Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Luster

Feriehus: Luster, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 6 vurderinger5.0 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig5,0
Feriehusets innretning og utstyr4,9
Mest populært for
Familie/Venner med barn5,0
Familie/Venner uten barn5,0
Paropphold5,0
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Gemma - Warnsveld  (Holiday with your friends, september 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Locatie op de berg, huiselijk en gezellig ingericht, alles wat je nodig hebt in een huisje was aanwezig. / Houtgestookte hottub in de tuin!! Maximale privacy.”
Ashlee - St Augustine  (Holiday with children and your friends, september 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“The house is beautifully renovated and well equipped. I loved the breathtaking views and wonderful outdoor space with hot tub, kitchen, heaters and comfortable seating.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Beautiful fyord frontage roads in both directions. Head south to a waterfall and the small Urnes village, with the Urnes Stave Church, believed to be the oldest of kind. Urnes also has a regular ferry across the fyord.”
Sandro - Leipzig  (Urlaub mit Freunden, september 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Fantastische Lage, gemütliche Einrichtung, super ausgestattete Küche, sehr nette Gastgeber, Ruhe, Relaxen, große Terasse tlw. überdacht, viel Platz, skandinavischer Stil uvm.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Nigardsbreen Gletscher, Climbing & Hiking in Jotunheimen, Tindervegen Hochgebirgsstraße mit tollen Ausblicken (mautpflichtig aber lohnenswert), Feigumfossen, viele weitere Tipps gibt es in der Touristinfo.”
Renate - Tomils  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Aussichtslage, die Lage generell.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Rundfahrt um den Sognefjord und auf die Hochebene.”
Ingo - Neubrandenburg  (Urlaub mit Kindern und Freunden, juli 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Lage, der Ausblick, die Ausstattung”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Hier kann man das komplette Norwegerprogramm erleben.”

Ferieboligfasiliteter

7
3
100m²
ja
Inkl.
1,0 km
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Badestamp
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1995, renovert i 2015
 
15,0 km til restaurant
 
12,0 km til dagligvarebutikk
 
1,0 km til sjøfiske
Husnr. 64360
Huskategori: ★★★
Gjestevurderinger
Sjø/innsjø
1,0 km

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
HHems
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
ST1. etasje
TETerrasse
UHagestue/utestue/vinterstue
VSoverom
2 Oppholdsstue: 62 m², vedovn, radio, DVD, gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 1 køy, barneseng
1 Hems: 2 oppredninger
Kjøkken: Høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 100 - 139 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask
Bad/WC: Håndvask, dusjkabinett
Og: Terrasse, overd. terrasse, Badestamp, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, utepeis, kupert tomt 600 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Depositum: NOK 2000

Om ferieboligen

Her finner du ro og stillhet i flott natur med et rikt dyreliv i området. Panoramautsikt fra feriehuset utover Lustrafjorden.

Det er åpent mellom stuen og kjøkkenet. På kjøkkenet er det et stort og romslig kjøkkenbord. Oppe i stuen i andre etasje er det bøker, leker og legoklosser med mer, for barn. Under trappen opp til andre etasje finner du en kiste full av brettspill for både små og store. Feriehuset har tre soverom med dobbeltsenger, den ene har en bredde på 120 cm. På soverom med 120 cm bred seng er det også en overkøye. På hemsen er det plass til 2 personer/ barn eller ungdom på madrasser på gulvet. Trappen opp til hemsen er smal. Badet har dusjkabinett, og WC er i et eget rom. Det er DAB-radio og 2 stk TV med RiksTV i feriehuset. Internett kun til surfing, ikke streaming.

Utenfor stuen er det en 20 kvm stor overdekt terrasse, som går over i en like stor åpen terrasse. På den åpne terrassen er det en vedfyrt badestamp hvor man kan nyte varmen fra vannet samtidig som man nyter den vakre utsikten over Lusterfjorden. Badestampen er sikret med lokk når den ikke er i bruk. Badestampen kan ikke brukes i tiden 1.10 – 1.5. pga for lav tilførsel av vann. Et lite ”basseng” kan settes ut på terrassen, for de minste barna. På enden av terrassen er et lite, koselig rom med en sittegruppe. Litt lenger opp i bakken er det to små terrasser, her kan man trekke seg tilbake ute i naturen. Dette er stedet for å slappe av og fylle opp ”batteriene”. Er det ønskelig kan huseier også lage og servere middag av lokale råvarer. Middags alternativ 1: Skogssopp suppe, Hjortesteik med saus, poteter og grønnsaker. Frukt / bær til dessert. 500 NOK pr person. Middags alternativ 2: Hjortegryte og potetstappe. Frukt / bær til dessert. 300 NOK pr person. Middag avtales, bestilles og betales etter ankomst til feriehuset.

Urnes stavkirke (20 km fra feriehuset) er datert til rundt år 1140, og er den en av de eldste stavkirkene i Norge. Den er unik blant de gjenværende stavkirkene på grunn av treskjæringsarbeidene og den omfattende innvendige dekoren. Fra 1979 har Urnes stavkirke vært på UNESCOs verdensarvsliste. Fra midt av april til midt i september har Skjolden anløp av cruiseskip, fra feriehuset har man panorama utsikt mot fjorden og innseilingen til Skjolden. I Jostedalen, 73 km fra feriehuset, ligger Nigardsbreen og Breheimsenteret.

NB! Om man leier dette feriehuset i tidsrommet 10.oktober – 15. april, må man ha gode vinterdekk på bilen, da det kan være snø eller is på de smale vinterveiene. På denne tiden er dette feriehuset ypperlig for dem som ønsker toppturer i Jotunheimen, da det kun ligger 20km unna Turtagrø hvor toppturene starter.