Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Lyngen

Feriehus: Lyngen, Nord Troms - Troms, Nord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 10 vurderinger4.2 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,5
Feriehusets innretning og utstyr4,1
Mest populært for
Familie/Venner med barn4,7
Familie/Venner uten barn4,2
Paropphold3,0
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Thomas - Fürth  (Urlaub mit Freunden, juni 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Aufgrund des hohen Preises eignet sich das Haus wohl eher für Gruppen. Bis zu 8 Personen dürften hier recht komfortabel unterkommen, bei mehr Leuten wird es dann vermutlich etwas eng. Wir waren zu viert und haben den vielen Raum sehr genossen. Bei Westwind lässt sich bei den kleinen Buchten hinter dem Leuchtturm hervorragend angeln, außerdem lohnt die Wanderung zum Blaueissee.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Lage ist überwältigend, das Haus ist sehr geräumig, komfortabel und mit Jacuzzi und Sauna recht luxuriös. Während der Woche, die wir im Haus verbrachten, flogen Seeadler, Papageitaucher und andere Seevögel vorbei, Rentiere grasten um das Haus herum und vom Wohnzimmer aus konnten wir Robben, Seeotter, Schweinswale und Delfine beobachten.”
Ingo - Berlin  (Urlaub mit größeren Kindern, juni 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“keine zweite küche vorhanden , und auch bei dem preis einfach eingerichtet”
Nadine - KW  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2018)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Es war schön aber ist keine 4 1/2 Sterne Haus für uns 6 gewesen. Ein Stückchen weiter gibt es noch viel schöne Häuser für weniger Geld. Aber ansonsten ist das da in der Region immer wieder einen Besuch wert.”
Anja - Berlin  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sehr gute Lage, sehr gepflegt und sauber, schöne große Zimmer unten, Whirpool und Sauna guter Zustand, nette Kontaktleute”
Patrick - Götz  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Aussicht, der Whirlpool und die Sauna”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Unbedingt Bargeld für die Kautionen mitnehmen, Der nächste Geldautomat befindet sich in Lyngenseidet.”
Günther Bruckmeier - Burghausen  (Urlaub mit Kindern und Freunden, mai 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Top Aussstattung, tolle Lage und schöne Aufteilung der Räume”
David - Neubleyen  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Ausstattung und Lage”
Steffen - Augsburg  (Urlaub mit Freunden, februar 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Alles was man braucht ist da. Der Aufenthaltsraum ist sehr schön und Groß.”

Ferieboligfasiliteter

12
5
146m²
nei
ja
nei
Inkl.
15 m
 
Fiskehus+: Maks. 2 km til fiske. Båt/motor min 17 fot/25 HK til leie eller inkl., Ekkolodd, Kartplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdekket sløyebenk for fisk med lys og vann.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Boblebad
 
Sauna
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2008
 
43 km til restaurant
 
2,0 km til dagligvarebutikk
 
15 m til sjøfiske
 
26 km til fiskevann
 
26 km til fiske i elv
 
26 km til fiskevann
Husnr. 94999
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø 15 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

ANAnneks
BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
SSauna/badstu
ST1. etasje
SPSpisestue
TTeknikkrom
TETerrasse
VSoverom
WBoblebad
1 Oppholdsstue: 37 m², vedovn, radio, stereoanlegg, DVD, gratis trådløst internett, TV, parabol
1 Spisestue: 20 m²
5 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senger, 3 senger, barneseng
1 Anneks: vaskemask., gulvvarme
Kjøkkenavd.: høy stol, el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme, sauna
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: terrasse, overd. terrasse, utendørs boblebad, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, utepeis, strandtomt 2195 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 19 Fot m/motor 90 HK Stangholdere 10 Stk, NOK 5500 (Dep. NOK 2500), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk
Depositum: NOK 2000

Om ferieboligen

Fantastisk flott beliggende feriehus i Lyngen - helt i sjøkanten ved naturskjønne Ullsfjorden øst for Tromsø. Utsikten er storslått - 180 graders panoramautsikt mot det vakre fjordlandskapet og øya Fugløya som kan sees ute i havet. Et nydelig utgangspunkt for midnattssol om sommeren, og nordlys om vinteren.

Huset vant i 2018  The European Holiday home award-prisen i kategorien Best Nature Experience.

Eiendommen består av et romslig hovedhus med bad, moderne kjøkken, stue med skipsplank på gulv, spisestue, samt 5 soverom. Enkeltsengene kan settes sammen til dobbeltseng. I annekset er det plass til oppbevaring i tillegg til bad, ekstra kjøkken og oppholdsrom. Stedet er derfor praktisk for en større gruppe eller flere familier i reisefølge. Internett og Parabol-TV med mange internasjonale kanaler.

De store vinduene og glassdørene og den store, delvis overbygde 150 kvm terrassen, som er vendt mot fjorden, gir deg følelse av nærkontakt med naturen og havet. I det utendørs jacuzzi/massasjebadet, som har plass for 6 pers. kan man nyte den vakre utsikten og den friske havluften til alle årstider. I de lyse vår- og sommernettene med praktfull solnedgang og midnattssola, som bader det vakre landskapet i sitt rødlige skjær, er dette minner du neppe vil glemme. På uværsdager kan du sitte i gapahuken som er plassert i fjæresteinene rett foran hytta, og se og føle de store bølgene skylle inn mot stranden og kjenne saltsmaken av havluften i munnen. Også vinterstid med mørketid og snø er stedet en stor opplevelse. Ikke minst når polarlyset danser i all sin fargeprakt på polarhimmelen.

Lyngen er et av de beste områder for å se nordlys og hytta ligger i et område med lite sjenerende lys, noe som gir deg den beste utsikten fra gapahuken. Her kan du sitte med varm drikke fra termos og nyte naturfenomenet. I sør ligger den mektige fjellkjeden Lyngsalpene som kan sees fra hytta. Fjellene her med Storgalten, er et populært område for fjellvandring og skiturer på vinteren. I området rundt hytta er flere merkede turløyper. Blåisvannet, Aspevannet og Jægervatnet er kjente turområde. Etter herlige skiturer, kan du nyte den varme badstuen i annekset.

For sportsfiskere er Lyngen et eldorado både for sjøfiske og innlandsfiske. Du kan fiske i fjorden rett utenfor hytta med stang fra land eller i båt. I tillegg til vanlig sjøfiske er her laks, sjøørret og sjørøye å få på kroken. En 19 fots selvlensende Kværnø båt med 90 hk Honda utenbordsmotor, ekkolodd, Lowerance kartplotter/gps, 10 stangholdere, kan leies. Båten ligger ved flytebrygge i båthavn, 2 km fra hytta.

Båten er tilgjengelig i tidsrommet 1.5 -1.10. Ved naustet nedenfor hytta er sløyebenk under tak med rennende vann og lys. I området er flere fiskerike vann med ørret og røye og hvor du kan fiske mot innløsning av fiskekort. Flere av vassdragene har oppgang av laks, sjøørret og sjørøye. Mest kjent er Jægervatn som ligger 26 km fra hytta. Lyngen er kjent for sitt rike fugle- og dyreliv. Spesielt på våren når de mange trekkfuglene kommer for å hekke er området en fin opplevelse for naturinteresserte. Den storslåtte naturen i Lyngen innbyr til bilturer. Besøk Tromsø med mange severdigheter, forretninger og spisesteder. I sør er dyrehagen Polarzoo hvor du kan oppleve polare dyr som ulv, jerv, gaupe og bjørn på nært hold.

Om området

Om Lyngen

På vinterstid er nordlyset en stor opplevelse. Ingen andre steder i Norge gir bedre muligheter for å oppleve dette naturfenomenet enn nettopp her. I den kalde årstiden, når himmelen er skyfri, kan nordlyset som danser i all sin fargeprakt på polarhimmelen være en opplevelse og et minne for resten av livet.

Lyngen domineres av fjellmassivet Lyngsalpene som er Europas nordligste alpeområde. De høye fjellene med isbreer på fjelltoppene er et imponerende skue. Høyest rager fjelltoppen Jiehkkevárri 1833 m.o.h. De mange fjelltoppene i området er blitt populære turmål på sommerstid, og for skiturer på vinteren. Du kan følge turløyper til flere av fjelltoppene og velge hvor krevende turen skal være. På Lyngenhalvøya er fjellet Barheia 350 m.o.h. et av de enkle turmålene til fots, på ski eller med truger på vinterstid. De mest populære toppturene er til Sofiatinden 1237 m.o.h., og Storgalten 1219 m.o.h. Mens Stortinden 1512 m.o.h. og Jiehkkevárri er de mest krevende som også krever fjellklatring.

De forskjellige turløyper finnes i denne linken: www.telltur.no/ishavskysten/lyngen-kommune/ Lyngenhalvøya har også flott terreng for turer med terrengsykkel. Ved Svendsby Tursenter kan truger, sykkel og båt leies. Guidet trugetur og snøscotersafari kan bestilles på vinteren. Ski og skiutstyr kan leies Ved Elektrosport Lyngseidet.

For deg som vil fiske er Lyngen et eldorado, både når det gjelder saltvannsfiske og ferskvannsfiske. De store fjordene Lyngenfjorden og Ullsfjorden er meget fiskerike og har mange arter av fisk. Og her vil du få stor fisk av den beste kvalitet. Lyngenhalvøya har også mange fiskerike vann og elver. Mest kjent er Jægervassdraget. I tillegg til ørret har vassdraget oppgang av laks og sjørøye. Fiske kan gjøres i bestemte tider mot betaling av fiskekort. I den lyse årstiden på våren og sommeren er det en stor opplevelse å stå å fiske midt på natten i fullt dagslys. Og er du heldig – i skinnende midnattssol. Bilferge fra Breivikeidet til Svendsby har mange avganger daglig.

Om Nord Troms - Troms

Troms er Norges nest nordligste fylke, og har vakker og storslått natur. For naturelskere er Lyngen og de mektige Lyngsalpene med isbreer på fjelltoppene en flott opplevelse både sommerstid og vintertid. Fjellrekken er Europas nordligste alpeområde og har fjelltopper over 1.500 m.o.h. De senere år har stadig flere turister kommet til Troms vinterstid for å oppleve mørketiden og nordlyset som vises på polarhimmelen. Nordlyset kan gjerne sees på kalde og skyfrie kvelder og netter og er en mektig opplevelse når det danser på polarhimmelen i all sin fargeprakt. På våren og sommeren kan midnattssola oppleves i godt vær i tidsrommet 21.mai – 21.juli, mens mørketiden hvor sola er under horisonten strekker seg mellom 21. november – 21. Januar.

Troms har en lang kystlinje og mange fjorder, og havområdet her er Europas beste sportsfiskeområde. Hit kommer sportsfiskere fra alle kanter for å oppleve de fantastiske fiskemulighetene. Spesielt på våren og sommeren når nettene er like lyse som dagen, er fisketurene herlige opplevelser. Den varme Golfstrømmen langs kysten bidrar til at kystlinjen er isfri vinterstid. I januar/februar kommer store mengder skrei/torsk fra Barentshavet for å gyte, og en stor fiskeflåte deltar i fisket i havet utenfor Senja. Troms har også flere store lakseelver hvor du i tillegg til laks kan fiske sjøørret og sjørøye.

Les mer om fiskeartene i Nord-Norge

Troms har 2 byer; Harstad i sør, og Tromsø i nord. Tromsø har over 70.000 innbyggere og er Nord-Norges største by. Med sin nærhet til Nordishavet og lange historie med fiske og fangst i dette området er byen også kaldt Ishavsbyen. Opp gjennom årene og spesielt i begynnelsen av 1900-tallet var byen utgangspunkt for en rekke ekspedisjoner til Arktis, og fikk tilnavnet Porten til Ishavet. Flere museer i byen har utsillinger med foto og gjenstander fra denne tiden og er verdt og se. Byen har også et rikt uteliv og er også kaldt Nordens Paris. Ved Tromsdalen kan du ta fjellheisen opp i fjellet hvor du har storslått utsikt utover byen og skjærgården rundt.

Troms har mange severdigheter. Ved Målselv ligger den vakre Målselvfossen som er Norges nasjonale foss. I samme område er dyrehagen Polarzoo hvor du kan se polare dyr som ulv, bjørn, gaupe og mange andre villdyr på nært hold, en spennende opplevelse for hele familien. I nord finner man den naturskjønne Reisadalen med sin rike flora og fauna som innbyr til herlige fotturer.