Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Hvaler

Feriehus: Hvaler, Østfold, Øst-Norge/Oslofjorden, Norge

Ferieboligfasiliteter

10
5
145m²
ja
nei
500 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn/biopeis
 
Norsk TV
 
2 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1989
 
500 m til sjøfiske
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling inntil 35 dager før ankomst. Gjelder for ankomst i perioden 29/6-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Gratis avbestilling inntil 15 dager før ankomst

Tilbudet om 15 dagers kansellering gjelder for opphold i utvalgte ferieboliger i utvalgte perioder. Gjestene kan avbestille oppholdet gratis inntil 15 dager før ankomst, hvis ferieboligens eier er tilmeldt tilbudet for 15 dager avbestilling ved bestillings tidspunktet. Hvis en gjest avbestiller mindre enn 14 dager før ankomst gjelder de normale avbestillingsregler, jf. Leievilkår. Avbestillings alternativene vil alltid fremkomme på leiebeviset.

Tilbudet gjelder utvalgte ferieboliger og på utvalgte ankomstdatoer. Vennligst sjekk detaljene på siden for ferieboligen før du fullfører bestillingen fordi ferieboligens eier kan endre hans status fortløpende for 15-dagers avbestilling. Det er derfor viktig at du sjekker om en 15 dagers avbestilling er valgt for ferieboligen den dag du bestiller.

Gratis avbestilling inntil 35/45 dager før ankomst

Der gjelder gratis avbestilling med 35/45 dager til ankomst for nye bestillinger med ankomstdato frem til 3. januar 2025, med unntak av de ukene huseieren har tillatt 15 dagers avbestilling (se over).

Sjekk vennligst detaljene på siden før du gjennomfører bestillingen. Avbestillingsmuligheter samt dato for senest mulige avbestilling vil fremgå av leiebeviset ditt.

Vilkår og betingelser for rabatkoder

LAST20
Spar 20% (opp til 1.100 kr.) med koden LAST20 på opphold med ankomst frem til 30.4.2024.SAVE10
Spar 15% (opp til 1.100 kr.) med koden SAVE10 på opphold med ankomst fra 1.3.2024 til 30.6.2024.Det gis bare rabatt på leieprisen, ikke på administrasjonsgebyr, sluttrengjøring e.l.

Kodene kan ikke kombineres med andre rabatter eller bonusavtaler. Rabattkoden kan ikke brukes til gjenbestillinger eller ved endringer i eksisterende bestillinger. Rabattperioden kan endres uden varsel. Rabatten gjelder kun for nye bestillinger foretatt online på følgende hjemmesider: DanCenter og Danland (rabatten gjelder ikke for Belvilla ferieboliger).

Husnr. 55412
Huskategori: ★★★

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
312930311234
32567891011
3312131415161718
3419202122232425
352627282930311
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
BYVaskerom
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 45 m², peis, TV
5 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senger, 2 senger
Kjøkkenavd.: Høy stol, El-komfyr, kjøleskap, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter, vaffeljern
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Bad/WC: WC, håndvask, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, ferge/båt nødvendig, utegrill, kupert tomt 800 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus

Om ferieboligen

Hyggelig feriehus med fantastisk beliggenhet, utsikt over Oslofjorden og kort vei til vannet og badestrand. Det er stor flott terrasse så man kan kose seg på varme sommerdager.

Hytta ligger på idylliske Hollungen, som er en bilfri øy på Hvaler. Det går ferge fra Skjærhalden og over til øya, bilen kan parkeres på Skjærhalden og vil koste NOK 980,- pr uke. Fergen går ofte og det er ikke noe problem å komme frem og tilbake. Det er ca. 950 meter å gå fra fergen til feriehuset, og det finnes trillebår til bagasjen. Har man egen båt, er det båtplass rett ved hytta som kan benyttes.

Hytta består av to etasjer. I første etasje er det åpen stue og kjøkkenløsning med spisestue. TV med Canal digital. Tre soverom, to med dobbeltseng og et med to enkeltsenger. To av soverommene har inngang fra terrassen. Bad med WC og vask. I underetasjen er det to soverom, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenger. Her er det inngang til soverommene både utenfra og innenfra. Det er også bad med WC og dusj her, i tillegg til eget vaskerom.

På Skjærhalden er det en flott sandstrand samt hyggelige spisesteder og butikker. Ved båthavnen er det saltvannsakvarier med lokal fisk sommertid og egen liten krabbefiskeplass. Kort vei til marka der spesielt kyststien er vakker og tar deg fra sentrum gjennom nydelig furuskog, vill klematis og frodig dyreliv, bær- og soppmuligheter. Hvaler har flere tusen øyer og her kan man gå på «øyhopping» til de forskjellige øyene Herføl samt Nordre og Søndre Sandøy med fergen «Oline». På Nordre Sandøy finner man Café Oline, og på Herføl er det bryggerestaurant. Sykler kan lånes/leies gjennom Hvaler kommunes, se Hvaler kommune for info. Sykler er flotte å ha med på øyhopping!

Vil man til Sverige er det bare 50 minutter med båten Vesleø, som har egen taxfreebutikk om bord. Turen går til Strømstad, en koselig kystby med alt fra systembolag til gode dagligvarehandler og restauranter, alt i gangavstand.

Om området