Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Molde

Feriehus: Molde, Møre & Romsdal, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

5
2
59m²
nei
50 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1955, renovert i 2015
 
6,0 km til restaurant
 
2,0 km til dagligvarebutikk
 
50 m til sjøfiske
 
30,0 km til fiskevann
 
30,0 km til fiske i elv
Husnr. 65996
Huskategori: ★★★
14 feet/ Tohatsu, 9.9 -> 15 HP
14 feet/ Tohatsu, 9.9 -> 15 HP
Sjø/innsjø
50 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 30 m², vedovn, Internett+ (min. 50 Mbit download), TV, parabol
2 Soverom: 2 køyer, 1 dobbeltseng og 1 køy
Kjøkken: el-komf., kjøleskap, fryser 140 - 199 l, mikro, oppvaskmask., tilg. vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: el.klosett, håndvask
Bad/WC: håndvask, dusj (inng. fra uts.)
Og: terrasse, el-varme, utegrill, kupert tomt 2500 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, Parkering 0,1 km
Kan leies: Båt 14 Fot m/motor 15 HK NOK 1500 (Dep. NOK 1000)
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Avslappende og god fjordferie 5 km vest for rosenes by Molde. Fra feriehuset/hytta har du panoramautsikt mot Romsdalsalpene og over leia der hurtigruta går.

Hytta er koselig innredet i gammel stil. Hytta ligger sydvendt til i rolige og stille omgivelser med litt skrå naturtomt.Hele den store tomten er avskjermet for innsyn, kun forstyrret av fuglekvitter og bølgesskulp fra fjorden. Stedet for den som også vil trekke seg tilbake i naturen og bare slappe av. Den var delvis renovert utvendig i 2015 og annekset er nytt. TV-kanaler fra Astra1 med hundrevis av Europeiske kanaler, Riks-TV med 52 kanaler for Norge og Skandinavia. Internett via bredband kan også benyttes til å se TV, via medbrakt PC. Elektrisk hagegrill kan brukes på den 13,5 store terrassen. Bademuligheter er i fjorden 50 m unna eller på sandstrand 2 km fra hytta. Flere av turstiene i området fører til fjells. Dobbelsenga har en bredde på 120 cm, alle sengene er 190 cm lange. Cinderella toalett (forbrenningstoalett luktfritt) i hytta, bad med dusj og handvask i annekset, 2 meter fra hytta.

50 m nedenfor hytta ligger naustet med en 14 fots båt med en Tohatsu 9.9 -> 15 hk motor, inklusiv flytevester. Bestill leie av båt samtidig med bestillingen av hytten. Her er også fileteringsplass under tak med vann og lys. Hytta ligger ikke langt unna fjordåpningen mot Julsundet. Fannefjorden er en god fiskefjord. Mulighet for å fiske ørret og laks i Oselva eller i Osvannet, 30 km unna. På fjellet er det flere ferskvann /ørretvann.

Molde har ca 25000 innbyggere og har alt det en småby kan by på. Badeland, gode restauranter og mange butikker. Fiskerimuseum og folkemuseum med store utstillingsbygg. Nærområdet har mange gode turmuligheter.

På grunn av at terrenget er bratt fra parkeringsplassen og til hytta og naustet passer det best for de som er gode til beins. Parkeringsplass og tilgang til vaskemaskin er hos eier, 125 m fra hytta. 25 m nedenfor feriehytta ligget hytta til huseiers sønn, de vil være der en del helger.

NB! Husk også å ta med penger/kontanter for betaling av depositum for hytten og leie av båten. For depositum ifbm leie av båten kan man også betale i euro.