Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Leikanger

Feriehus: Leikanger, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 10 vurderinger4.9 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig5,0
Verdi for pengene4,5
Feriehusets innretning og utstyr4,8
Mest populært for
Familie/Venner med barn5,0
Paropphold5,0
Familie/Venner uten barn4,9
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Werner - Undenäs, Schweden  (Venneferie uten børn, september 2016)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Geschmackvoll eingerichtet, gute Ausstattung. Allerdings vermissten wir einen Backofen.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Angeln geht am besten vom Fähranleger in Hella. Direkt am Haus geht es nicht. Das Boot ins Wasser zu lassen ist aufwendig. Ausflüge zu den Stabskirchen Kaupanger, Urmes und Hopperstad. Fahrt mit der Bahn in Flåm war eher enttäuschend und völlig überteuert >>> 2 Personen ca. 90 ¬ .”

Ferieboligfasiliteter

4
2
70m²
nei
Inkl.
10 m
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2006, renovert i 2012
 
150 m til restaurant
 
3,0 km til dagligvarebutikk
 
10 m til sjøfiske
Husnr. 42410
Huskategori: ★★★★
14 feet/25 HP
Gjestevurderinger
Sjø/innsjø
10 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 32 m², radio, DVD, gratis trådløst internett, TV, parabol
2 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 senger
Kjøkkenavd.: el-komf., kjøl/frys, fryser 1 - 59 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: overd. terrasse, el-varme, utegrill, utepeis, strandtomt 300 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, leilighet
Inkl. i leien: Robåt 14 Fot
Kan leies: Motor 25 HK NOK 1750 (Dep. NOK 1500)
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Dette lille huset er praktfullt og ligger rett ved fjorden i Leikanger kommune. Fra leiligheten som ligger i andre etasje på et garasjebygg, er det fantastisk panoramautsikt innover Sognefjorden.

Huset har en lun altan med tak og vegger på begge sider. Det ligger en vei mellom leiligheten og fjorden, men den er lite trafikkert. Den går til boligstrøket lenger borte i gaten, som er en blindgate, så det er ingen gjennomgangstrafikk. Dette er et rolig og svært vakkert boligstrøk. Til disposisjon får du en fantastisk praktfull ”fjordhage” som går helt ned til en privat sandstrand med brygge, robåt, utepeis/grill og lysthus, der kan du nyte fjorden og naturen rundt deg - uansett vær.

Du kan også leie en 25hk påhengsmotor og låne dykkerutstyr og vannski, dersom det skulle friste.

Det enkle soverommet kan gjøres om til dobbelt. Barneseng kan settes inn på forespørsel. Leiligheten er nyoppusset i 2012, og alle møbler og utstyr er nye. Både fra spisebordet, salongen og altan er det praktfull panoramautsikt mot fjorden. Leikanger er solrikt og har et mildt klima. Her trivs fruktsorter som normalt vokser mye lenger syd i Europa, slik som fersken, aprikoser og valnøttre. Er du der på rette tiden på året - får du sikkert smake fersken og frukt fra hagen til vertinnen. I mai står 80 000 frukttre i full blomstring, og det er et imponerende syn. I september er fruktene modne og plommer, pærer og epler byr seg frem fra sin beste side. Leikanger ligger også som et midtpunkt for utflukt til alle attraksjonene ved Sognefjorden.

Se områdebeskrivelsen. Ekspressbåtkaien ligger bar 5 minutter gange frå huset. Med den kan du dra på dagsutflukt til Flåm, og ta Flåmsbanen, eller Bergen, som er ”hovedstaden” på vestlandet eller på øyhopping ute ved kysten. På øyhopping får du oppleve havet og en skjærgård med tusenvis av øyer, i kontrast til den smale og lange Nærøyfjorden med stupbratte fjell og fossefall, lenger inne i Sognefjorden. Nærøyfjorden står på UNESCO si verdensarvliste. Du kan oppleve det isblå drømmelandet på en brevandringstur på Nigarsbreen, eller få informasjon om den vitenskapelige siden om breen i Norsk Bremuseum i Fjærland. Her ved Sognefjorden er mulighetene og kontrastene for opplevinger uendelige.