Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Bestill en feriebolig i 2023

Bestill en feriebolig i 2023

Er du klar til å planlegge ferien din neste år? Lei en flott feriebolig i Danmark, Norge eller Sverige til deg og din familie eller venner. DanCenter har et stort utvalg av forskjellige typer hus og derfor finnes det helt sikkert en bolig som passer dine behov.

Gratis avbestilling*

Bestill et opphold i en feriebolig i 2022 på DanCenters nettside og få gratis avbestilling hvis du avbestiller mer enn 35 dager før ankomst. Utvalgte ferieboliger har 45 eller 15 dager i stedet for 35 dager. Gjelder for én bestilling i 2023 og bare for en ny bestilling foretatt i 2023 på DanCenters nettsted. Sjekk vennligst detaljene på siden før du gjennomfører bestillingen. Annulleringsmuligheter samt dato for seneste mulige annullering vil fremgå av leiebeviset ditt. Se vilkår her.Finn og lei et feriebolig i 2023 her:


Dra på ferie og lei en feriebolig i Norge, Danmark eller Sverige i 2023

Danmark har mange populære områder med ferieboliger som Skagen, Als, Blåvand eller Bornholm. Det er ikke vanskelig å finne en flott feriebolig å leie i Danmark. Hos Dancenter står vi klare til å hjelpe deg med å bestille feriebolig i Danmark, Norge, Sverige eller Nord-Tyskland i 2023.

De mest populære feriehboliger bliver først «utsolgt"

Hvis du vil sikre deg et opphold i favorittboligen din, er det en bra ide å bestille allerede nå. Det er som oftest at de mest populære ferieboliger blir fort utsolgt i helligdagsperiodene og i fellesferien.

Hos DanCenter finner du et stort utvalg av forskjellige ferieboliger i Norden. Her finnes det noe for enhver smak, uansett om det er det klassiske hus i tre, noe med havutsikt eller et hus med plass til alle medlemmene i familien og kanskje noen venner.