Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Fanø/Rindby

Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 6 vurderinger3.5 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig3,7
Feriehusets innretning og utstyr3,8
Mest populært for
Familie/Venner med barn3,5
Familie/Venner uten barn3,5
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Tina Jacobsen - Horsens  (Familieferie med større børn, april 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Meget hyggeligt, god plads, fantastisk beliggenhed.”
Bente - Esbjerg  (Familieferie med børn, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Restaurant Aroma . Et super godt spisested.”
Hanne - Esbjerg  (Familieferie med børn, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Dejlig atmosfære, hyggelige møbler, gode udenomsarealer,”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Ikke egnet til småbørnsfamilier pga trapper til soverum, og ikke muligt at afskærme denne. / Skovlegepladsen formidabel for hele familien. Spisestedet Axel rigtig godt og velegnet til fam med børn”
Henrik - Odense  (Familieferie med børn, april 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Uegnet for børnefamilier. Her savnes Internet.”
Nils - Hamburg  (Urlaub mit größeren Kindern, oktober 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die individuelle Einrichtung und Weitläufigkeit des Hauses. Schönes Grundstück drumherum. Gute Lage.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Eine Sauna fehlt leider!”
Ingrid - Heidelberg germany  (Urlaub mit Kindern und Freunden, juni 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“das Haus ist sehr familiär eingerichtet,nicht wie die üblichen Ferienhäuser. für Gäste die aber Schwierigkeiten mit Treppen haben fast etwas gefährlich.(steil und teilweise ohne vollständiges Geländer). / Ansonsten haben wir uns wohlgefühlt und uns an den tgl. besuchen von Fasanen,Rehen und Hasen erfreut. / Würden das Haus gerne weiter empfehlen wenn man gerne auf TV und w lan keinen Wert legt.”

Ferieboligfasiliteter

8
4
185m²
nei
nei
1,2 km
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Peis/vedovn
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1968, renovert i 2018
 
800 m til restaurant
 
700 m til dagligvarebutikk
 
1,2 km til sjø/kyst

Topp-attraksjoner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Dandoss Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Husnr. 04696
  Huskategori: ★★★★★
  Sjø/innsjø 1,2 kmGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  27293012345
  286789101112
  2913141516171819
  3020212223242526
  31272829303112
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Fanø

  Nyt Fanøs vakre landskap mens du koser deg på ferien i et feriehus

  Fanø ligger midt i Vadehavet, like utenfor Esbjerg. Fanøs unike natur kjennetegnes av Vadehavet i øst, fantastiske badestrender i vest og beplantede sanddyner midt inne på øya.

  I Vadehavet på vestsiden av Fanø kan du oppleve millioner av trekkfugler. Takket være den unike beliggenheten, er hele området rundt Vadehavet et viktig "hvilested" for spesielt sjøfugler og vadefugler. På østsiden av øya finner du i tillegg mange seler som lever i dette området. Selene er lette å få øye på ved fjære sjø. Vestkysten av Fanø består en én lang, vakker sand- strand på ca. 12 km som er som skapt for å bade og kose seg. Der finner du Fanø Bad som nå er et historisk feriested med feriehus, hotell og ferieleiligheter som er til utleie. I dette området finner du også den første golfbanen som ble anlagt i Danmark, og hvor Fanø Golf Club nå ligger. I Fanøs beplantede sanddyner midt inne på øye veksler det vakre landskapet mellom åpne enger og små innsjøer. De beplantede områdene har flere merkede stier. På Fanø er det dessuten kjempefine sykkelveier som innbyr til å utforske øye på sykkel.

  Fanø-opplevelsen - hva du bør se og gjøre

  I sommersesongen er det flust av aktiviteter og arrangementer på Fanø, som blant annet Fanø sommerkonserter som arrangeres hver tirsdag i juli og august ved Nordby kirke. I juni går den årlige dragefestivalen av stabelen, og den
  tiltrekker seg mange drageentusiaster, og midt i september arrangere Fanø strikkefestival! I Sønderho, på sørsiden av Fanø, ligger Fanø kunstmuseum som har en permanent utstilling av malerier fra lokale malere fra kunstnerkolonien på Fanø.

  Når du tilbringer ferien på Fanø, vil du være omgitt av et vell av attraksjoner. Dette området har virkelig noe for enhver smak. Innen kort avstand kan du besøke Fanø
  Museum, bunkersafari, godterimakerverkstedet, golfbanen eller til og med gå tur på mudderbankene! Hvis du ikke har noe imot å kjøre litt lenger, kan du kaste deg ut i
  noen av Danmarks største fornøyelsesopplevelser. Få nærkontakt med ville dyr i Givskud Zoo, besøk LEGOLAND® eller forsøk surfing i Nordsjøen.

  Hvis du leier et feriehus hos DanCenter, får du rabatt ved mange av Danmarks mest populære attraksjoner - spar opptil 25 % på inngangsbilletten. Her ser du attraksjonene du får rabatt på, når du tilbringer ferien i et av DanCenters feriehus.

  Utleie av feriehus på Fanø

  DanCenter feriehus for utleie har over 70 ferie- hus til
  leie på Fanø. Fanø er et populært feriested, så det lønner seg å booke et feriehus for sommerferien i god tid. DanCenter har et lokalt kontor sentralt på Fanø, og de kan gi deg mange gode tips om attraksjoner du bør besøke og ting du bør se mens du er der på ferie. De kan også svare på spørsmål du måtte ha om utleieboligen du disponerer mens du er her.

  Du kommer deg til Fanø med ferge med Fanølinjen som går fra Esbjerg. Turen tar bare 12 minutter, og det er

  mange avganger begge veier hver dag. Se Rutetider og priser for Fanølinjen.

  Andre feriehus til leie nær Fanø

  Hvis du vil sjekke noen andre områder med feriehus, men fortsatt ønsker å feriere i nærheten av Fanø, anbefaler vi Blåvand eller Henne Strand, som ligger nord for Fanø. I begge områdene er det flust med aktiviteter, og de har flotte badestrender. Du kan også leie feriehus på øya Rømø, som ligger like sør for Fanø.

  Ferier med Danland Fanø

  Vårt søsterselskap Danland har også feriesenter på fanø . Når du bor på et feriesenter, har du tilgang til mange fellesaktiviteter som blant annet innendørs og utendørs svømmebasseng, badstue, lekeplass og bordtennis.

  Om Vestjylland syd

  Regionen Vest Jylland sør er preget av flotte badestrender ved den Sydlige vestkysten og av fantastiske naturopplevelser ved vadehavet, som omgir de idylliske øyene Rømø, Mandø og Fanø. I Esbjerg, som er regionens største by, finner du mange kulturelle tilbud og utfluktsmuligheter.

  Ved den Sydlige vestkysten ligger feriebyene Blåvand og Henne Strand, rett ved fantastiske badestrender med fin hvit sand og høye sanddyner. Byene er spesielt kjente for deres strandliv, shopping og mange barneaktiviteter.

  På øyene Rømø, Mandø og Fanø kan du oppleve det levende vadehavet. Her er det naturen som har makten. Du kan kun komme til Mandø når det er lavvann. Vadehavet har et utrolig rikt dyreliv og det er spesielt mange trekkfugler, som hvert år slår seg ned i området for å proviantere. På Fanø er det også mulig å oppleve mange seler. Har du planlagt å besøke en eller flere av de tre øyene, må du ta sykkelen med. På øyene finner du gode sykkelruter, som fører deg rundt i landskapet. På alle tre øyene er det også gode badestrender.

  I regionens største by Esbjerg finner du mange kulturelle tilbud og gode shoppingmuligheter. Besøk blant annet Esbjergs Kunstmuseum eller Esbjergs Vandtårn, som er én av byens kjennetegn. Du kan også dra på selsafari ut til Fanøs østkyst eller på seiltur til Horns Rev Havmøllepark, som er en av verdens største. Fra Esbjerg er der fergeforbidelse til Fanø.