Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Ærø/Ærøskøbing

Feriehus: Ærø/Ærøskøbing, Sørfynske Øhav, Fyn, Langeland og Ærø, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 43 vurderinger4.6 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,7
Feriehusets innretning og utstyr4,6
Mest populært for
Familie/Venner med barn4,7
Familie/Venner uten barn4,6
Paropphold4,3
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.

Ferieboligfasiliteter

4
1
34m²
nei
nei
Inkl.
100 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Tysk TV ARD og ZDF
 
Dansk TV: DR1 og TV2.
 
1 bad
 
Bygget 1986, renovert i 2015
 
200 m til restaurant
 
100 m til dagligvarebutikk
 
100 m til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Husnr. 30978
  Huskategori: ★★
  Sjø/innsjø 100 mGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  402829301234
  41567891011
  4212131415161718
  4319202122232425
  442627282930311
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Ærø/Ærøskøbing

  Ferie på Ærø

  Vakkert beliggende i Sør-Fyn ligger Ærø.

  For å besøke denne vakre øya så må man ta turen med Ærø ferja fra Fynshav, Faaborg eller Svendborg. Ferjeturen tar alt fra 60 min til 75 min før man ankommer Søby eller Ærøskøbing på Ærø. Her kan man avstresse, og perfekt til den avslappete ferie. På Ærø vil man sjelden være uten utsikt til havet, og på visse strekninger så er det utsikt både til det Sydfynske skjærgård i tillegg til Østersjøen. Uansett hvor på øya dere befinner dere, så er dere alltid i nærheten av hav, og og kan derfor på deilige dager ta en svømmetur eller en dukkert i det klare vannet.

  Øya har litt over 6000 innbyggere og er en 88 km2 stor øy.

  Ærø er omgitt av Fyn, Langeland, Slesvig Slesvig-Holsten og Als, i tillegg til noen av de minste øy kommuner som finnes på Ærø. Ærøs landskap er en blanding mellom hyggelige små landsbyer og dyrket mark.

  De små byene er en ren tidslomme med vakre bindingsverkshus, små torg, asfalterte gater og rosebusker over det hele. Besøk i tillegg den gamle marine base Marstal som byr på maritim kultur og ett sjøfartsmuseum.

  På Ærø kan man finne restauranter og kafeer til enhver smak. I høysesongen er det mange restauranter som tilbyr de lokale gode råvarer, samt man kan både på restauranter og hos de lokale fiske handlere handle inn fisk til måltider som kan tilberedes i feriehuset man har leid.

  Har man hatt en aktiv dag, så er det mange lokale handelssteder man kan kjøpe lokal produsert honning, jordbær eller kirsebær.

  Drømmer dere om en ferie til Ærø og mangler kun overnatting er ett sommerhus på Ærø en perfekt løsning for en nydelig dansk ferie.

  Opplevelser på Ærø - Hva kan man se og oppleve?

  Selv om Ærø er det perfekte mål for en avslappende ferie, så finnes det mange aktiviteter og opplevelser på øya og det er kort avstand til det hele.

  • Ærø Golfklubb - Flott golfbane med en unik plassering hvor man har utsikt til havet.

  • Rise Bryggeri - Ta en rundvisning, smak på bryggeriets egne produkter. Det historiske Ris Bryggeri er fra slutten av 18 tallet og her får man høre alt om den rike historie om bryggeriet, driften og produksjonen.

  • Det gamle Værft - Her kan du oppleve danske håndverkstradisjoner med en maritim snert. På Verftet finner man smed, kobber verksted og rigger loft. Se skipet S/S Svendborgsund fra 1906 bli restaurert med den samme bygge-teknikk som ble benyttet i 1906.

  • Kunstnere- Ærø byr på mange

   Ærø byr på shopping og mange håndverkere. Besøk Drud Design; verksted og galleri. GLASRIGET - Ærø Glasværksted - tilbyr lokal glasskunst. Your Design-Nordic tilbyr håndlagede unike smykker som kan bringes med hjem som ett ferieminne.

  • Marstal Søfartsmuseum - Ett sjøfarts museum i Marstal med rundt 2000 modeller, 130 flaskeskip, og hundrevis av skips portretter fordelt på de fire store hus.

  Bestiller du ditt neste ferie opphold hos Dancenter så kan du få rabatt på mange populære attraksjoner. Her kan du se hvilke attraksjoner du får rabatt på når du når du bestiller ferien din med DanCenter.

  Sommerhusutleie på Ærø

  Hos [DanCenter sommerhusudlejning] (/) har vi over 60 års med erfaring med utleie av ferieboliger, så når du planlegger neste ferie så kan du være sikker på at du leier sommerhus hos noen med lang erfaring i sommerhus utleie. På denne side er det ca 15 sommerhus på Ærø - hos Dancenter er det noe for alle.

  Sommerhus områder tett på Ærø

  Det er flere populære feriemål i nærheten av Ærø hvor man kan leie ett feriehus. For eksempel Det Sydfynske Øhav . Og sommerhuse på Fyn, Langeland og Ærø .

  Om Sydfynske Øhav

  Rundt Langeland og Fyn ligger hundrevis av små øyer, det såkalte Sydfynske Øhav. En verden av små samfunn og ubeskrivelig idyll. Her er både feriestemning og mye å ta seg til. Overalt nyter man synet av de små, strådekte husene. Det er, som om tiden står stille – ideelt for avslapning og ferie. De grønne og vennlige øyene er et eldorado for syklister. Mange kommer hit med båt, men der er også ferger mellom de fleste øyene. Ærø, Lyø, Avernakø eller Drejø – overalt ligger de hyggelige havnene med avslappet atmosfære.

  Besøker du det Sydfynske Øhav, kan du begi deg ut på Øhavsstien, en av Danmarks lengste vandreruter. Den utrolig vakre stien fører deg rundt til enestående naturområder, landsbyer, kjøpsteder og imponerende herregårder.

  Ærø En sykkeltur er den beste måten å lære øyen å kjenne på. Det er ca. 25 km fra den ene enden av øyen til den andre, og underveis finner du små, hyggelige landsbyer og bakketopper med fantastisk utsikt over havet. Opplev flaskeskipene hos ”Flaske Peter” og se nærmere på Marstals Sjøfartsmuseum. Gå tur i de kronglete gatene med de små husene i Ærøskøbing og glem ikke en tur langs stranden med de kulørte badehusene. Fra fyrtårnet i Søby har du utsikt over hele øyen og i godt vær kan du se helt til Als i Sønderjylland.

  Langeland Den naturskjønne øyen har mange sandstrender, fremragende fiskemuligheter og den mektige ”Kong Humbles Grav”, et spesielt, prehistorisk funnsted fra steinalderen. Besøk også en av de mange gårdsbutikkene eller opplev de ville hestene i Bagenkop.