Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Fårup Sommerland - Opplevelser i internasjonal klasse!

 
Søk område: Jammerbugten
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 508 ferieboliger.
Søk på kartet

Fårup Sommerland - sjov for hele familien!!


Nær stranden i Blokhus og Løkken, og likevel midt inne i skogen, ligger fornøyelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er i 2021 kåret til den beste fornøyelsesparken i Europa (med under 1.5 million gjester) og er en av Danmarks største turistattraksjoner med massevis av elleville, morsomme og vanvittige våte aktiviteter for hele familien. Her er alt fra elleville berg-og-dalbaner og barnetivoli til Danmarks største og våteste badeland. Det finnes mer enn 60 attraksjoner – og når inngangsbilletten først er betalt, er alle attraksjonene og Aquaparken gratis.

Få rabat på entrebilletten til Fårup Sommerland som DanCenter-gæst og gled deg til:

Fart, moro og hygge for både store og små

Skogen byr på opplevelser for hele familien. De yngste kan f.eks. ta en tur i Den Røde Baron, hvor de kan være piloter i sine egne fly. En annen av barnas favoritter i Fårup er Egerntårnet, hvor man løftes opp til tretoppene og suser ned mot bakken i fritt fall. For de større og fartsglade går det i full fart gjennom luften med nervepirrende berg-og-dalbaner. Berg-og-dalbanen Orkanen er den eneste i Norden som både går over og UNDER vann!

Det er også mulig å prøve Danmarks raskeste akselerasjon i berg-og-dalbanen Lynet, som skytes av sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. Eller hva med en tur i Falken, Danmarks raskeste berg-og-dalbane i tre, eller Saven, som er den eneste berg-og-dalbanen i Danmark som kjører både forlengs og baklengs! Saven vil kunne underholde hele familien, siden den er tillatt for fartsglade gjester helt ned til 95 cm. Fårup er mye mer enn bare festlige berg-og-dalbaner. Man kan også boltre seg med f.eks. hoppeputer, en rekke trampoliner, hesteridning, minigolf, kanopadling, klatrestativer eller en tur på den store lekeplassen. Fårup er fremfor alt hygge og ekte skogsstemning!

Opplevelser i internasjonal klasse!

Fårup Sommerland ble etablert i 1975 og kunne i 2020 feire 45-årsjubileum. Fornøyelsesparken besøkes årlig av cirka 600 000 gjester. Fårup Sommerland har en gjestetilfredshet på hele 99 prosent, og har i årenes løp vunnet en lang rekke priser. Parken er bl.a. kåret til topp tre blant Europas beste fornøyelsesparker i fire år på rad (Kirmes, 2015, 2016, 2017 og 2018), verdens tredje beste service (IAAPA, 2015) og Nordens beste sommerland senest i 2018. Attraksjonen Saven ble kåret til beste nye berg-og-dalbane i Europa ved prisutdelingen Park World Excellence Awards 2020.

Nyhet 2022 – Danmarks største berg-og-dalbane

Gled dere til Danmarks største, raskeste og høyeste berg-og-dalbane reiser seg fra skogbunnen påsken 2022. Fønix kommer til å stige 40 meter opp mot himmelen – og bre seg vakkert utover skogen – på Danmarks lengste loop-bane. Fønix blir helt garantert den raskeste fuglen i alle danske skoger, med en toppfart på 95 kilometer i timen! Fønix kan prøves av fartglade gjester helt ned til 120 cm.

Danmarks største badeland

I Fårup finner man også Danmarks største Aquapark, der hele familien kan boltre seg i de ville bølgene i Bølgebassenget, som er oppvarmet til 27 grader. Dere kan også suse om kapp på Surfhill eller flyte sammen i kjempebaderingene i Vannslangen. Man kan også prøve Vandkanonen, som er verdens største utendørs vannsklie med fritt fall og to looper.

Lei feriehus nær Fårup Sommerland

I nærheden af Fårup Sommerland er der et stort udvalg af smukke sommerhuse af alle slags: Fra klassiske sommerhuse til store luksushuse med pool. Book for eksempel et sommerhus i Saltum Strand, Blokhus eller Løkken.Adresse
Pirupvejen 147, 9492 Blokhus.