Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Hjelmeland

Feriehus: Hjelmeland, Rogaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

8
6
160m²
nei
Inkl.
200 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 20 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Røyking forbudt
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1961, renovert i 2011
 
4,0 km til dagligvarebutikk
 
200 m til sjøfiske
Husnr. 99656
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø
200 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

ALAltan/balkong
BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
VSoverom
1 Oppholdsstue: 38 m², vedovn, DVD, gratis trådløst internett, TV, parabol
6 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 senger, 1 seng, 1 seng, 1 seng, 1 seng
Kjøkken: el-komf., kjøleskap, mikro, fryser 250 l eller større, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., tørketrommel, kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, gulvvarme
Og: hage, blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, Max. 20 kg fisk/pers.
Kan leies: Båt 14 Fot m/motor 20 HK NOK 2000

Om ferieboligen

Et stort feriehus med flott utsikt over sjøen. Nyt kveldssolen i en hage med frukttrær etter en tur på stranden, i naturen eller på fjorden.

Huset er en enebolig på 160 m². Det ligger i bakken opp fra Nesvik Kai med panoramautsikt over fjorden.

Huset er et gårdshus i to hele etasjer og med 6 soverom i gårdstunet i bakken opp fra Nesvik Ferjekai.

Det er omgitt av hage med frukttrær hvor det er en flott utsikt over fjorden. Huset er bygget på 60-tallet, og holder datidens stil for større hus med to etasjer,uten terrasse, men med en fin hage. Huset inneholder to stuer og romslig og velutstyrt kjøkken. Det er 6 soverom, hvorav ett i 1. etasje. Det er bad med dusj både i 1. og 2. etasje, og det er luftealtan i 2. etasje.

Huset ligger i naturskjønne omgivelser. Fra huset er det en liten spasertur ned til Nesvik Ferjekai med kiosk og småbåthavn. Det er også sandstrand og gode bademuligheter.

Om man vil gå på tur og nyte den varierte naturen på Nesvik og området rundt samt på Hjelmeland, er det mange flotte naturstier som kan benyttes. Man kan gjøre seg kjent ved å besøke Turistinformasjonen i Hjelmelandsvågen. Fra huset kan man kjøre, gå eller sykle langs Fv656 som er en stille landevei innover mot Knutsvik der det er flere naturskjønne steder langs fjorden. Man kan også gå tur langs stier i terrenget til steder med flott utsikt. Man kan også ta utflukter med bil innover Indre Ryfylkeveg, Rv 13, til Erfjord, Sand og Suldal, eller ta ferje til Hjelmeland. Huset ligger mellom Preikestolen & Trolltunga, og på sommeren kan man benytte seg av den daglige bussen som går imellom disse attraksjonene.

Det særegne landskapet på Jæren med sine langstrakte strender som tiltrekkes av kitere og surfere er heller ikke langt unna.

Er du historie-interessert, bør du ta turen til Utstein Kloster som ligger ca 30 minutter unna. Ellers har Ryfylke, fastlandet og øyene massevis av spennende historie med mange vikinggraver og noen av Norges eldste kirker. I Hjelmeland finnes også kunstgalleriet Galleri Hagalid, som har interessante utstillinger.

Til leie er en 14 fot båt type Buster med 20HK motor, med elektrisk start, elektrisk tilt , og elektrisk lensepumpe. Båt skal bestilles samtidig som bestilling av hus. Det kan også være mulig å leie enda en båt i tillegg, dersom det er ønske om det, men at dette kan først avklares ved ankomst eller kort tid i før ankomst.