Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Optimal tilgjengelighet

Korte Opphold Året Rundt

Et moderne svar på en moderne livsstil

Hvordan definerer DanCenter ‘korte opphold’?

Et kort opphold har en lengde på 2 - 4 overnattinger.

Hvorfor bør du tilby muligheten for korte opphold året rundt?

Forbruksvanene endrer seg. De siste årene har det vært en enorm vekst i etterspørselen for kortere opphold i lavsesongen. Nå ser vi en tilsvarende økning i etterspørselen i høysesongen, og selvfølgelig reagerer sektoren vår på denne nye trenden.

Mange av huseierne våre tilbyr allerede korte opphold for å øke leieinntektene i lavsesongen. Og tallene våre viser at det kan øke belegget hvis du også tilbyr muligheter for kortere opphold i høysesongen.

Er det ikke fare for at korte opphold vil ha en negativ innvirkning på mitt belegg i høysesongen?

Vi har tatt forholdsregler for å sikre at dette ikke skjer. For eksempel kan korte opphold ikke bestilles før 35 dager innen ankomst i høysesongen. Dermed kan du møte behovene til de tradisjonelle gjestene som foretrekker lengre opphold, så vel som de til mer impulsive gjester som ønsker kortere opphold.

Fleksibel Ankomst

Nye behov, nye muligheter

Hva er ‘fleksibel ankomst’?

Vi definerer fleksibel ankomst som at gjester kan velge mellom 4-6 ankomstdager for starten av ferien deres.

Hva er fordelene med fleksibel ankomst?

Å gi gjestene mulighet til å ankomme på andre dager gir selvfølgelig flere valgmuligheter. Og flere valgmuligheter betyr flere bestillinger. Vi ser faktisk at fleksibel ankomst gir høyere belegg.

Er det ikke fare for at fleksibel ankomst vil få en negativ innvirkning på mitt belegg i høysesongen?

For å unngå dette vil det ikke være mulig å velge fleksibel ankomst ved bestillinger som er gjort før 28 dager før ankomstdato. I lavsesongen er muligheten alltid aktiv.

Øyeblikkelig Booking

Dekker behovene til dagens feriegjester

Hva er Øyeblikkelig Booking?

Øyeblikkelig booking lar folk leie eiendommen din opp til en enkelt dag før ankomst. Dette betyr at de ikke behøver først å sende deg en bookingforespørsel.

Hvorfor bør jeg tilby øyeblikkelig booking?

Ved å godta reservasjoner i siste øyeblikk, kan du øke ditt belegg med opptil 15%. I tillegg, hvis du ikke tilbyr øyeblikkelig bestilling, vil vi ikke kunne slå opp eiendommen din på våre partnersider.

Kort fortalt, folks reisevaner har endret seg og verter som ikke tilbyr øyeblikkelig booking, eller insisterer på en bookingforespørsel, vil gå glipp av en voksende gruppe med gjester som er på utkikk etter ferie i siste øyeblikk.