Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier
Søk ferien her!
 
Søk område: Polen
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 293 ferieboliger.
Lei en bolig i Polen, trygt og enkelt | DanCenter
4.1 av 5.0
i gjestevurderinger
Trygghet
over 60 års erfaring
Nærhet
28 lokalkontor i Danmark
Over 28.000
ferieboliger i hele Europa

Lei en feriebolig i Polen med Dancenter

I Polen er det alt fra badeferie, spa og velvære opphold i Nord til skiturer i fjellene i Sør. I tillegg kan man oppleve historiske storbyferier og middelalderslott .

Polen har i de seneste år hatt en enorm utvikling og uvikles stadig den dag i dag. Derfor kan du fortsatt oppleve hestevogner og gamle hus på landet som er i stor kontrast til moderne byer slik som Krakow og Warsawa.

Polen har en variert natur med Tatrafjellene i sør, nasjonal parker i nord og vakre hvite sandstrender i sør langs den baltiske kyst. Her besøker polakkene selv badebyen Sopot i Gdansk bukta som er svært poluært feriemål om sommeren.

Dancenter tilbyr 250 ferieboliger i Polen. Om du så skal på skiferie sør i Polen, eller storby ferie til Krakow, Gdansk eller Warszawa.

Les mer om Polen.

I Polen kan du ha badeferie og kuropphold i nord, vandre- og skiferie i fjellene i sør, samt oppleve historisk storbyferie, slott og ridderborger.

Polen har de siste årene hatt en enorm utvikling og er fortsatt i stor endring. Derfor kan du ennå oppleve hestetrukne vogner og gamle hus ute på landet, hvilket står i stor kontrast til de moderne storbyene Krakow og Warszawa.

Polen har en veldig varieret natur med Tatrafjellene i sør, store nasjonalparker med skogområder i nord og vakre hvite sandstrender langs østersjøkysten. Her besøker polakkene bl.a. badebyen Sopot i Gdansk-bukten, som er meget populær om sommeren.