Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Troms i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Troms
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 11 ferieboliger.

Troms i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Troms
Gjesters vurdering av hus, Troms: 4.6 av 5.0 fra totalt 64 anmeldelser.

11 hytter for Troms

Feriehus i TromsøHusnr: 18850Tromsø5 personer,  30 m²100 m til kyst.Feriehus i MålselvHusnr: 53621Målselv10 personer,  200 m²6,0 km til kyst.Feriehus i BalsfjordHusnr: 8720Balsfjord6 personer,  120 m²100 m til kyst.Feriehus i SenjaHusnr: 50829Senja6 personer,  135 m²20 m til kyst.Feriehus i TromsøHusnr: 83699Tromsø4 personer,  18 m²20 m til kyst.Feriehus i SenjaHusnr: 4508Senja4 personer,  68 m²200 m til kyst.Feriehus i SenjaHusnr: 50880Senja7 personer,  80 m²20 m til kyst.Feriehus i TromsøHusnr: 83697Tromsø6 personer,  65 m²100 m til kyst.Feriehus i LavangenHusnr: 54702Lavangen4 personer,  70 m²80 m til kyst.Feriehus i TromsøHusnr: 97476Tromsø8 personer,  120 m²10 m til kyst.

Troms er Norges nest nordligste fylke og har vakker og storslått natur. For naturelskere er Lyngen og de mektige Lyngsalpene med isbreer på fjelltoppene en flott opplevelse både sommerstid og vintertid. Fjellrekken er Europas nordligste alpeområde og har fjelltopper over 1.500 m.o.h. De senere år har stadig flere turister kommet til Troms vinterstid for å oppleve mørketiden og nordlyset som på polarhimmelen. Nordlyset kan gjerne sees på kalde og skyfrie kvelder og netter og er en mektig opplevelse når det danser på polarhimmelen i all sin fargeprakt. På våren og sommeren kan midnattsola oppleves i godvær i tidsrommet 21.mai – 21.juli, mens mørketiden hvor sola er under horisonten strekker seg mellom 21. november – 21. Januar.

Troms har en lang kystlinje og mange fjorder, og havområdet her er Europas beste sportsfiskeområde. Hit kommer sportsfiskere fra alle kanter for å oppleve de fantastiske fiskemulighetene . Her er storhavet og storfisken og mange storfisk-rekorder er satt de senere år. Spesielt på våren og sommeren når nettene er like lyse som dagen, er fisketurene herlige opplevelser. Den varme Golfstrømmen langs kysten bidrar til at kystlinjen er isfri vinterstid. I januar/februar kommer store mengder skrei/torsk fra Barentshavet for å gyte og en stor fiskeflåte deltar i fisket av denne i havet utenfor Senja. Troms har også flere store lakseelver hvor du i tillegg til laks kan fiske sjøørret og sjørøye.

Troms har 2 byer; Harstad i sør og Tromsø i nord. Tromsø har over 70.000 innbyggere og er Nord-Norges største by. Med sin nærhet til Nordishavet og lange historie med fiske og fangst i dette området er byen også kaldt Ishavsbyen. Opp gjennom årene og spesielt i begynnelsen av 1900-tallet var byen utgangspunkt for en rekke ekspedisjoner til Arktis og fikk tilnavn Porten til Ishavet. Flere museer i byen har utsillinger med foto og gjenstander fra denne tid og er verdt og se. Byen har også et rikt uteliv og er også kalt Nordens Paris. Ved Tromsdalen kan du ta fjellheisen opp i fjellet hvor du har storslått utsikt utover byen og skjærgården rundt.

Troms har mange severdigheter. Ved Målselv ligger den vakre Målselvfossen som er Norges nasjonale foss. I samme område er dyrehagen Polarzoo hvor du kan se polare dyr som ulv, bjørn, gaupe og mange andre villdyr på nært hold og er en spennende opplevelse for hele familien. I nord er den naturskjønne Reisadalen med sin rike flora og fauna som innbyr til herlige fotturer.