Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Halden

Feriehus: Halden, Østfold, Øst-Norge/Oslofjorden, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 4 vurderinger5.0 ut av 5.0

Ferieboligfasiliteter

10
3
93m²
ja
nei
600 m
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn/biopeis
 
Norsk TV
 
1 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1972, renovert i 2022
 
25 km til restaurant
 
20 km til dagligvarebutikk
 
3,0 km til sjøfiske
 
600 m til fiskevann
 
4,0 km til fiske i elv
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling inntil 35 dager før ankomst. Gjelder for ankomst i perioden 12/11-2022 til 5/1-2024
Se vilkår her

Gratis avbestilling inntil 15 dager før ankomst

Tilbudet om 15 dagers kansellering gjelder for opphold i utvalgte ferieboliger i utvalgte perioder. Gjestene kan avbestille oppholdet gratis inntil 15 dager før ankomst, hvis ferieboligens eier er tilmeldt tilbudet for 15 dager avbestilling ved bestillings tidspunktet. Hvis en gjest avbestiller mindre enn 14 dager før ankomst gjelder de normale avbestillingsregler, jf. Leievilkår. Avbestillings alternativene vil alltid fremkomme på leiebeviset.

Tilbudet gjelder utvalgte ferieboliger og på utvalgte ankomstdatoer. Vennligst sjekk detaljene på siden for ferieboligen før du fullfører bestillingen fordi ferieboligens eier kan endre hans status fortløpende for 15-dagers avbestilling. Det er derfor viktig at du sjekker om en 15 dagers avbestilling er valgt for ferieboligen den dag du bestiller.

Gratis avbestilling inntil 35/45 dager før ankomst

Fra 7. juli 2022 gjelder gratis avbestilling med 35/45 dager til ankomst for nye bestillinger med ankomstdato frem til 1. uke i 2024, med unntak av de ukene huseieren har tillatt 15 dagers avbestilling (se over).

Sjekk vennligst detaljene på siden før du gjennomfører bestillingen. Avbestillingsmuligheter samt dato for senest mulige avbestilling vil fremgå av leiebeviset ditt.

Husnr. 48442
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø 600 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
482829301234
49567891011
5012131415161718
5119202122232425
522627282930311
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Bruk koden NO100 mens du betaler og få 100 NOK i rabatt!

Husbeskrivelse

ANAnneks
BBad
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 55 m², vedovn, radio, stereoanlegg, DVD, Blu-ray, TV
2 Soverom: 1 dobbeltseng, 4 køyer
1 Anneks: 1 dobbeltseng og 2 køyer
Kjøkken: Høy stol, El-komfyr, kjøleskap, fryser 1 - 59 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter, vaffeljern
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft-luft varmepumpe, utegrill, naturtomt 1000 m², blandet møblering, naturskjønne omg., røykfritt hus
Depositum: NOK 3000

Om ferieboligen

Hyggelig feriehus beliggende på Buerskogen i Halden.

Feriehuset har spisestue med plass til 12, kjøkken, gang, toalett med vask, bad med vask, dusj og kombinert vaskemaskin/tørketrommel. Stue med sofa, tv og peis. Et soverom med to køyesenger og et med dobbeltseng. I forlengelse av spisestua er det veranda med morgensol og markise. Det er masse ved i vedskjul bak hytta til bruk til peis eller bål. Det er også varmevifte i hytta som kan benyttes til varme om vinteren og kjøling om sommeren.

Det er ett anneks på tomta som også er vinterisolert. Annekset består av hovedrom med familiekøye for 3, sofa og tv, samt et rom med en hev- og senkbar seng for den som vil sove alene. Panelovn i begge rom. Både hytte og anneks er tilkoblet parabol med mange kanaler, både for barn og voksne. Det er ikke internett koblet til hytta foreløpig, men det kommer på sikt. Du kan streame nedlastede filmer fra mobil og nettbrett via Chromecast som er installert i hytta. Da bruker du enten Google home-appen eller laster ned andre chromecast-apper.
Det er innebygd veranda foran hytta, ved hovedinngangen. Her er det tre store skyvbare dører i plexiglass man kan tette igjen hele fronten med, og om våren og sommeren nyte utendørsmorgener og -kvelder uavhengig av vær. Det er også på denne siden sola går ned og gir flott lys. Her er det bord og stoler til seks personer, flere stoler ved bordet ved annekset. Varmeelement under taket.

Foran annekset er det en stor uteplass på to nivåer. Her er det sol fra morgen til kveld og et flott samlingspunkt for alle i den varme årstiden. Seks justerbare sitte/liggestoler, og hvis man vil slappe av fullstendig, legger man seg i hengekøya! Skogen er nærmeste nab, med huler, juv og tjern, og flotte lekemuligheter.

Hytta ligger på en topp med fem minutter ned til Ørsjøen. Her er det tre strender å velge mellom. Hovedstranda ligger nedenfor Buerskogen camping, her er det brygger og flåte. Campingplassen har lekeplass med trampoliner.

Til hytta medfølger kano med plass til 2 voksne og to barn og barnekajakk som også kan brukes av voksen. Ved pumpehuset på stranda ligger kano og kajakken. Disse er låst med kjetting. Nøkkel medfølger på knippet du får ved overtakelsen. Båtene er inkludert i leien. Fire redningsvester fra 7 år og til voksne. Oppblåsbar gummibåt med årer. To BMx-sykler som passer både barn og voksne til låns. Vinterstid er en islagt Ørsjøen en flott skøytearena. Huset leies ikke ut til ungdomsgrupper.

Huset er beliggende 200m fra feriebolig 48917

Om området