Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus:  SalaVästmanlandSverige

Det er 1 feriebolig i dette område som matcher de valgte kriteriene.
Oppholdets varighet:
Huskategori
Søk i hele landet:
Antall
feriehus
Om Sala

Västmanland venter på deg med mange spennende turistmål. Her finner du en skiftende natur med åpne landskap, vakre bruksmiljø og slott, urskog og hele 52 ulike naturreservat.

I sør - Mälarens vidstrakte landskap, rikt på fugler og flora. I nord er terrenget mer kupert med høye fjell, dype daler og skoger. Området er et overgangsland fra det mellom-svenske lavlandet til norrlandsterrenget.

Sala er en sjarmerende småby og Västmanlands største kommune. Sala er kanskje mest kjent for sin sølvgruve. Ta familien med på et spennende eventyr ned i gruven, 155 meter under jorden, med små trange ganger som slynger seg innover.

I Fagersta kan man besøke Engelsbergsbruk som er et godt bevart jernbruk. Det er på Unescos Verdensarvliste og er intakt med bebyggelse og industrilokaler.

Västmanland ligger sentralt i Sverige og Mälardalen. Residentstaden Västerås ligger bare 10 mil vest for Stockholm. Västerås er en av Sveriges eldste byer. Domkirken er et populært turistmål og et godt eksempel på de teglkirkene som ble bygget i området rundt Mälaren på 1200 tallet.