Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Åsljunga

Feriehus: Åsljunga, Örkelljunga, Skåne, Sverige

Gjestevurderinger

Basert på 16 vurderinger3.8 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig3,9
Feriehusets innretning og utstyr3,8
Service på stedet3,5
Mest populært for
Familie/Venner uten barn4,1
Familie/Venner med barn3,3
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Stefan - Greifswald  (Urlaub mit größeren Kindern, oktober 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Aussenpool”
Thomas - Hamburg  (Urlaub mit größeren Kindern, juni 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Abgeschiedenheit.”
Yasmine - Hamburg  (Familienurlaub mit Kindern, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Buchen Sie nicht dieses Haus.”
Simone - Schaumburg  (Urlaub mit Freunden, mars 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“-ruhige Lage / -Sauna / -Natur / -gut zu erreichen”
Simone - Deutschland  (Urlaub mit Freunden, november 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sauna, Natur, Einrichtung”
Inga - Kempen  (Familienurlaub mit Kindern, januar 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Lage, die Außensauna waren super”
Igor - Malmö  (Resa med vänner, tillsammans med barn, juni 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Att den var utrustat med alla vämligheter! Diskmaskin, tvättmaskin, tv apparater, dvd spelare satellitboxar., WiFi. bastu, badtunna och etc...”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Ta med myggmedel under sommar månader.”
Bjarne Holm Pedersen - Rønne  (Familieferie med større børn, mars 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Elg-safaripark”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“God plads, hyggelig chamerende stil. Dejlig stort køkken, nemt at tænde for el og vand. Hurtigt at varme op. / Selv om vi ikke brugte det, var det dejlig med mulighed for vildmarksbad og sauna. / Dejlig der var så mange spil liggende i sommerhuset. / Alt var rent og pænt”
Lola - Søborg  (Familieferie med større børn, september 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Et dejligt stort sommerhus i et lille sommerhus område. Lige ud til marker hvor vi så traner. Tæt på lille skovområder med svampe.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Hvis man kan lide at samle svampe er der en naturpark 10-15km fra sommerhuset”
Tanja - Odense  (Familieferie med børn, juli 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Vildmarksbad”
Simon - København  (Familieferie med større børn, juli 2017)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Der er masser af spisesvampe i skovene omkring huset vi samlede to kilo den første dag. / Lej båden og tag ud på søen - det er skønt!”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Det var i god stand og lå dejligt afsondret.”
Lindsay - Arnhem  (Vakantie met vrienden, zonder kinderen, juni 2017)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Niet huren.”

Ferieboligfasiliteter

9
4
120m²
ja
nei
Inkl.
1,0 km
 
Båt kan leies
 
Badestamp
 
Sauna til 6 personer.
 
Aktivitetshus
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV ARD og ZDF
 
Svensk TV: Svt1, Svt2 og TV4.
 
1 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1973, renovert i 1996
 
7 km til dagligvarebutikk
 
1,0 km til fiskevann
 
1,0 km til fiskevann
 
1,5 km til bademuligheter
Gratis avbestilling i 2021

Gratis avbestilling

  • For bestillinger i 2021
  • Bestill mellom 16. oktober og 30. november 2020 på vår hjemmeside
  • Gratis avbestilling fram til35 dager før ankomst.
Husnr. 28831
Huskategori: ★★★★
Sjø/innsjø 1,0 kmGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
442627282930311
452345678
469101112131415
4716171819202122
4823242526272829
4930123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

Om området

Om Skåne

Kilometerlange strender, vakre skjærgårder, åpne landskap og frodige skoger. I Skåne og Blekinge, Sveriges to sørligste landsdeler, er der noe for enhver smak. Du kan fiske etter laks i Mörrumselven, sole deg og bade ved en av de fine sandstrendene, eller dra på båttur i skjærgården.

I Skånes nordlige del finner man kilometerlange strender, fine naturreservater og hyggelige byer. Ved Kullabergs naturreservat ligger et av Skånes mest besøkte utfluktsmål, Nimis. Nimis er et unikt kunstverk, som er plassert svært fremkommelig på en steinstrand. Kunstneren, Lars Vilks har bygget monumentet av drivtømmer fra bl.a. broer, tunneler, utsiktstårn osv. og er verdt turen dit.

Båstad er kjent for å huse Swedish Open i tennis. Tennisarrangementet lokker mange mennesker under den populære og årlige Bostads-uken. Her samles folk under stor ståhei og løfter pulsen på Bjärehalvøya. Ønsker man for en stund å slappe av, kan man finne ro ved en av de fine badestrendene eller ved Hovs haller, som ligger der hvor klippene møter havet.

Det er bare 4 kilometer mellom Helsingborg og Helsingør hvilket gjør at mange tar fergen over bare på grunn av den korte avstanden. Strekningen er den mest trafikkerte fergestrekningen i verden.

Malmø er Sveriges tredje største by og her finner man fin inspirasjon til en bydag hvis man ønsker det. Malmø ligger rett ved de skånske landdistriktene og byr på et livlig gateliv, mer enn 800 butikker, en spennende byhistorie og et rikt kulturliv. Malmøfestivalen, som arrangeres en uke i året, fyller byen med aktiviteter og liv. Festivalen byr på forskjellige show, konserter og events. Har du gått glipp av Malmøfestivalen kan turen f.eks. gå til Aqva-kul, som er Skandinavias største innendørs svømmehall.

Österlen er kjent for sin vakre natur og sin kyststrekning, men også for sine kunstnere. Her kan man spasere blant de mange galleriene og atelierene og møte både kunstmalere og glassblåsere. I påsken valfarter 100 000 besøkende til byen for å se hva de forskjellige kunstnere har laget i løpet av vinteren.

Barnene kan få en morsom dag i Tosselilla Sommerland, hvor det er forskjellige svømmebasseng, hoppeborger og sklier. På Tarzanstien balanseres det på stylter og i Tivolilandet snurrer man i karuseller. Gokartbane eller ponyridning er også populære aktiviteter for barna.

Om Sverige

Skjærgård, storby eller skiferie i Sverige?

Opplev den unike svenske Skjærgård. Lei en kano, kajakk eller prøv øyhopping blant tusenvis av små øyer med rå bare klipper eller de større skogkledde øyer som enkelt kan nås fra fastlandet.

Har man behov for litt mere spenning besøk Gøteborg hvor Liseberg fornøyelsespark tilbyr en rik mulighet for utfoldelse for barnefamilier.

Stockholm er byen man skal besøke hvis hjerte banker for vakker natur midt i storbyen. En by full av historie, kultur og vakker design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie så kan de svenske fjellkjeder by både på langrenn og alpin.

Sommerhus i den svenske natur.

Alle våre feriehus i Sverige er omgitt av den vakre svenske natur. DanCenter har boliger over hele Sverige, alt fra Skåne, Småland, Stockholm og den svenske skjærgård nord for Sverige. Sverige er ett land med mange motsetninger og dermed kan din familie og deg ha mulighet for en ferie som passer for dere.

Kunne du tenkt deg å oppleve Sverige i Astrid Lindgren stil? Vi kan tilby den klassiske svenske hytteopplevelse kjent fra Astrid Lindgrens populære bøker. Lei en autentisk, koselig liten rød hytte i utkanten av en furuskog langs en vakker innsjø i åpne omgivelser.

Din ferie i en tradisjonell hytte i Sverige kan med garanti sørge for at stressnivået faller og at du glemmer alt om hverdagens gjøremål.

Ta på luksusferie i Sverige.

Som en kontrast til den idylliske hytteferie i Sverige så kan man leie ett stort deilig sommerhus. DanCenter byr på forskjellige luksus boliger hvor det er plass til hele familien. I Sverige leier vi ut store flotte hus til familien eller grupper på 20 personer. Nedenstående kan du finne hus med svømmebasseng og spa som kan nytes sommer som vinter.

Når du er på ferie i Sverige ta en dukkert og avkjøl deg med familien når solen stør høyest på himmelen. Nyt ett glass champagne med din bedre halvdel i badstuen på kalde vinterkvelder. Eller i høstferien når familien er samlet, hygg dere rundt svømmebassenget mens løvet faller av trærne og nyt utsikten.

Sverige er vann, vann og mere vann.Sverige er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt unike kystlandskap.

I sentrale og nordlige Sverige er det utallige elver, innsjøer og bekker som binder landet sammen. Spesielt i sentral Sverige har den siste istid etterlatt seg tydelige spor som kan spottes i de svenske elver fordypninger.

Hvor Mälarens ferskvann møtes havet fra Østersjøen finner man Stockholm fordelt utover 14 øyer og holmer. 24000 øyer og holmer utgjør skjærgården i Stockholmsområde som man hurtig kan nå via båt.

Siljansjøen ligger i sentrale Dalarna. Innsjøen og de omkringliggende byene regnes som landets historiske sentrum. Herfra blir Sverige gradvis villere og mer øde.

Elvene har gjennom tidene blitt brukt til å transportere tømmer ut til kysten. Høga Kysten i nord øst Sverige er på UNESCO's liste grunnet sitt unike og helt naturskjønne kystlandskap med de særegne røde granittklipper.

Sverige er et must for den aktive familien


Sverige byr på mange aktiviteter for barn, unge og den litt eldre generasjon.

Det starter med at man leier ett sommerhus eller hytte i Sverige hvor familien har ett godt utgangspunkt. Deretter er det plass til å være sosial, gøye og lærerike aktiviteter for hele familien.

I Sverige så er det mange muligheter for å stå på ski i de svenske fjellområder. Sverige byr på mange familievennlige skisteder. Har du leid en hytte i Sverige i nærheten av en de større byer slik som Stockholm, Malmø og Göteborg, så finnes det opplevelser slik som Zoologisk have, fornøyelsesparker, museer med mere.

Opplev Sveriges skoger.


Sverige har flott natur fra nord til sør. DanCenter tilbyr utvalg av sommerhus og hytter i Skåne og Småland. Området er kjent for elg safari og i tillegg har områder kjent for sykkelturer, rideturer, kanoturer og fisking.

Har du leid en sommerbolig i sentral eller nord Sverige så finner du ett landskap preget av dype daler og enorme skoger. Her kan man ta en dukkert i en innsjø, fang en fisk til middag. Hele familien kan hygge seg med enten å lage middag, barna kan leke og besteforeldrene kan hygge seg i sofakroken med ett brett spill eller to. Har du planer om å besøke Sverige så lei ett sommerhus gjennom DanCenter.

Sankthans i Sverige

I Norge har vi vår tradisjonelle St. Hans feiring hvor Sverige er i en egen liga på hvordan de feirer Sankthans.

Svenskene feirer i likhet med nordmenn med bål på stranden. Man har i tillegg Mai stangen som reises på over hele landet til festlige markeringer om våren.

Man kan ofte se de lokale med en blomsterkrans i håret, som fra de eldre dager av ble brukt til å symbolisere fruktbarhet og liv.

Svenskene er stolte av sin midtsommer feiring, de har en meget tradisjonell feiring og som besøkende kan man selv delta i dette vår fenomenet uansett om man er på ferie i skjærgården, kysten, sentral eller nord Sverige.