Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss
Eier login
Eier login
Lei ut
Bli utleier
Feriehus på Ærø. Idyllisk øy ferie i det Syd Fynske havområde.

Feriehus på Ærø.

Ærø er en av hundrevis av små øyer i Sør-Fyns skjærgård. På Ærø finner du hyggelige opplevelser og deilig feriestemning. Øya er på Ca. 25 km, og er derfor perfekt til sykkelferien. På Ærø finner du den hyggelige byen Ærøskøbing, beskrevet som eventyrbyen. Gå på oppdagelse på de brostein belagte gater og se noen av de best bevarte bygninger fra 1700 tallet. Start søket etter feriehus på Ærø her.

Les mer om Ærø/Ærøskøbing

Topp-attraksjoner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Andre gjester anbefaler disse ferieboligene for Ærø/Ærøskøbing:

  Husnr: 34698Ærø/Ærøskøbing4 personer,  73 m²Kjæledyr tillatt.25 m til kyst.Kunne I tænke jer at sidde i den hyggeligste gårdhave med markise og nyde dagen eller gå 61 skridt, så er I ved vandkanten ved molestien. Et hus for familien der vil føle sig helt hjemme i Ærøskøbings miljø og ikke vægter moderne komfort og ...Husnr: 38981Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²Kjæledyr tillatt.100 m til kyst.Rækkehus beliggende ca. 50 m fra lystbådehavnen. Huset er en del af Ærø Marina, som består af 37 rækkehuse. Huset er renoveret i 2007 og er indrettet i lyse farver. Havnen byder både på minigolf og legeplads. Der er ca. 200 m til bymidten, hvortil ...Husnr: 39258Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²Kjæledyr er ikke tillatt.100 m til kyst.Rækkehus beliggende ca. 50 m fra lystbådehavnen. Huset er en del af Ærø Marina, som består af 37 rækkehuse. Huset er renoveret i 2007 og er indrettet i lyse farver. Havnen byder både på minigolf og legeplads. Der er ca. 200 meter til bymidten, ...Husnr: 45778Ærø/Ærøskøbing4 personer,  104 m²Kjæledyr tillatt.700 m til kyst.Sommerhus beliggende på en 900 m² indhegnet naturgrund kun ca. 700 m fra stranden og Ærøskøbing lystbådehavn. Huset består af en kombineret opholds/spisestue. Et rummelig køkken, beliggende ved siden at spisestuen. Huset ligger tæt ved gode ...Husnr: 92118Ærø/Ærøskøbing6 personer,  192 m²Kjæledyr er ikke tillatt.70 m til kyst.Sommerhus på 20000 m² stor ugenert naturgrund, som går helt ned til vandet. Fra huset og grunden er der en flot udsigt over vandet. Huset er bygget i 1897 og totalrenoveret i 2005. Der er stor opholdsstue med tv, dvd-afspiller samt stereoanlæg ...Husnr: 39349Ærø/Ærøskøbing4 personer,  34 m²Kjæledyr tillatt.100 m til kyst.Rækkehus beliggende ca. 50 m fra lystbådehavnen. Udendørsarealet består af en delvist overdækket flisebelagt terrasse. Huset er en del af Ærø Marina, som består af 37 rækkehuse. Huset er renoveret i 2007 og er indrettet i lyse farver. Hemsen ...

  Se alle hus i området.

  Ferie på Ærø

  Vakkert beliggende i Sør-Fyn ligger Ærø.

  For å besøke denne vakre øya så må man ta turen med Ærø ferja fra Fynshav, Faaborg eller Svendborg. Ferjeturen tar alt fra 60 min til 75 min før man ankommer Søby eller Ærøskøbing på Ærø. Her kan man avstresse, og perfekt til den avslappete ferie. På Ærø vil man sjelden være uten utsikt til havet, og på visse strekninger så er det utsikt både til det Sydfynske skjærgård i tillegg til Østersjøen. Uansett hvor på øya dere befinner dere, så er dere alltid i nærheten av hav, og og kan derfor på deilige dager ta en svømmetur eller en dukkert i det klare vannet.

  Øya har litt over 6000 innbyggere og er en 88 km2 stor øy.

  Ærø er omgitt av Fyn, Langeland, Slesvig Slesvig-Holsten og Als, i tillegg til noen av de minste øy kommuner som finnes på Ærø. Ærøs landskap er en blanding mellom hyggelige små landsbyer og dyrket mark.

  De små byene er en ren tidslomme med vakre bindingsverkshus, små torg, asfalterte gater og rosebusker over det hele. Besøk i tillegg den gamle marine base Marstal som byr på maritim kultur og ett sjøfartsmuseum.

  På Ærø kan man finne restauranter og kafeer til enhver smak. I høysesongen er det mange restauranter som tilbyr de lokale gode råvarer, samt man kan både på restauranter og hos de lokale fiske handlere handle inn fisk til måltider som kan tilberedes i feriehuset man har leid.

  Har man hatt en aktiv dag, så er det mange lokale handelssteder man kan kjøpe lokal produsert honning, jordbær eller kirsebær.

  Drømmer dere om en ferie til Ærø og mangler kun overnatting er ett sommerhus på Ærø en perfekt løsning for en nydelig dansk ferie.

  Opplevelser på Ærø - Hva kan man se og oppleve?

  Selv om Ærø er det perfekte mål for en avslappende ferie, så finnes det mange aktiviteter og opplevelser på øya og det er kort avstand til det hele.

  Bestiller du ditt neste ferie opphold hos Dancenter så kan du få rabatt på mange populære attraksjoner. Her kan du se hvilke attraksjoner du får rabatt på når du når du bestiller ferien din med DanCenter.

  Sommerhusutleie på Ærø

  Hos [DanCenter sommerhusudlejning] (/) har vi over 60 års med erfaring med utleie av ferieboliger, så når du planlegger neste ferie så kan du være sikker på at du leier sommerhus hos noen med lang erfaring i sommerhus utleie. På denne side er det ca 15 sommerhus på Ærø - hos Dancenter er det noe for alle.

  Sommerhus områder tett på Ærø

  Det er flere populære feriemål i nærheten av Ærø hvor man kan leie ett feriehus. For eksempel Det Sydfynske Øhav . Og sommerhuse på Fyn, Langeland og Ærø .