Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Halden i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Halden
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 4 ferieboliger.
Søk på kartet

Halden i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Halden

4 hytter for Halden

Feriehus i HaldenHusnr: 48442Halden10 personer,  93 m²600 m til kyst.

Østfold er sjøsprøyt, holmer, skjær og mer enn 1000 små og store øyer langs en langstrakt kystlinje. Østfold har flest soldager i Norge, mer enn 100 badestrender, og vi påstås å være Oslofjordens største ferieparadis! Østfold er sjarmerende bygder, fiskerike innsjøer og knallgule rapsoljeåkrer. Et sted hvor du kan la deg forføre av imponerende kulturlandskap og vakker natur. I dette ferieparadiset ligger Halden.

Halden er en idyllisk småby beliggende ved fjorden. Brosteinsbelagte gater, store og små butikker, koselige restauranter, elvepromenade og gjestehavn finner du midt i sentrum. Over Haldens bykjerne troner mektige Fredriksten festning. Dette 600 mål store, vakre anlegget er en av landets best besøkte turistattraksjoner og troner over majestetisk over Halden. Fredriksten er Norges største, viktigste og mest ærerike grensefestning. Mange mener og at den er en av de aller flotteste i Europa, der den ligger med med en fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Les mer om fiskeartene i Øst-Norge

Haldenkanalen og MS Strømsfoss: Haldenkanalen består av tre slusesteder, og en total løftehøyde på 39 m. I nord finner vi Ørje sluser som har 3 slusekammer og en total løftehøyde på 10 m. Sluseportene er manuelt drevet. Strømsfoss sluse har 1 slusekammer og 2 m løftehøyde. Brekke sluser har 4 slusekammer og en løftehøyde på 27 m. Brekke sluser er Nord-Europas høyeste sluseanlegg. Ta en tur med elvebåten MS Strømsfoss, gjennom Femsjøen til Brekke sluser, deretter videre gjennom Aspern, som går over i innsjøen Ara, og ved enden av Ara er det på nytt slusing i Strømsfoss.