Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Fur

Feriehus: Fur, Limfjordens Øyer, Limfjorden, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 11 vurderinger3.8 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig3,9
Feriehusets innretning og utstyr4,0
Mest populært for
Familie/Venner med barn4,0
Familie/Venner uten barn3,0
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Stine - 5500  (Venneferie med børn, november 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Bed om vejledning til regulering af varmen, vi svedte bravt.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“God plads i opholdsrum. / Mange gode vandreture fra huset.”
Sonja - Hedensted  (Venneferie med børn, oktober 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Fur bryghus. Knudeklinterne. Færker Odde. Travetur ved Østklinten”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Masser af plads. Lyst og venligt. Ligger midt på øen, så praktisk når man går ud til de forskellige attraktioner.”
Kristina - København  (Familieferie med børn, august 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“De skal være glade for at slå biller ihjel på alle tidspunkter i døgnet. Noget godt udstyr til induktionskogeplade.”
Jimmi - Kolding  (Familieferie med børn, juli 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Størrelse. Man kunne være mange uden støjgener.”
Arno - salten, Them  (Familieferie med børn, juli 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“prøv / Cafe på Herrens Mark (også kaldet pandekagehuset) / Fur Bryghus / en tur ned til den gamle havn og finde forstedende søpindsvin”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Masser af plads, velholdt og hyggeligt”
Vagn - 4750 Lundby  (Venneferie med børn, mars 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Masser af plads. Pænt velholdt. Funktionelt. / Der var dog et minus. Der var mange el stikkontakter, som sad meget løse, vi skulle være meget forsigtige, når vi tog et stik ud. Ca. 3 var trukket helt ud af væggen, så man kunne røre ved ledningerne bagpå!! Dette er årsagen til jeg nogen kun har givet huset karakteren 4 Enig.”
Lissie - Hobro  (Familieferie med større børn, mai 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Pas på der er flere stikkontakter der hænger ud fra væggen, det er ikke godt med små børn. Der mangler en thermokande, og to stikkontakter i køkkenet virkede ikke.”
Kenneth Mortensen - Aalborg  (Familieferie med børn, april 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Placeringen på øen var fantastisk i forhold til de attraktioner som den byder på. / Husets store rum med bordtennis og haven var dejlig i forhold til vores børns udfoldelse.”
Jytte - Højbjerg  (Venneferie med børn, mai 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Det var stort, pænt og med de nødvendige ting tilset ophold”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Vi ledte forgæves efter en "husmapps" og vi havde stort besvær med at finde ud af, hvor vi kunne aflæse målerne.”

Ferieboligfasiliteter

10
3
242m²
nei
nei
Inkl.
1,2 km
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV ARD og ZDF
 
2 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1909, renovert i 2016
 
1,2 km til restaurant
 
3,0 km til dagligvarebutikk
 
1,2 km til sjø/kyst
Gratis avbestilling i 2021

Gratis avbestilling

 • For bestillinger i 2021
 • Bestill mellom 16. oktober og 30. november 2020 på vår hjemmeside
 • Gratis avbestilling fram til35 dager før ankomst.

Topp-attraksjoner i området

 • Jesperhus Feriepark
 • Djurs Sommerland
 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Randers Regnskov
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Family Farm Fun Park
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Middelaldercenteret
 • Gi' den gas palads
 • Mønsted Kalkgruber
 • Labyrinthia
 • Mariager Saltcenter
 • Husnr. 94237
  Huskategori: ★★★★
  Sjø/innsjø 1,2 kmGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  442627282930311
  452345678
  469101112131415
  4716171819202122
  4823242526272829
  4930123456
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Limfjordens øer

  Et besøk på en av Limfjordens mange øyer betyr fantastiske naturopplevelser. På tross av at en stor del av øyene er små, finner du veldig variert natur på øyene. Vi presenterer her et utvalg av de mest spennende øyene i Limfjorden.

  Mors Mors er Limfjordens største øy, og henger sammen med Jylland via Vilsundbroen mot Nordvest og Sallingsundsbroen mod Sørøst. Øyens største by er den gamle og hyggelige handelsbyen Nykøbing Mors, som kan dateres tilbake til 1200-tallet. I tillegg til øyens fantastiske natur finner du en mengde spennende attraksjoner og severdigheter på Mors. Den mest kjente attraksjonen er Jesperhus, som både har en blomsterpark, en zoologisk hage og et lekeland. På øyen finner du også mange museer, kirker, kunsthåntdverkere og det spennende Højriis slott og gods.

  Fur På den lille øyen Fur får du også fantastiske naturopplevelser. Dette får du både i det høytliggende bakkelandskapet, som byr på en flott utsikt over Limfjorden og på nordstranden langs de bratte molerklippene. Øyen har også fantastiske badestrender.
  Hvis du vil oppleve Furs severdigheter, kan du følge øyens stinett på 12 km, som fører deg rundt på øyen. Her kan du blant annet oppleve det kjente mikrobryggeriet Fur Bryghus, hvor det brygges øl etter tradisjonelle bryggemetoder. Du kan også besøke Fur Museum og se en enestående samling av 55 mio. år gamle forsteninger funnet i moleret.
  Fur kan du kun nås med ferge. Fergeoverfarten tar bare få minutter, og fergene går året rundt.

  Venø På tross av sin størrelse har Venø en vakker og variert natur. Her finner du både grønne marker, bratte skrenter og fine skoger. På den nordlige delen av øyen finner du vannområdet Nørskov Vig, som har et skjeldent rikt fugleliv. Dette reservatområde er stengt i perioden 1. april – 15. juli. Venø nås kun med ferge. Fergeoverfarten tar bare få minutter, og fergene går året rundt.

  Om Limfjorden

  På en tur langs med, eller på Limfjorden finner man et stort utvalg av natur- og kulturattraksjoner. De ferreste kan nå alle attraksjonene langs fjorden, men vi gir deg her en rekke forslag som forhåpentligvis kan inspirere til gode opplevelser i ferien.

  Vejlerne, Nord Europas største fuglereservat, er et ca. 6.000 hk stort, lavtliggende område med gressenger, bambusskoger og brakkvannssøyer. Vejlerne oppstod etter et misslykket dreneringsprosjekt. Her er nå et fredet paradis for fugler og fugleelskere.

  Eshøj Plantasje Eshøj Plantasje ligger knapt 4 km fra sentrum av Thisted. Plantasjen er en liten botanisk perle med ca. 150 forskjellige trær og buskearter fra hele verden, og er dermed en regional lokalitet med et usedvanlig skogsbilde.

  I Eshøj er det gode muligheter for frisk luft og morsjon. Terrenget er kuppert med en høydeforskjell på 25 m fra Limfjorden til plantasjens høyeste punkt.

  Du kan jogge, men du kan også gå i et tempo som gir deg tid til å se, høre, lukte og merke naturens puls og rytme - samt tid til å oppdage og iaktta i en spennende natur som ligger åpen for deg.

  Skyum Bjerge Det kuperte bakkelandskapet utgjør en del av Limfjordskysten ned mot Vildsund. Her er kløfter og daler skapt av smeltevannets erosjon på slutten av siste istid. Det er bevart 17 gravhauger i området. Seks av dem ligger pent på rekke nedover en bakkekam. Området er fredet, og i et forsøk på å bevare lyngheden har man latt gotlandske pelssauer beite på de bratte skrentene.

  Lundehøj I Ullerup, litt nord for Heltborg, fins den 6000 år gamle steinhytten Lundehøj som er åpen for gjester.

  Limfjordscentret Doverodde 150 år etter etableringen av den første kjøpmannshandelen i Doverodde, er Doverodde Købmandsgård et av Limfjordens best bevarte handelshus fra denne perioden. Kjøpmannsgården er idag et opplevelsessenter med fokus på Thy og Limfjorden. I den gamle kornsiloen er det utstillinger av geologiske forekomster og dyr i området.

  I det gamle pakkhuset finner man et spennende aktivitetsrom, hvor man kan undersøke de fiskene og de andre sjødyrene, man selv har fisket i fjorden. Her finner man også utstillinger, som forteller om Kjøpmannsgårdens udvikling gjennom tidene. Og i tillegg et stort antall forskjellige utstillinger og aktiviteter.

  Oldtidskirkegården på Ydby Hede

  Denne oldtidskirkegården er Danmarks tallrikeste med i alt 49 gravhøyder.

  Lunaria og Danas Hage Kunstsamlingen, som er den eneste av sitt slag, viser skiftende utstillinger av løvkunstneren Susanne Tvermoe`s poetiske billedverden - et livsverk som er skapt av løv og blomsterblader. Fra museets jyske sagnhage er det utsikt over vikingenes vesterhavsnære Limfjord, som ved Sindrup krysses av Ravveien mot Europa. I tillegg er det laget en minnestue over de store Limfjordsdikterene, Johs. V. Jensen, J. P. Jakobsen, Jeppe Åkjær m.fl.

  Vestervig Kirke Vestervig Kirke er Nordens største landsbykirke og inneholder et av Danmarks fineste orgler med 52 stemmer, som kan oppleves i de fremragende kirkekonsertene. Til kirken knytter det seg et sagn om Liden Kirsten og Prins Buris, en ulykkelig kjærlighetshistorie. Liden Kirsten, som var halvsøster til Valdemar den Store, hadde et kjærlighetsforhold til Prins Buris, bror til Dronning Sofie. Da Valdemar oppdaget forholdet, lot han Liden Kirsten danse seg til døde. Hun ble begravet på Vestervig Kirkegård. Prins Buris ble blindet, gjeldet og lenket til kirken, slik at han kunne nå Liden Kirstens grav. Da han døde ble han begravet i samme grav som Liden Kirsten.