Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Søk ferien her!
Søk område: Norge
Ankomst og dager
Personer
Hytter i Norge, lei en hytte og bolig i Norge
4.1 av 5.0
i gjestevurderinger
Trygghet
over 60 års erfaring
Nærhet
29 lokalkontor i Danmark
Over 28.000
ferieboliger i hele Europa

Lei en hytte i Norge, opplev alt fra fisketurer til de vakreste naturfenomen.

Flott natur, fantastisk utsikt og god plass.

Uansett hvor i landet du ferierer, så vil Norge by på uforglemmelige opplevelser.

Går du på oppdagelse i Dancenter utvalg av hytter, finner du ett stort utvalg av fristelser

Her finner du alt fra små hyggelige hytter i norsk natur til større feriehus med svømmebasseng, spa og badstue.

Dancenter har også boliger som er spesielt tilrettelagte til fisketurer hvor man kan få båter, sløyebenk, og frysere i forskjellige størrelser til fangsten. Velg fiskehus som søkemulighet i søkeboksen ovenfor.

Hytter og hus i alle størrelser til alle formål.

Uansett hvor mange dere er om det er noen få eller familie og venner som vil på tur, så kan du helt sikkert finne en hytte som passer til dine ønsker. Felles er den flotte norske natur som venter dere rett utenfor døren. Du kan for eksempel oppleve nordlys i Nord Norge.

Les mer om Norge.

Har du ennå ikke sett Vestlandets fjorder, Nord-Norges fjell, sommerens midnattssol eller polarvinterens nordlys, så gjør det nå.

La deg også sjarmere av bygdene på Østlandet, Sørlandets hvite kystbyer, fruktblomstringen i Hardanger eller byenes yrende kultur- og folkeliv. Det varierte norske landskapet har utallige opplevelsesmuligheter, aktiviteter og rekreasjonsalternativer.

Vinteren byr på vekslende og utfordrende skiaktiviteter for store og små, nybegynnere og proffe. Også de historiske severdighetene og kulturelle begivenhetene, som lenge har vært i skyggen av naturopplevelsene, er nå reisemål for mange turister.

Norge har så mye å by på som ferieland året rundt, at det eneste du vil ønske deg annerledes, er bedre tid til å oppleve enda mer!