Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Leiebevis og veibeskrivelse

Når dere har bestilt et ferieopphold gjennom oss så mottar dere etter kort tid en bestillingsbekreftelse. Bekreftelsen er leiebeviset deres og inneholder alle de opplysningene som dere har bruk for. På første siden finner dere opplysninger om adressen på feriestedet og nøkkelutleveringsstedet. Midt på siden finner dere veibeskrivelsen som forklarer veien til nøkkelutleveringsstedet.

Nederst er det en slipp for bestilling av sengetøy. På de efterfølgende sidene er selve regningen for oppholdet med tilhørende innbetalingsblanketter. Dere finner forfallsdatoene på disse blankettene. Ved ankomst til feriestedet leverer dere leiebeviset og dere får da utlevert nøkkelen til ferieleiligheten.

Beskjed om ankomsttidspunkt

Senest 7 dager før ankomst må dere sende slippen nederst på leiebeviset til DanCenter for meddele forventet ankomsttidspunkt. Adressen står på baksiden.

Ankomst utenfor åpningstiden

Hvis dere f.eks. ankommer sent om kvelden så er det stengt i resepsjonen / nøkkelutleveringsstedet. Dere må derfor i god tid forhøre dere om hvordan dere skal forholde dere med hensyn til nøkkelen.

Tilleggsytelser

På slippen nederst på leiebeviset kan dere bestille sengetøy. Sengetøyet må bestilles og betales til DanCenter før avreise.

I alle lelighetene er det kjøkkenutstyr til det antall personer som leiligheten er beregnet for. Sengetøy og håndklær kan dere noen tilfeller bestille - se vennligst leilighetsbeskrivelsene.

Dersom dere har barn som har bruk for en barneseng så kan dette i noen tilfeller også bestilles. Kontakt DanCenters salgsavdeling om dette.

Vær klar over at man ikke alle steder kan leie sengetøy, håndklær og barnesenger. Vi anbefaler derfor at dere alltid på forhånd enten e-mailer eller ringer til DanCenter for å få vite om dette er mulig på den leiligheten som dere vil leie.

Kurskatt

På enkelte feriesteder kreves det inn en turistavgift ved ankomst.