Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Henne i Danmark - Lei feriehus hos DanCenter

Henne i Danmark - Lei feriehus hos DanCenter

Lei et feriehus til din neste ferie med DanCenter Feriehusutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne et ledig feriehus i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om feriehuset for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.

Les mer om Henne

Topp-attraksjoner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Dandoss Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Henne:

  Husnr: 98725Henne4 personer,  46 m²Kjæledyr er ikke tillatt.2,0 km til kyst.Velholdt og lyst indrettet rækkehus beliggende ca. 100 meter fra Henne Golfbane og for enden af lukket vej. Rækkehuset er indrettet med 2 soverum, hvoraf det ene er med dobbeltseng, mens det andet er med en sovesofa til 2 personer. Fra det kombinerede ...Husnr: 51678Henne10 personer,  141 m²Kjæledyr tillatt.2,6 km til kyst.Sommerhus beliggende i et populært naturområde for enden af blind vej, så der er ingen trafikstøj. Dette sommerhus med swimmingpool og spabad ligger på en stor naturgrund med 2 terrasser. Huset er funktionelt indrettet. Fra stuen er der frit ...Husnr: 50096Henne6 personer,  84 m²Kjæledyr er ikke tillatt.2,3 km til kyst.Rummeligt og velholdt sommerhus beliggende på stor naturgrund i Henne. Huset er indrettet i en lys og imødekommende stil med et meget stort vinduesparti i opholdsstuen, som giver et flot lysindfald. Fra den store entre er der adgang til et rummeligt ...Husnr: 09695Henne6 personer,  112 m²Kjæledyr er ikke tillatt.2,5 km til kyst.Lyst, velindrettet og veludstyret sommerhus med spabad og sauna beliggende i Henne. Sommerhuset er indrettet med et veludstyrede køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen, hvorfra I kan nyde den store terrasse via de store panoramavinduer ...Husnr: 74453Henne4 personer,  78 m²Kjæledyr er ikke tillatt.2,2 km til kyst.På naturgrund med stor græsplæne ligger dette sommerhus. Køkkenet fra 2012 er veludstyret, bl.a. er der integreret opvaskemaskine og et stort køle-/fryseskab. I husets velindrettede og stemningsfyldte opholdsstue finder I brændeovn, stereoanlæg, ...Husnr: 36461Henne8 personer,  114 m²Kjæledyr tillatt.2,5 km til kyst.Sommerhus beliggende på lukket vej, tæt ved en af Danmarks bedste badestrande. Badeværelse med både spabad og sauna. Der er installeret et energivenligt klimaanlæg i huset, som sikrer en behagelig temperatur året rundt. Huset er lyst og smagfuldt ...

  Se alle hus i området.

  Øst for Henne Strand ligger landsbyen Henne (el. Henneby). Hele området er nærmest sammenvokst og preget av feriehusområder og campingplasser. Området ved Henne byr på en praktfull natur med sanddyner, vidder og skog. Den nærliggende Henne Strand frister de fleste med områdets spisesteder, butikker og mange aktiviteter for barna.

  Henne Strand har en av Europas flotteste sandstrender. Den ca.16 km lange, hvite sandstranden innbyr til lek, sandslott og gode spaserturer langs vannkanten og er man heldig kan man til og med finne et stykke rav. Der er god plass til både å plaske i de blå bølgene, solbade i sanddynene eller fly med drage. Fra slutten av juni til slutten av august er det livreddere ved Henne Strand.

  Den omkringliggende naturen byr bl.a. på Blåbjerg Plantage med det 64 meter høye fjellet med en fantastisk utsikt. Filsø, Danmarks 6. største vann i et område med mye dyreliv og Henne Mølleå med utløp i Vesterhavet. Populære utfluktsmål som Legoland og Givskud Zoo ligger bare 1 times kjøretur fra Henne Strand, men det er også mange muligheter i nærområdet. Her kan nevnes Hesteridning, golf, ”Put and Take” fiske, vikinglandsby, badeland og mye annet.