Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Lindås

Feriehus: Lindås, Hordaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
4
90m²
nei
nei
Inkl.
1 m
 
Maks 20 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV:
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
1 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1970, renovert i 2020
 
25 km til restaurant
 
10 km til dagligvarebutikk
 
1 m til sjøfiske
 
1,5 km til fiskevann
Husnr. 08491
Huskategori: ★★★

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OTOverdekket terrasse
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 20 m², vedovn, radio, Internett+ (min. 50 Mbit download), TV
4 Soverom: 1 seng, 1 seng, 1 seng, 3 senger, barneseng, barneseng 150cm
Kjøkkenavd.: høy stol, el-kokepl., ovn, kjøleskap, fryser 200 - 249 l, mikro, kjøkkenvifte, kaffetrakter, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, vaffeljern
Bad/WC: WC, håndvask, dusj (inng. fra uts.)
Og: terrasse, el-varme, utegrill, strandtomt 500 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers., Parkering 0,1 km
Kan leies: Båt 21 Fot m/motor 60 HK NOK 5900 (Dep. NOK 3500), GPS 1stk, Kartplotter/GPS 1stk, Ekkolodd/Fishfinder 1stk, Båt 12 Fot m/motor 10 HK NOK 1800 (Dep. NOK 1500), Kajakk NOK 1000, Kajakk NOK 1000, Kano NOK 700
og: Flytevest (15-30kg) 1stk, Flytevest (30-60kg) 2stk, Flytevest (60-90kg) 3stk, Flytevest (+90kg) 4stk
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Feriehus med beliggenhet ved Fensfjorden, omkranset av fjell, med utallige muligheter for fotturer inn i Stølsheimen. Inklusiv obligatorisk sluttrengjøring.

I feriehuset er det smakfullt og moderne innredet. Her er vinduer som gir god utsikt mot fjorden og en 50 kvm stor terrasse. Vedovnen i stuen gir en lun og god varme. Internett, 50 Mbits. Tv via Altibox med norske og internasjonale kanaler og flere tyske TV-kanal. På kjøkkenet er det en hybelkomfyr med to kokeplater og en liten komfyr. Det er mange muligheter for bading like i nærheten av hytta, på lune sandstrender der du kan være helt for deg selv. Det er en 50 minutts kjøretur til Bergen med alt en kan oppleve i en vakker Vestlandsby. Her kan nevnes Fløybanen, Ulriksbanen, Akvariet og ikke minst Bryggen med sine koselige resturanger.

Etter ankomst til feriehuset kan kajakk/kano leies. 2 km. fra hytta ligger ett fint fiskevann der en kan få ørret. Fiske er godt i Fensfjorden, der en kan få de fleste fiske arter, som Torsk, sei, lange, Brosme, kveite og lysing. Overbygd fileteringplass for fisk med rennende vann og lys. Flytevester er inklusiv.

Båter til leie direkte ved feriehuset:

  • 1x 21 fots Øien620F med 60 Hk Suzuki, GPS/kartplotter/ekkolodd
  • 1x 12 fots Pioner, med 9.9 Hk Suzuki

NB! Badet er i 1. etg., inngang utenfra.

Om området

Om Hordaland

I det ytre Hordaland finner du storbyen Bergen, innfallsporten til de Vestlandske fjordene. Byen mellom de 7 fjell er omtalt som Vestlandets hovedstad og her kan du blant annet oppleve verdensberømte attraksjoner som Bryggen, Fisketorget, Fløibanen og Akvariet. Landskapet rundt Bergen og langs kysten av Hordaland domineres av lyngheier og ofte åpent landskap, et mylder av øyer, holmer og skjær. Her kan du oppleve godt fiske i le for vær og vind. Lenger inne i fylket har du et lunt fjordlandskap og høye fjell og dype fjorder. Følger du Hardangerfjorden innover vil du oppleve et stadig skiftende landskap, fra den vide fjorden med øyer og lave fjell, til en dramatisk natur med fruktgårder, isbreer og fossefall som kaster seg utover stupbratte, steile, grønne fjellsider lengst inne. Besøk Voss, kjent for sine rike kulturtradisjoner innen kunst, kultur, handverk, musikk og mat. Her kan du oppleve mange festivaler av ulike slag i løpet av året.

Les mer om fiskeartene i Sydlige Fjord-Norge

Om Norge

Hytter til leie i alle størrelser, og til alle formål

Uansett hvor mange dere er har vi en hytte til leie. Om det kun er noen få, storfamilien eller vennegjengen som vil på tur, kan man helt sikkert finne en hytte til leie som passer til deres ønsker.

Felles for hytte Norge er den flotte norske naturen som venter rett utenfor døren. Du kan for eksempel oppleve nordlys i Nord-Norge, isbreer på Vestlandet, skjærgårdsidyll på Sørlandet og tradisjonsrike kystdistrikter og innlandsdistrikter på Østlandet.

Ferie i Norge, det skal bare oppleves

Hvis du enda ikke har opplevd Vestlandets fjorder, Nord-Norges fjell, sommerens midnattssol eller polarvinterens nordlys, så finn en hytte til leie hos DanCenter og gjør det nå.

La deg sjarmere av bygdene på Østlandet, Sørlandets hvite kystbyer, fruktblomstringen i Hardanger eller byenes yrende kultur- og folkeliv. Med en ferie i Norge kan man oppleve det varierte norske landskapet som har utallige opplevelsesmuligheter, aktiviteter og rekreasjonsalternativer.

Lei en hytte på vinterstid

Vinteren byr på vekslende og utfordrende skiaktiviteter for store og små, nybegynnere som proffe. Historiske severdigheter og kulturelle begivenheter, som lenge har vært i skyggen av naturopplevelsene, er nå reisemål for mange turister.

I Nord-Norge er vinterturismen i stor vekst, ved å leie en hytte her kan man få noen helt spesielle opplevelser så som mulighet for å se det fasinerende nordlyset danse over himmelen, en hundesledetur gjennom rått og uberørt landskap, eller en hvalsafari.

Ferie i Norge på sommerstid

Sommeren byr på lange lyse netter, fantastiske fjellturer, fisketurer, brevandring eller bilturer rundt i det nydelige landskapet.

Leier man en hytte på Sørlandet kan man oppleve hvite sandstrender og kystlivets gleder.

Velger man en ferie i innlandet gir fjellet mulighet for lange turer med nydelig utsikt og dyreliv. Ofte kan vinterens skiheiser frakte turglade turister opp på sommerstid, noe som gir et godt utgangspunkt for uforglemmelige opplevelser.

Ser man etter en hytte til leie på Vestlandet vil den storslåtte naturen med fjell og fjorder stå i sentrum, her kan man oppleve mektige fossefall, isbreer, mulighet for toppturer eller lange dager på fjord eller hav hvor man kan fiske i de flotte omgivelsene.

Hvis Nord-Norge friser er det også her mengder av hytter til leie. Opplevelsene står i kø og midnattssolen lyser opp nattehimmelen.

Norge har så mye å by på som ferieland året rundt, at det eneste du vil ønske deg annerledes, er bedre tid til å oppleve enda mer!