Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Ätran

Feriehus: Ätran, Falkenberg, Halland, Sverige

Gjestevurderinger

Basert på 18 vurderinger4.9 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig5,0
Feriehusets innretning og utstyr4,9
Service på stedet3,3
Mest populært for
Familie/Venner med barn5,0
Familie/Venner uten barn4,9
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Nicola - Wietze  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Ruhe, die liebevolle Deko, die Ausstattung inkl. Klimaanlage und Boot”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Gekas, Hallands Küste, Elchpark, Heidelbeeren sammeln, angeln...”
Michael - Mecklenburg  (Urlaub mit größeren Kindern, februar 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sehr gemütlich und typisch schwedisch, mitten in der Natur!”
Leon - Mainz  (Urlaub mit Kindern und Freunden, januar 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Das Boot und den See nutzen, man kann zu einer kleinen Insel rudern. Um das Haus kann man schöne Waldwege entdecken. Schafsherde besuchen, nicht weit vom Haus entfernt. Andere Seen in der Umgebung erkundigen.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Gemütlich eingerichtet, viele Geschirr, Kochsachen, Kamin, nah zum See, sehr ruhig und in der Natur, nette und hilfsbereite Nachbarn und Vermieter”
Michaela - Schweiz  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Das Haus liegt am See, ist innen wie aussen sehr gepflegt. / Man hat alles was man braucht... Geschirr... Waschmaschine... W-Lan....”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Ullared das grösste Einkaufscenter muss man erlebt haben.... / Ansonsten das Naturreservat Sumpafallen , Kopenhagen, Schloss Tjolöholm, Malmö, der Skrea Strand ist eine Wucht, Halmstad und auch Göteborg... alles sehr sehenswert.”
Christian - Elmshorn  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Lage, der See, die Ruhe, die Landschaft und die tollen und sehr netten Vermieter haben uns am besten gefallen. Die Betten waren bequem und ein Boot stand auch zur Verfügung.”
Susanne - Bad Neustadt  (Urlaub mit Freunden, juni 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“- sehr freundliche und hilfsbereite Vermieter / - Kamin mit Holz inklusive / - gutes Bad / - tolle Lage am See / - herrliche Umgebung”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“- Bootstouren / - Gekas Ullared zum Shoppen / - Getterön Vogelbeobachtung (bei Varberg) / - NP StoreMosse”
Jessica - Arnsberg  (Urlaub mit Kindern und Freunden, mai 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Lage, malerisch schön. Kamin. Für 2 Personen geräumig (für 6 Personen evtl. etwas eng). Blick auf den See”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Supermarkt Gekas in Ullared”
Tom - Wendland  (Urlaub mit Freunden, juli 2018)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Einkaufszentrum Gekäs in Ullared ist immer mal ein Besuch wert! Ausflüge mit dem Ruderboot im See”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sehr nette Vermieter! Ausstattung des Hauses, Ruhe, der See malerisch schön, ein riesiges Einkaufszentrum, großer Hacken große Fische! Barsch und Hecht zu genüge.”
Mark - NRW  (Familienurlaub mit Kindern, juni 2017)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Einkaufen beim Geckas in Ullared oder Ausflüge nach Göteborg bieten sich an”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Lage, See, Kamin, Ruhe”
Katrien - De haan  (Holiday with older children, november 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Make a reservation for a long period”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“The surrounding nature, and the house has everything what you need”
Katrien - België  (Holiday with older children, august 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Proper, gerieflijk huis en alle apparaten werkten. (gebeurt niet veel)”
Mark - London  (Holiday with your friends, juli 2017)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Big store near by offers good value food.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Good lake. Clean. Quiet.”
Michael - Hillerød  (Venneferie med børn, oktober 2017)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Brug naturen, det er så smuk og fantastisk en skov i det område. Nyd en kold øl i eftermiddagssolen på bagsiden af hytten.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“En super hyggelig hytte, i en rigtig god stand. Køkkenet har alt hvad man skal bruge, mange gange kommer man til en hytte der mangler ordentlige knive, vin glas og den slags, men her er det hele. / Den åbne pejs, sætter prikken over i´et til hyggen i hytten. / Hvis man er til en fantastisk natur, så er det bare at gå udenfor, der får man det hele lige i hovedet. / Vi gik nogle gode ture i den smukke skov i området, det kan virkelig anbefales.”

Ferieboligfasiliteter

6
3
66m²
nei
nei
Inkl.
100 m
 
Båt inkludert
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Svensk TV: Svt1, Svt2 og TV4.
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Bygget 1975, renovert i 2016
 
20 km til restaurant
 
8 km til dagligvarebutikk
 
100 m til vann
 
100 m til bademuligheter
Husnr. 42655
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø 100 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

Om området

Om Halland

På ferie i Halland

Et ekte sommerparadis! Halland byr på herlige strender, vakker natur, sjarmerende byer og god shopping. Kungsbacka føles som en småby men har likevel et stort utvalg av butikker og restauranter. Du finner mange flotte tilbud i shoppingsenteret Freeport i Kungsbacka. En reise gjennom historisk storslåtthet venter deg i Tjolöholm, en borg bygd i tudorstil på slutten av det 19. århundre.

Grunne, sandrike strender

Områdets fantastiske grunne, sandrike strender er den viktigste attraksjonen for mange gjester om sommeren. De mest populære strendene i Halland er Tylösand, Mellbystrand, Skreastrand og Apelviken.

Varberg, den svenske vestkystens perle, er et populært reisemål i området. Mange svensker besøker Varberg under en ferie eller en lang weekendtur. Varberg kan vise fram herlige strender, en spennende historisk festning og et livlig marked rundt det lille bytorget. Apelviken er den største av strendene. Den er et av Europas beste steder for vindsurfing og dragesurfing, så ta brettet under armen og kos deg med masse action!

I 2018 ble Falkenberg tildelt "Worth a Visit"-prisen i White Guide! Med andre ord så er kjempegod mat en ekstra grunn til å besøke fantastiske Falkenberg.

Falkenberg har ikke mindre enn 15 km med sandstrender, og de kan by på alt mulig fra den populære Skreastrand, med dens aktiviteter og After Beach-underholdning, til rolige små bukter der de badende kan kose seg under mer avslappende forhold.

Ikke bare ved havet

Det er mer enn 500 innsjøer og mange fine elver i Halland. Med andre ord, kanopadling er en populær attraksjon i området. Så hvorfor ikke padle oppover elva Nissan, eller dra og fiske etter laks i
elva Ätran, et populært sted for laksefiske. Hvis du skulle ha lyst til å dra på en spennende havfisketur, kan du hoppe ombord i Falkenberg havn.

Mange sykkelveier og vandrestier snor seg fram gjennom Halland. Et tips for en aktiv familiedag utendørs er å ta en fottur langs et par strekk av Hallandsleden vandresti, eller å hive seg på syklene og kjøre et stykke av Cykelspåret sykkelsti.

Et besøk i Gekås megabutikk i Ullared, Sveriges mest besøkte shoppingsenter, bare må du få med deg! På veien dit eller tilbake kan du også stanse ved elva Ätran, et populært sted for laksefiske.

Halmstad er et populært reisemål om sommeren, selv om det også finnes mye å se og gjøre i byen om vinteren, da den har et stort utvalg av butikker, restauranter og barer. Det finnes mange fine strender i området. Tylösand er den mest besøkte. "Wonderland" er en populær lekeplassattraksjon for familier med barn.

Laholm er en koselig liten by like ved de velkjente kystresortene Mellbystrand og Skummeslövstrand. Laganelva er det beste stedet for fritidsfiske etter laks og ørret. På Hallandsåsen kan du ta en trivelig vandringstur i den fine skogen av bøketrær. Om vinteren er Laholm den sørligste skiresorten i Sverige.

Hytter i Halland

Vårt utvalg av feriehus inkluderer mer enn 130 hytter som er til leie i herlige Halland – fra Kungsbacka i nord og hele veien ned til Mellbystrand i det sørlige Halland.

Sør for Kungsbacka og Göteborg ligger vakre Varberg med Apelviken. Du vil også finne nydelige sandstrender rundt Falkenberg, der den grunne, brede og komfortable Skreastrand er et ekstra populært reisemål, eller kanskje du vil foretrekke å hygge deg ved severdighetene i Halmstad og på deilige Tylösand under ferien din i år. Når du tar en barbeint spasertur i sanden ved havets bredd, kaller det fram herlige minner om sommere i barndommen – minner som du nå kan gjenoppleve om og om igjen.

Nærheten til havet gir deg muligheten til å tilbringe deilige dager på flotte sandstrender som strekker seg langs kysten av hele Halland. Halland. Om sommeren vil du finne minst ett trivelig After Beach-utested i hver eneste by. En rekke forskjellige tilstelninger foregår i området, som f.eks. svensk mesterskap i strandvolleyball, konserter og jazzfestivaler.

Bøkeskoger, bær og sopp

Halland har også mange store bøkeskoger og i tilllegg utmerkete muligheter for dem som liker å plukke bær og sopp. Velkommen til Halland!

Om Sverige

Skjærgård, storby eller skiferie i Sverige?

Opplev den unike svenske Skjærgård. Lei en kano, kajakk eller prøv øyhopping blant tusenvis av små øyer med rå bare klipper eller de større skogkledde øyer som enkelt kan nås fra fastlandet.

Har man behov for litt mere spenning besøk Gøteborg hvor Liseberg fornøyelsespark tilbyr en rik mulighet for utfoldelse for barnefamilier.

Stockholm er byen man skal besøke hvis hjerte banker for vakker natur midt i storbyen. En by full av historie, kultur og vakker design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie så kan de svenske fjellkjeder by både på langrenn og alpin.

Sommerhus i den svenske natur.

Alle våre feriehus i Sverige er omgitt av den vakre svenske natur. DanCenter har boliger over hele Sverige, alt fra Skåne, Småland, Stockholm og den svenske skjærgård nord for Sverige. Sverige er ett land med mange motsetninger og dermed kan din familie og deg ha mulighet for en ferie som passer for dere.

Kunne du tenkt deg å oppleve Sverige i Astrid Lindgren stil? Vi kan tilby den klassiske svenske hytteopplevelse kjent fra Astrid Lindgrens populære bøker. Lei en autentisk, koselig liten rød hytte i utkanten av en furuskog langs en vakker innsjø i åpne omgivelser.

Din ferie i en tradisjonell hytte i Sverige kan med garanti sørge for at stressnivået faller og at du glemmer alt om hverdagens gjøremål.

Ta på luksusferie i Sverige.

Som en kontrast til den idylliske hytteferie i Sverige så kan man leie ett stort deilig sommerhus. DanCenter byr på forskjellige luksus boliger hvor det er plass til hele familien. I Sverige leier vi ut store flotte hus til familien eller grupper på 20 personer. Nedenstående kan du finne hus med svømmebasseng og spa som kan nytes sommer som vinter.

Når du er på ferie i Sverige ta en dukkert og avkjøl deg med familien når solen stør høyest på himmelen. Nyt ett glass champagne med din bedre halvdel i badstuen på kalde vinterkvelder. Eller i høstferien når familien er samlet, hygg dere rundt svømmebassenget mens løvet faller av trærne og nyt utsikten.

Sverige er vann, vann og mere vann.Sverige er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt unike kystlandskap.

I sentrale og nordlige Sverige er det utallige elver, innsjøer og bekker som binder landet sammen. Spesielt i sentral Sverige har den siste istid etterlatt seg tydelige spor som kan spottes i de svenske elver fordypninger.

Hvor Mälarens ferskvann møtes havet fra Østersjøen finner man Stockholm fordelt utover 14 øyer og holmer. 24000 øyer og holmer utgjør skjærgården i Stockholmsområde som man hurtig kan nå via båt.

Siljansjøen ligger i sentrale Dalarna. Innsjøen og de omkringliggende byene regnes som landets historiske sentrum. Herfra blir Sverige gradvis villere og mer øde.

Elvene har gjennom tidene blitt brukt til å transportere tømmer ut til kysten. Høga Kysten i nord øst Sverige er på UNESCO's liste grunnet sitt unike og helt naturskjønne kystlandskap med de særegne røde granittklipper.

Sverige er et must for den aktive familien


Sverige byr på mange aktiviteter for barn, unge og den litt eldre generasjon.

Det starter med at man leier ett sommerhus eller hytte i Sverige hvor familien har ett godt utgangspunkt. Deretter er det plass til å være sosial, gøye og lærerike aktiviteter for hele familien.

I Sverige så er det mange muligheter for å stå på ski i de svenske fjellområder. Sverige byr på mange familievennlige skisteder. Har du leid en hytte i Sverige i nærheten av en de større byer slik som Stockholm, Malmø og Göteborg, så finnes det opplevelser slik som Zoologisk have, fornøyelsesparker, museer med mere.

Opplev Sveriges skoger.


Sverige har flott natur fra nord til sør. DanCenter tilbyr utvalg av sommerhus og hytter i Skåne og Småland. Området er kjent for elg safari og i tillegg har områder kjent for sykkelturer, rideturer, kanoturer og fisking.

Har du leid en sommerbolig i sentral eller nord Sverige så finner du ett landskap preget av dype daler og enorme skoger. Her kan man ta en dukkert i en innsjø, fang en fisk til middag. Hele familien kan hygge seg med enten å lage middag, barna kan leke og besteforeldrene kan hygge seg i sofakroken med ett brett spill eller to. Har du planer om å besøke Sverige så lei ett sommerhus gjennom DanCenter.

Sankthans i Sverige

I Norge har vi vår tradisjonelle St. Hans feiring hvor Sverige er i en egen liga på hvordan de feirer Sankthans.

Svenskene feirer i likhet med nordmenn med bål på stranden. Man har i tillegg Mai stangen som reises på over hele landet til festlige markeringer om våren.

Man kan ofte se de lokale med en blomsterkrans i håret, som fra de eldre dager av ble brukt til å symbolisere fruktbarhet og liv.

Svenskene er stolte av sin midtsommer feiring, de har en meget tradisjonell feiring og som besøkende kan man selv delta i dette vår fenomenet uansett om man er på ferie i skjærgården, kysten, sentral eller nord Sverige.