Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Lindås

Feriehus: Lindås, Hordaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
3
62m²
nei
ja
nei
Inkl.
10 m
 
Fiskehus+: Maks. 2 km til fiske. Båt/motor min 17 fot/25 HK til leie eller inkl., Ekkolodd, Kartplotter/GPS, Fryser min. 200 liter. Overdekket sløyebenk for fisk med lys og vann.
 
2020: Maks 20 kg fisk/pers. 2021: Maks 18 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV:
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2004
 
15 m til restaurant
 
15 m til dagligvarebutikk
 
10 m til sjøfiske
 
1,5 km til fiskevann
Husnr. 05834
Huskategori: ★★★

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
402829301234
41567891011
4212131415161718
4319202122232425
442627282930311
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 25 m², Internett+ (min. 50 Mbit download), TV
3 Soverom: 2 senger, 2 senger, 2 senger
Kjøkkenavd.: el-komf., kjøleskap, fryser 60 - 99 l, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, kaffetrakter, oppvaskmask., vaskemask.
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: terrasse, luft-vann varmepumpe, utegrill, kupert tomt, blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers., leilighet
Kan leies: Båt 18 Fot m/motor 40 HK NOK 3600 (Dep. NOK 2500), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk, Båt 18 Fot m/motor 40 HK NOK 3600 (Dep. NOK 2500), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk, Båt 18 Fot m/motor 15 HK NOK 2500 (Dep. NOK 2000), Ekkolodd/Fishfinder 1stk, Båt 18 Fot m/motor 15 HK NOK 2500 (Dep. NOK 2000), Ekkolodd/Fishfinder 1stk, Kajakk NOK 1000 (Dep. NOK 1000), Kajakk NOK 1000 (Dep. NOK 1000), Kajakk NOK 1000 (Dep. NOK 1000), Kajakk NOK 1000 (Dep. NOK 1000

Om ferieboligen

Over butikken og kaféen på Feste Kai har vi 1 romslig rorbu for utleie. Her er det kort vei til sjøen og gode fiskemuligheter.

Terrassen er stor nok til å innta måltidene utendørs og har sol helt til den går ned over Radøy. Skulle været være dårlig er det god plass til å kose seg inne. Gratis internett via fiber, TV med programmer fra hele Europa og Norge. Enkeltsengene på soverommene er sammensettbare til dobbeltsenger.

Nærmeste tettsted er Knarvik, 23 km unna i retning Bergen. Ønsker man å ta turen til Bergen er dette 50 km unna. Husverten som driver butikk, hamburgerrestaurant/kafe og utleie av båter i samme bygg, snakker flytende tysk.

30 m til flytebryggen hvor båtene ligger for utleie, velg mellom 4 båter.

  • 2 x Øien 530F 18 fots båter med 40 HK Yamaha 4-taktsmotorer, gps/kartplotter/ekkolodd
  • 2 x Øien 530F 18 fots båter med 15 HK Yamaha 2-taktsmotor, ekkolodd

I tillegg er det kajakker til leie.

Det er fileteringsplass for fisk under tak, med rennende vann og lys samt god frysekapasitet. Merk at båtfører bevis er påkrevd for de to båtene med 40 hk motor, for alle som er født etter 1980.

Om området

Om Hordaland

I det ytre Hordaland finner du storbyen Bergen, innfallsporten til de Vestlandske fjordene. Byen mellom de 7 fjell er omtalt som Vestlandets hovedstad og her kan du blant annet oppleve verdensberømte attraksjoner som Bryggen, Fisketorget, Fløibanen og Akvariet. Landskapet rundt Bergen og langs kysten av Hordaland domineres av lyngheier og ofte åpent landskap, et mylder av øyer, holmer og skjær. Her kan du oppleve godt fiske i le for vær og vind. Lenger inne i fylket har du et lunt fjordlandskap og høye fjell og dype fjorder. Følger du Hardangerfjorden innover vil du oppleve et stadig skiftende landskap, fra den vide fjorden med øyer og lave fjell, til en dramatisk natur med fruktgårder, isbreer og fossefall som kaster seg utover stupbratte, steile, grønne fjellsider lengst inne. Besøk Voss, kjent for sine rike kulturtradisjoner innen kunst, kultur, handverk, musikk og mat. Her kan du oppleve mange festivaler av ulike slag i løpet av året.

Les mer om fiskeartene i Sydlige Fjord-Norge

Om Norge

Hytter til leie i alle størrelser, og til alle formål

Uansett hvor mange dere er har vi en hytte til leie. Om det kun er noen få, storfamilien eller vennegjengen som vil på tur, kan man helt sikkert finne en hytte til leie som passer til deres ønsker.

Felles for hytte Norge er den flotte norske naturen som venter rett utenfor døren. Du kan for eksempel oppleve nordlys i Nord-Norge, isbreer på Vestlandet, skjærgårdsidyll på Sørlandet og tradisjonsrike kystdistrikter og innlandsdistrikter på Østlandet.

Ferie i Norge, det skal bare oppleves

Hvis du enda ikke har opplevd Vestlandets fjorder, Nord-Norges fjell, sommerens midnattssol eller polarvinterens nordlys, så finn en hytte til leie hos DanCenter og gjør det nå.

La deg sjarmere av bygdene på Østlandet, Sørlandets hvite kystbyer, fruktblomstringen i Hardanger eller byenes yrende kultur- og folkeliv. Med en ferie i Norge kan man oppleve det varierte norske landskapet som har utallige opplevelsesmuligheter, aktiviteter og rekreasjonsalternativer.

Lei en hytte på vinterstid

Vinteren byr på vekslende og utfordrende skiaktiviteter for store og små, nybegynnere som proffe. Historiske severdigheter og kulturelle begivenheter, som lenge har vært i skyggen av naturopplevelsene, er nå reisemål for mange turister.

I Nord-Norge er vinterturismen i stor vekst, ved å leie en hytte her kan man få noen helt spesielle opplevelser så som mulighet for å se det fasinerende nordlyset danse over himmelen, en hundesledetur gjennom rått og uberørt landskap, eller en hvalsafari.

Ferie i Norge på sommerstid

Sommeren byr på lange lyse netter, fantastiske fjellturer, fisketurer, brevandring eller bilturer rundt i det nydelige landskapet.

Leier man en hytte på Sørlandet kan man oppleve hvite sandstrender og kystlivets gleder.

Velger man en ferie i innlandet gir fjellet mulighet for lange turer med nydelig utsikt og dyreliv. Ofte kan vinterens skiheiser frakte turglade turister opp på sommerstid, noe som gir et godt utgangspunkt for uforglemmelige opplevelser.

Ser man etter en hytte til leie på Vestlandet vil den storslåtte naturen med fjell og fjorder stå i sentrum, her kan man oppleve mektige fossefall, isbreer, mulighet for toppturer eller lange dager på fjord eller hav hvor man kan fiske i de flotte omgivelsene.

Hvis Nord-Norge friser er det også her mengder av hytter til leie. Opplevelsene står i kø og midnattssolen lyser opp nattehimmelen.

Norge har så mye å by på som ferieland året rundt, at det eneste du vil ønske deg annerledes, er bedre tid til å oppleve enda mer!