området. Hornbæk byr også på en golfklubb med 18 huller & 9 hullers bane.

  Ta en storbytur til København

  Går ferien til Hornbæk er det kort vei til København som byr på mye kultur og shopping slik som Tivoli og Strøget.

  Tivoli - En magisk have fylt med karuseller, restauranter, forestillinger med mere. På under 5 minutter kan man shoppe på Strøget, handlegata fylt med kjente og ukjente merkevare kjeder.

  Leier du din feriebolig hos Dancenter så tilbyr DanCenter rabatt på mange attraksjoner i Danmark. Opp til 25 % rabatt i inngangsbillett for voksne og barn på en rekke attraksjoner og severdigheter. Her kan du se hvilke rabatter Dancenter tilbyr.

  Andre området tett på Hornbæk

  Tett på Hornbæk ligger andre populære ferieområder slik som Gilleleje Og Vejby Strand .

  Andre områder i Nord og Øst Sjælland som kan være av interesse med strandområder, og med korte avstander til København: Nord- og Øst Sjælland eller se alle DanCenter sommerhuse på Sjælland

  Ferie i Danland's feriesenter i Gilleleje, som ligger tett på Hornbæk

  På ett feriesenter er det gjerne aktiviteter slik som innendørs og utendørs svømmebasseng, bord tennis, biljard, spillehaller, fotball, basketball, lekeplass med mere.

  Gilleleje er en yndet plass for lystfiskere og er kjent som en fiskerlandsby. På Danlands feriesenter er det tilrettelagt rensebord til lystfiskere som har fanget noe. Merk at det kan være påbudt med fiskekort.

  Man kan også finne de flotteste sandstrender Danmark har å by på, hvor man har utsikt til Kattegat. Les mere om dette her:

  Gilleleje Feriesenter .