Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Vik

Feriehus: Vik, Sogn og Fjordane, Nordlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

7
4
170m²
nei
Inkl.
100 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1952, renovert i 1987
 
2,0 km til restaurant
 
1,0 km til dagligvarebutikk
 
400 m til sjøfiske
 
100 m til fiske i elv
Husnr. 42509
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
400 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
SPSpisestue
TTeknikkrom
VSoverom
1 Oppholdsstue: 26 m², vedovn, gratis trådløst internett, TV, parabol
1 Spisestue: 17 m²
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senger, 1 seng, barneseng
Kjøkken: høy stol, el-kokepl., ovn, kjøleskap, fryser 60 - 99 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: el-varme, utegrill, hage 500 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus
Kan leies: Robåt 15 Fot NOK 700, Motor 4 HK NOK 700
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Dette koselige huset, som har mye sjel ligger i bygden Fresvik i Vik kommune på sørsiden av Sognefjorden. Huset ligger på en bakketopp ca 400 meter fra fjorden. Det er utsikt mot fjorden og utover bygden fra huset.

Huset ble bygget i 1952, og ble restaurert i 1987. Det har sengeplasser til 7 personer. 1. etg i huset inneholder kjøkken, to stuer og et stort baderom med god garderobeplass. Parabol med norske, tyske og internasjonale TV-kanaler, via Astra1 og CanalDigital. Trådløst internett. 2. etg inneholder 4 soverom. 1 rom med enkelseng, 2 soverom med doble senger og ett soverom med to enkle senger som kan settes sammen til dobbeltseng.

Til huset hører en 15 fots båt til leie og du kan også leie en 4 HK påhengsmotor. Ved siden av huset er det et nytt eldhus, som kan brukes som sløyerom for fisk.

Fresvik er en fredelig bygd med ca. 200 innbyggere. Her finnes det en lokalbutikk, kafe, kirke og idrettsplass. Det er flott å spasere rundt i bygden. På oppdagingsferd i Fresvik kan du komme over rester av gamle gravhauger helt tilbake til den eldre steinalderen, 220-420 år e.Kr, eller minnestøtten etter løperkongen Mensen Ernst, som er verdskjent for alle de lange løpene han sprang i Europa og Asia. Det er sett opp informasjonstavler over treslaga man ser, og hvilke fugler som finnes iområdet. Elles er det mange merkede stier for fotturer i området. En fantastisk tur er inn den vakre Storedalen med høye fjell på begge sider og Fresvikbreen med Huldakyrkja og Huldafossane i front. Du parkerer ved stølen Engi og turen tar ca. 2,5 timer tur/retur. Du kan også kjøre til Skard. Derfra er det mange flotte merkede stier i alle retninger, der du kan få panoramautsikt mot Sognefjorden. Eller du kan kjøre helt til Aurlandsfjorden på andre siden av fjellet. Dette landskapet er verdskjent på grunn av sin mektighet, og kom på UNESCOs verdsavliste i 2005. For andre utflukter ved Sognefjorden, se på områdebeskrivelsen. Fjorden ligger der stor og mektig og vertskapet vil nok orientere deg om fiskeplassene som finnes i området.