Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Leiebevis og veibeskrivelse

Når dere har bestilt ferieopphold gjennom DanCenter, mottar dere ganske raskt en bekreftelse på dette. Bekreftelsen er leiebeviset deres og inneholder alle de opplysningene dere trenger. Her finner dere opplysninger om adressen på feriehuset og nøkkelutleveringsstedet. Midt på siden finner dere veibeskrivelsen til nøkkelutleveringsstedet.

Ved ankomst til nøkkelutleveringsstedet avleveres leiebeviset, og dere får utlevert nøkkelen til feriehuset, samt en strømkonvolutt hvor målerstanden på de forbruksavhengige omkostningene påføres ved ankomst og avreise (strøm, varme, gass, vann med mer.).

Ankomsttidspunkt

Normalt ankomsttidspunkt er fra kl. 16.00 på innflyttingsdagen.

Ankomst utenfor åpningstid

Dersom dere f.eks. ankommer sent på kvelden, er lokalkontoret stengt. Forhør dere derfor i god tid om hvordan dere skal forholde dere med hensyn til nøkkel og depositum. Kontaktopplysningene til lokalkontoret finner dere på leiebeviset eller under menypunktet kontakt.

Tilleggsutstyr/ekstrautstyr

I alle våre hus er det kjøkkenservice til det antall personer som huset er beregnet til. Sengetøy, koppehåndklær, duker m.m. kan bestilles dersom dere ikke ønsker å ta det med hjemmefra.

Bestilling av ekstrautstyr kan skje via internett, når du bestiller, eller ved å kontakte lokalkontoret.

Ved bestilling av barneseng, kan dere ikke være sikre på at det er plass til barnesengen i foreldresoverommet. Dersom det står i husbeskrivelsen at det er barneseng i huset og dere bare har behov for en, er bestilling unødvendig.

Det er også muligheter for å bestille levering av det utstyret dere leier. På den måten slipper dere å skulle kjøre flere ganger mellom ferieboligen og lokalkontoret og kan begynne ferien med en gang. I fellesferieukene kan vi være utsolgt for ekstrautstyr. Vi anbefaler dere derfor å bestille ekstrautstyret samtidig med husbestillingen.