Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Kviteseid i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Kviteseid
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 5 ferieboliger.
Søk på kartet

Kviteseid i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Kviteseid
Gjesters vurdering av hus, Kviteseid: 4.3 av 5.0 fra totalt 7 anmeldelser.

5 hytter for Kviteseid

Feriehus i KviteseidHusnr: 33017Kviteseid8 personer,  70 m²40 m til kyst.Feriehus i KviteseidHusnr: 7552Kviteseid6 personer,  55 m²

Vrådal - en ren naturopplevelse

Vrådal har fra naturens side en rekke kvaliteter for et allsidig friluftsliv og rike naturopplevelser både til vanns, i skogen og på fjellet. Med sin sentrale beliggenhet i Telemarks særpregede natur er Vrådal et perfekt feriemål. Sommeraktivitetene er mange og varierte. Innsjøen Nisser, forbundet med sluser til Vråvatn, er en vannvei på over 60 km. De mange øyene og de ubebodde strandområdene er et eldorado for deg som ønsker å bade, dra på piknik, ro, padle og fiske. Her er det stillhet og ro, langt fra stress og mas. Over 80 km med merkede barmarksløyper fra dalbunnen og opp til topper på over 1000 moh gir deg flotte naturopplevelser og masse sunn mosjon. For den naturinteresserte vil vi anbefale å besøke våre tre naturstier med lengder fra 1,2 km til 6,3 km. Mange informasjonstavlene som forteller om geologi, dyreliv, planter, treslag, skogbruk, jakt, fangst og historiske forhold i Vrådal.

Vinteraktiviteter:

Verdens første 8-seters stolheis ble bygget i Vrådal. Denne kjøres som gondolbane om sommeren. Alpinanlegget har stolheis og 4 skitrekk. De 15 nedfarter har ulike vanskelighetsgrader for både slalåm og snøbrett. For de som foretrekker langrenn blir det preparert mellom 20 og 40 km med langrennsløyper i varierende terreng alt etter snøforholdene. Utleie av truger (snøsko). I området finner du ridning og kanefart.

Sommeraktiviteter

Nydelige sykkelturer på rolige stier langs Nisser og Vråvatn, med sykkelterreng for enhver smak. Mange av de merkede turløypene er lagt til områder med utsikt over det vakre øylandskapet med skog og fjell i bakgrunnen. Hvorfor ikke ta med lunsjpakke og gjøre strandhugg på en av de mange øyene og holmene i Nisser. Disse kan kun nåes via vannveien. Leie av kano/båt i området. Over 30 km med tilgjengelige badestrender hvor du stort sett kan oppholde deg usjenert hele dagen. Innlandssjøene Nisser og Vråvatn er svært fiskerike med bestand av ørret, sik, røye og abbor. Ørreten kan bli over 8 kg. Les mer om fiskeartene på Sørlandet

I området finnes også: beach-volleyball baner, badestrand, stort lekeområde med trampoliner, husker, vipper, klatrehus, rutsjebane, hinderløype og ballområde. Stor flytebrygge med utleie av robåter, kanoer og vannsykler. Skandinavias høyeste utendørs klatretårn på 12 meter. Hestesenteret tilbyr rideturer i skogen, rideinstruksjon og ponniridning, samt kjøreturer med hest og vogn.

Sightseeing med M/S Fram eller beversafari

Bli med på en sightseeing på Nisser med veteransskipet M/S Fram. Turen på 2,5 time leder deg gjennom Vrådals flotte øylandskap, og gjennom slusene "Småstraum" og "Storstraum" som er vel 100 år gamle. På denne turen er det anledning til å besøke Vrådal Slusemuseum. Bli med på en fottur i Vrådalsskogen og bli kjent med beveren, naturens byggmester.