Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Balsfjord i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Balsfjord
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 1 feriebolig

Balsfjord i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Balsfjord

1 feriebolig for Balsfjord

Feriehus i BalsfjordHusnr: 8720Balsfjord6 personer,  120 m²100 m til kyst.

Troms er Norges nest nordligste fylke og har vakker og storslått natur. For naturelskere er Lyngen og de mektige Lyngsalpene med isbreer på fjelltoppene en flott opplevelse både sommerstid og vintertid. Fjellrekken er Europas nordligste alpeområde og har fjelltopper over 1.500 m.o.h. De senere år har stadig flere turister kommet til Troms vinterstid for å oppleve mørketiden og nordlyset på polarhimmelen. Nordlyset kan gjerne sees på kalde og skyfrie kvelder og netter, og er en mektig opplevelse når det danser på polarhimmelen i all sin fargeprakt. På våren og sommeren kan midnattsola oppleves i godvær i tidsrommet 21. mai – 21.juli. Mørketiden, hvor sola er under horisonten, strekker seg fra 21. november – 21. januar.

Troms har en lang kystlinje og mange fjorder, og havområdet her er Europas beste sportsfiskeområde. Hit kommer sportsfiskere fra alle kanter for å oppleve de fantastiske fiskemulighetene. Her er storhavet og storfisken, og mange storfisk-rekorder er satt de senere år. Spesielt på våren og sommeren når nettene er like lyse som dagen, er fisketurene herlige opplevelser. Den varme Golfstrømmen langs kysten bidrar til at kystlinjen er isfri vinterstid. I januar/februar kommer store mengder skrei/torsk fra Barentshavet for å gyte, og en stor fiskeflåte deltar i fisket av denne i havet utenfor Senja. Troms har også flere store lakseelver hvor du i tillegg til laks kan fiske sjøørret og sjørøye.

Les mer om fiskeartene i Nord-Norge

Troms har to byer; Harstad i sør og Tromsø i nord. Tromsø har over 70.000 innbyggere og er Nord-Norges største by. Med sin nærhet til Nordishavet og sin lange historie med fiske og fangst i området, kalles den også Ishavsbyen. Opp gjennom årene, spesielt i begynnelsen av 1900-tallet, var byen utgangspunkt for en rekke ekspedisjoner til Arktis, og fikk derfor tilnavnet Porten til Ishavet. Flere museer i byen har utstillinger med fotografier og gjenstander fra denne tiden og er absolutt verdt et besøk. Byen har et rikt uteliv og har også blitt kalt Nordens Paris. Ved Tromsdalen kan du ta fjellheisen opp i fjellet, hvor du har storslått utsikt utover byen og skjærgården rundt.

Troms har mange severdigheter. Ved Målselv ligger den vakre Målselvfossen, Norges nasjonalfoss. I samme område finner du dyrehagen Polarzoo, hvor du kan se polardyr som ulv, bjørn, gaupe og andre villdyr på nært hold; en spennende opplevelse for hele familien. I nord finnes også den naturskjønne Reisadalen som med sin rike flora og fauna innbyr til herlige fotturer.