Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Gildeskål

Feriehus: Gildeskål, Salten - Nordland, Nord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 6 vurderinger4.7 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,7
Verdi for pengene2,0
Feriehusets innretning og utstyr4,3
Mest populært for
Familie/Venner uten barn5,0
Familie/Venner med barn4,0
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Eva - Eina  (Venneferie uten børn, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenhet i forhold til sjø, fjell og natur. Fantastisk utsikt. Terrassen. Fiskemuligheter i nærheten. Koselig hus som inneholdt alt vi trengte i løpet av oppholdet. / Tilgang til båt. / / Huseier, som bor i nærheten, var forøvrig veldig hyggelig og hjelpsom.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Fine sykkelmuligheter. Kort vei til en fantastisk fin strand, Langsanden. Kort biltur til Saltstraumen og Bodø. / Anbefaler også en tur til Gildeskål og Gildeskål gamle kirke. Mange muligheter til toppturer på øya.”
Søren - Holbæk  (Venneferie uten børn, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Udsigten, græs, båd, fuldt køkken, Etc.”
Kari mette - Nordvestlandet i norge  (Venneferie med barn, juni 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Der var alt vi trengte, unntatt brødrister. Så vi var veldig fornøyde med tilbudet.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Kose seg i huset. Utsikten nydelig, terrassen deilig og øya hadde turtilbud. Kort veg til Bodø og Fauske og ikke minst Saltstraumen. Vi kom fra kystveien, og det var greit å komme til øya derfra.”

Ferieboligfasiliteter

5
4
85m²
ja
ja
nei
50 m
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt med motor inkludert
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1911, renovert i 1990
 
5,0 km til restaurant
 
1,5 km til dagligvarebutikk
 
100 m til sjøfiske
 
12 km til fiskevann
 
50 m til fiske i elv
 
12 km til fiskevann
Husnr. 74485
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø 100 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 30 m², vedovn, radio, CD, TV, parabol
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 seng, 1 dobbelt oppredning, 1 dobbelt oppredning
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: terrasse, el-varme, utegrill, strandtomt 18000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, P-plass vinter 0,1 km
Inkl. i leien: Båt 14 Fot m/motor 9 HK
Kan leies: Båt 17 Fot m/motor 25 HK NOK 2250
og: Flytevest (5-15kg) 2stk, Flytevest (30-60kg) 3stk, Flytevest (60-90kg) 4stk, Flytevest (+90kg) 3stk
Depositum: NOK 1000

Om ferieboligen

Lekkert våningshus

Med storslått utsikt mot det vakre fjordlandskapet, ligger dette huset i den lille bygda Sandnes på Sandhornøya’s østside, sør for Bodø.

Fra kjøkkenvinduet og terrassen kan du nyte morgenkaffen under soloppgangen og den praktfulle utsikten. Huset som er romslig er våningshuset på nedlagt bondegård. Rolig og barnevennlige omgivelser. 100 m til sjøen med gode fiskemuligheter. Ett av soverommene har gjennomgang til ett av de andre rommene.

Sandhornøya har et flott turterreng, både langs sjøen og i fjellet. Oppmerket tursti går opp fra Horsdal og det lokale fjell Sandhornet Fra toppen av fjellet kan man se en storslått utsikt mot havet i vest og de mange øyer i området. Om sommeren så er det midnattssol og har man lyst så kan man tilbringe natten utenfor eller ta ett natt bad på den lange sandstranden som ligger vest på øya. Stranden kan for øvrig benyttes hele året.

Man kan enkelt komme seg til fastlandet med broforbindelsen som er der. Ett godt utgangspunkt hvis man ønsker å oppleve Svartisen, Saltstraumen eller handle i Bodø, den nærmeste storby.

Huseier tilbyr:

  • 14 fots båt med 9 hk motor. Båten ligger fortøyd ved en flytebrygge ca 2 km fra huset.
  • Ekstra båt 17 fots Ranaplast med 25 hk motor

Båten kan benyttes i tidsrommet 24.4-15.9

Sløyebenk for tilberedelse av fangsten.

Om området

Om Gildeskål

Gildeskål ligger sør for Bodø og er kjent for sin vakre natur og store skjærgård. Det majestetiske fjellet Sandhornet på Sandhornøya har gjennom flere hundre år vært et landemerke og seilingsmerke for båter som fulgte leia langs kysten. Tursti fører opp til fjelltoppen og herfra er storslått utsikt mot de mange øyene og storhavet utenfor, mot byen Bodø i nord og Lofoten i nord-vest. Idyllene er det mange av i Gildeskål, ikke minst de mange herlige sandstrendene langs sjøen. En av disse er Sandviksanden på Sandhornøyas vestside som er en lang, flott sandstrand og et herlig turmål for hele familien hvor barna kan bade, leke og plukke steiner og skjell.

Gildeskål er mye kjent gjennom dikterpresten Elias Blix som er født på Sandhornøya rundt midten av 1800-tallet og som har skrevet mange nasjonale salmer og sanger. Mest kjent av disse er: Å eg veit meg et land. Sangen er mye benyttet ved høytidligheter og andre anledninger i Nord-Norge. I bygda Våg på Sandhornøya, er minnesmerke og byste av dikteren.

Inndyr er kommunesentret og har helt fra gammel tid vært et maktsenter for området. Her ligger Gildeskål gamle kirke som er en steinkirke helt tilbake fra ca år 1130. Sommerstid er her visning i kirken som har rik historie gjennom mange hundre år. Fra Inndyr går lokalbåt ut til øyene i området og er en flott tur for deg som vil oppleve de små øysamfunnene ute i havet.

Lengst sør i Gildeskål ligger naturskjønne Fugløya. Øya domineres av høye og ville fjell, og med hus langs fjellfoten. Her finner du idylliske sandstrender og et flott turterreng langs sjøen. Oppe i fjellet hekker mange hundre lundefugl som skaper stor aktivitet under hekkesesongen. Lundefugl er en sjøfugl som normalt lever på havet, men som har hekkeplassene i steinurene oppe i fjellsidene. Den bratte fjellveggen på øyas sørside er de senere år blitt et yndet mål for fjellklatrere

I Gildeskål finner du lange fjorder og åpne havområder som gir rike muligheter for sjø- og havfiske. De fleste av husene vi har for utleie, har enten båt inkludert eller til leie. Ønsker du å fiske i ferskvann er mulighetene mange over hele Gildeskål.

Les mer om fiskeartene i Nord-Norge

Om Salten - Nordland

Nordland er helt klart Norges mest langstrukne fylke og strekker seg ca. 500 km fra Lofoten i nord til Helgeland i sør. Øyriket Lofoten er karakterisert av høye og forrevne fjell, idylliske viker og sandstrender og små fiskevær som klamrer seg fast til fjellfoten. Om sommeren kan du oppleve midnattssola som kaster sin glans over landskapet, og om vinteren kan du se det fargerike nordlyset på klare netter. Fiske kan du oppleve året rundt og her er storhavet og storfisken som gir rike utfordringer for alle sportsfiskere. Vil du oppleve byliv, finner du Nordlands hovedstad Bodø på fastlandet, en moderne by med alle fasiliteter og hvor du bl.a. kan besøke flymuseet. Like øst for Bodø kan du besøke verdens sterkeste tidevannstrøm, et eldorado for fiske og dykking. Lenger sør for Bodø ligger Helgeland, en region som har mange kjente attraksjoner, som isbreen Svartisen, fjellkjeden De Syv Søstre og utallige, fiskerike øyer.

Les mer om fiskeartene i Nord-Norge