Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Nye feriehus hos DanCenter

Nye og oversette feriehus

Det kommer jevnlig nye feriehus til leie hos DanCenter, hvis du vil være en av de første til å leie et av de nye feriehusene kan du holde øye med den gule markering med teksten "Ny hos DanCenter". Hvis du har bruk for litt ny inspirasjon til din neste ferie, kan du her på siden finne feriehus som du ikke kunne leie gjennom DanCenter sist år.

Bli klokere på den gule Nytt hos DanCenter-markeringen

Den gule markeringen "Ny hos DanCenter" betyr at feriehuset er nytt på DanCenter-hjemmesiden, og at det ikke kunne leies hos DanCenter Feriehusutleie året før.

I Norge underskrives en utleiekontrakt mellom huseiere og DanCenter for et år av gangen, og forlenges en gang om året for neste sesong. Dermed kan det ligge gjestevurderinger fra mange år tilbake, hvis feriehuset har vært til leie gjennom flere år.

De stakkers feriehusene uten gjestevurderinger

Manglende gjestevurderinger betyr ikke nødvendigvis at det er et dårlig feriehus. Feriehuset kan være nytt hos DanCenter og har derfor ikke hatt gjester til å gi gjestevurderinger enda. Eller har gjestene kanskje glemt å vurdere huset etter oppholdet. Uansett hva grunnen er kan du kanskje være heldig å finne noen oversette feriehusperler til din neste ferie.

Feriehus i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland

Hos DanCenter finner du et stort utvalg av feriehus i Norge, og et av Danmarks største utvalg av sommerhus i Danmark. Vi har mer enn 60 års erfaring med utleie av feriehus i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Når du leter etter et feriehus til leie hos DanCenter finner du både feriehus i de kjente feriehusområder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, så vel som feriehus i naturskjønne og mindre kjente områder.

Det store utvalget av feriehus hos DanCenter betyr at uansett om du er på jakt etter et stort feriehus, et klassisk feriehus eller et feriehus med fasiliteter som boblebad, sauna, svømmebasseng eller havutsikt, så finner du noe som passer til dine ferieønsker hos DanCenter.