Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Harstad

Feriehus: Harstad, Sør Troms - Troms, Nord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
107m²
nei
Inkl.
50 m
ja
 
Fiskehus+: Maks. 2 km til fiske. Båt/motor min 17 fot/25 HK til leie eller inkl., Ekkolodd, Kartplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdekket sløyebenk for fisk med lys og vann.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Boblebad til 6 personer.
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1827, renovert i 2017
 
2,5 km til restaurant
 
2,5 km til dagligvarebutikk
 
50 m til sjøfiske
 
500 m til fiskevann
Husnr. 99415
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø
50 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

1 Oppholdsstue: 50 m², radio, CD, gratis trådløst internett, TV, kabel-TV
1 Spisestue: 20 m²
3 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 seng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng
Kjøkkenavd.: vedovn, el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Aktiviteter: fotballmål, spillkonsoll
Og: terrasse, utendørs boblebad, el-varme, ferge/båt nødvendig, utegrill, hage 680 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Båt 17 Fot m/motor 90 HK Kabin (Åpen) Stangholdere 2 Stk, NOK 5000 (Dep. NOK 2000), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Trivelig feriehus med boblebad og grillstue ved havet på øya Bjarkøy. Flott sted for sportsfiskere som ønsker sjø- og havfiske.

Feriehuset som ligger i bygda Leirvåg, er bygget 1827 men fullstendig renovert i 2017 og hvor det er lagt vekt på å beholde husets gamle stil, bl.a. åpen tømmervegg og takbjelker i stuen.

Første etasje består av romslig stue, kjøkken og spisestue, mens 2. etg. har 3 soverom. Dobbeltsengene på to av soverommene er 1,20 m bred. I stuen finner man en gassovn som gir god varme på kalde dager. Bredbånd og Kabel-TV med mange internasjonale kanaler og PlayStation. Stor terrasse med utemøbler, boblebad og grillstue.

Feriehuset ligger 50 m fra sjøen. Fra huset, terrassen, grillstuen og boblebadet er praktfull utsikt mot sjøen og øyene. Her kan man sitte på terrassen og høre bølgeslagene slå mot stranden og nyte den vakre utsikten mot midnattssola som skinner på flotte vår- og sommerkvelder. I grillstuen er det tilgjengelig grillkjøkken og møbler. Tomta er barnevennlig og gir fine muligheter for lek og moro. Øya har et flott turterreng for hele familie. Det store havområdet Andfjorden er meget fiskerik. Her er utallige fiskegrunner og større dyp som gir fine muligheter for et variert fiske, også mellom de mange øyene i området. Havområdet er kjent for sin rike forekomst av kveite og torsk og innbyr til spennende fisketurer. Etter fisketuren kan du nyte et varmt bad i boblebadet.

Til leie:

17 fots selvlensende Ouicksilver 500 med styrekonsoll, 90 hk Mercury påhenger med gps, kartplotter, ekkolodd og 2 stangholdere ligger fortøyd ved flytebryggen, 150 m fra huset. Et ekstra rom i båtsiden gir plass for flere fiskestenger.

BÅT OG MOTOR ER TILGJENGELIG I TIDSROMMET 1.5-1.10.