Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Tysnes

Feriehus: Tysnes, Hordaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
2
75m²
nei
Inkl.
200 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Badestamp
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2012
 
5 m til restaurant
 
10,0 km til dagligvarebutikk
 
200 m til sjøfiske
Husnr. 66866
Huskategori: ★★★★
Hobby,14 feet/ Suzuk,i 9,9 HP
Sjø/innsjø
200 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
KKjøkken
OOppholdsstue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 30 m², gratis trådløst internett, TV, parabol
2 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 dobbelt oppredning, 1 dobbeltseng og 1 dobbelt oppredning
Kjøkken: høy stol, el-kokepl., ovn, kjøleskap, fryser 100 - 139 l, mikro, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
2xBad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: Badestamp, el-varme, ferge/båt nødvendig, utegrill, hage 1000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, leilighet
Kan leies: Båt 14 Fot m/motor 10 HK NOK 1500 (Dep. NOK 1000)
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Ferieleilighet i understasjen, med fantastisk panoramautsikt utover Husnesfjorden og innløpet til Hardangerfjorden. Gård med sauer og geiter.

Ferieleiligheten ligger ved innløpet til Hardangerfjorden og har en stor kombinert stue/kjøkken med flott fjordutsikt. Det er 2 store soverom med dobbelseng. I tillegg er det en dobbel-oppredningsplass på hvert soverom. På hver soveromsavdeling på 17 kvm, er det bad med dusjkabinett. Fra soverommene er det dør ut til ute området, i tillegg til fra stuen. Om en vil kan en trekke seg tilbake til soverommet der det er en sofa og stoler. Nærmeste nabo er ferieleilighet 66867, som ligger to etasjer over. I hovedetasjen er det en liten restaurant som er åpen av og til.

TV med tyske og internasjonale TV kanaler, samt norske og nordiske TV kanaler m.m. via Altibox. Vedfyrt stamp på deling mellom ferieleilighet nr 66866 og 66867. Langgrunn badestrand med småstein 200 m fra ferieleiligheten, eller fra en av de mange øyene utenfor. Tomten som er på 1000 kvm er på deling mellom ferieleilighet nr 66866 og 66867. Kjøpmann 10 km fra ferieleiligheten og nærmeste tettsted/by, Våge, ligger ca. 30 km fra ferieleiligheten. Avstanden til parkeringsplassen er 20 m. På gården driver de med sau og geit.

Tysnes kommune innbyr til både sykkelturer og fotturer i lett terreng. Fine forhold for bærplukking og soppsanking. Merkede turløyper. Meget godt utgangspunkt for dagsturer til de fleste attraksjonene i Hardanger, Bergen og resten av Hordaland. Dagsturer til Baroniet i Rosendal og Folgefonna Sommerskisenter, der du kan stå på ski i sommertøy, anbefales. Fra februar er det mye sild, torsk, sei og lyr i fjorden og fra juni kommer makrellen. Gode fiskemuligheter. Avstand til Husanesfjorden og båten 200 m. Fileteringsplass med lys og vann. Båt til leie: En 14 fots Hobby med 9,9 HK Suzuki, 4-takts motor. Flytevester inkludert i leie av båten.

Båt til leie kun i perioden: uke 14 til uke 42.