Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Aukra

Feriehus: Aukra, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
84m²
nei
Inkl.
40 m
ja
 
Fiskehus+: Maks. 2 km til fiske. Båt/motor min 17 fot/25 HK til leie eller inkl., Ekkolodd, Kartplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdekket sløyebenk for fisk med lys og vann.
 
Maks 20 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2005
 
4,5 km til restaurant
 
4,5 km til dagligvarebutikk
 
40 m til sjøfiske
Feriebolig nr 57092
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
40 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 31 m², gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 senger, 2 senger, barneseng
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tilg.tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: terrasse, el-varme, jordvarme/bergvarme, ferge/båt nødvendig, utegrill, kupert tomt 36000 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers., rekkehus
Kan leies: Båt 16 Fot m/motor 15 HK NOK 1800 (Dep. NOK 1000), Båt 20 Fot m/motor 60 HK Stangholdere 6 Stk, NOK 5300 (Dep. NOK 3500), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk, Kajakk NOK 1000, Kajakk NOK 1000
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Ferieleilighet med flott utsikt over skjærgården, på øya Gossen på Romsdals kysten, med kort vei til fiskeplasser.

Ferieleiligheten er malt i lyse farger, noe som skaper en trivelig sommerhusatmosfære. Kjøkkenet og stuen er romslige og har god sjøutsikt. Alle sengene har rammemadrasser og kan settes sammen til dobbeltsenger. TV med noen norske kanaler via Riks-TV og flere hundre kanaler via Astra1 for resten av Europa. Det er tilgang til tørketrommel ca. 100 meter fra ferieleiligheten. Hvis man leier lintøy inkluderer dette 2 store håndklær og en liten håndduk. Tomten, som er på delig mellom flere boenheter, er på 36000 kvm og har noe kupert terreng. På tomten er det en lekeplass med disse, sklie og en gammel båt til å leke i. Her er det også en gressplen til å spille fotball på m.m.

I nærområdet er det mange merkede turstier, og siden øya Gossen for det meste er flat er den også velegnet til sykkelturer. Nede ved fjorden, ca. 50 meter fra ferieleiligheten er det en badestrand. 4,5 km fra ferieleiligheten ligger tettstedet Falkhytten med de fleste servicetilbud. Det er hyppige fergeavganger til fastlandet og Molde, ca. hver halvtime på dagtid, og ca. 45- 60 min. mellom avgangene på kveldene. Fra Molde’s byfjell, Varden, har du utsikt mot det berømte Romsdalspanoramaet med sine 222 fjelltopper.

Det er et vell av fiskemuligheter i kort avstand fra småbåthavna 250 meter fra leiligheten. Her er det godt fiske hele året. Selv om månedene februar til april har et ekstra fortrinn med sitt årlige innsig av mange fiskesorter, da spesielt torsk. Huseier gir god informasjon om fiskeplassene i området.

I småbåthavna, ligger båtene som er til utleie. Her er det også en overbygd fileteringsplass for fisk med lys og vann. Det er to forskjellige båter til leie. Den minste båten som er 16 fot med 15 HK med 2-takts motor, er det flere av. Den største båten er en Kvernø 585 aluminiumsbåt (5,90 meter) med 60 HK Yamaha 4-takts motor, GPS/kartplotter/ekkolodd, alt nytt i 2018. 2 stk havkajakker til utleie for den som vil oppleve den flotte naturen i øyriket. Stort utvalg av flyte-/redningsvester i alle størrelser og er inklusiv i leie av båt/kajakk. Ekstra frysekapasitet kan ordnes, på forespørsel.

NB! Bestill båt/båter samtidig som du bestiller ferieleiligheten for å være sikker på å få den båten du ønsker.

Avstanden mellom ferieleilighet 57067 og 57092 er 4 m, og avstand til feriehyttene 57069 og 57061 er 100 m.

Internett for surfing, men er ikke egnet for streaming/nedlastning.