Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier
Søk ferien her!
 
Søk område: Østerrike
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 2.003 ferieboliger.
Lei ett feriehus i Østerike enkelt og trygt. | DanCenter
4.1 av 5.0
i gjestevurderinger
Trygghet
over 60 års erfaring
Nærhet
28 lokalkontor i Danmark
Over 28.000
ferieboliger i hele Europa

Lei en feriebolig i Østerrike med Dancenter.

I Østerrike har du mulighet til en aktiv og spennende ferie. Om vinteren kan du besøke områdene Wagrain, Badgastein, Saalbach og St. Anton for utfordrende skiturer. Om sommeren kan man gå på fjelltur, terrengløp eller elverafting i den fascinerende natur i Østerrike.

Østerrike har mere enn ski og fjellturer. Man kan blant annet som turist besøke Wien og

Østerrike er imidlertid annet enn ski og fjellvandring. Mange turister reiser til Østerrike for å besøke Wien og oppleve kunsthistorie og arkitektur i verdensklasse.

Utforsk vårt utvalg av ferieboliger og leiligheter og bestill feriebolig til skituren eller sommer ferien i Østerrike. Vi har blant 1.000 boliger å velge imellom.

Les mer om Østerrike.

I Østerrike har du alle muligheter for en aktiv og spennende ferie. Om vinteren får du topp skimuligeter i områdene Wagrain, Badgastein, Saalbach, og St. Anton. Om sommeren kan du gå i fjellene, drive med mountainbike eller elverafting i den fasinerende og vakre østerrikske natur.

Østerrike er også mye annet enn ski og fjellvandring. Mange turister reiser til Østerrike for å besøke Wien og oppleve kunsthistorie og arkitektur i verdensklasse.