Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Marnardal i Norge — Lei hytte hos DanCenter

 
Søk område: Marnardal
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 2 ferieboliger.

Marnardal i Norge — Lei hytte hos DanCenter

Lei en hytte til din neste ferie med DanCenter Hytteutleie.

Bruk vår smarte søkefunksjon nedenfor til å finne en ledig hytte i nettopp det området du ønsker. Du kan også filtrere søket, og velge om hytten for eksempel skal ha sjøutsikt, svømmebasseng, oppvaskmaskin, internett osv.
Les mer om Marnardal
Gjesters vurdering av hus, Marnardal: 5.0 av 5.0 fra totalt 21 anmeldelser.

2 hytter for Marnardal

Feriehus i MarnardalHusnr: 76409Marnardal9 personer,  120 m²Feriehus i MarnardalHusnr: 36672Marnardal9 personer,  110 m²30 m til kyst.

Region Lindesnes ligger rundt 30 minutter med bil vest for Kristiansand. Regionen består av følgende kommuner: Mandal, Lindesnes, Audnedal, Marnardal, Åseral Den største byen er Mandal, med 14 400 innbyggere. I regionen får du opplevelser både til fjells og ved sjøen. Sjøsanden strand er stedet for sommerlige opplevelser og Lindesnes fyr er regionens kanskje mest kjente attraksjon.

Lindesnes fyr Fyret ble bygget i 1655 og er således Norges eldste fyr. Fyret ligger på Norges sørligste punkt, 2 518 kilometer fra Nordkapp. Fyrmuseet byr på ulike utstillinger relatert til Kystverkets virksomhet, navigasjonshistorie og utviklingen både av Lindesnes fyr og av fyrteknologien generelt. Det finnes også en kino som viser filmer fra området, kafé, restaurant, informasjonssenter, kiosk, galleri og utstillingshaller med vekslende utstillinger.

Sjøsanden og strendene i Furulunden Sjøsanden utenfor Mandal sentrum er med sin 800 meter lange sandstrand kanskje Norges mest kjente strand. Sjøsanden ligger i Furulunden, et idyllisk naturområde som byr på flere vakre strender: Kanelstranda, Lordens, Lillebanken, Banken og Spidsbo. Her finner du alltid en strand som er skjermet for vær og vind, uansett hvilken vei det blåser. Furulunden har et stort nettverk av stier, og det er toaletter ved strendene. På Store Banken er det rullestolrampe.

Risøbank Lord Edward T. Salvesen fra Skottland bygget Risøbank som feriested rundt 1900. Risøbank ligger på Vestnes, vest for Sjøsanden. I 1971 kjøpte staten Risøbank til allmenne friluftsformål. På Risøbank finner du en sommerkafé, et kunstgalleri og selskapslokale. Godset ligger midt i Furulunden, og det hører en egen sandstrand til stedet som heter Lordens.

Mandalselva Mandalselva betraktes som en av Norges beste lakseelver, årlig blir mellom 8 og 11 tonn laks tatt her. Elva er 48 kilometer lang og er delt inn i fire soner. Det blir solgt fiskekort for hver enkelt sone. Marnar Laksesenter i Laudal tjener som informasjonssenter og møteplass for laksefiskerne, og selger fiskekort for sone 3 og 4. Fiskesesongen varer fra 1. juni til 15. september.

Laksefiske Du har flere muligheter om du skal fiske i Mandalsregionen. Laks var tidligere en av de viktigste eksportartiklene i regionen, på 1700- og 1800-tallet var Mandalselva spesielt rik på laks. Mandalselva holder fortsatt stand som en av Norges beste lakseelever. En halv times kjøretur fra Mandalselva finner du en annen god fiskeelv -Audnaelva. Begge elvene er lett tilgjengelige fra rv. 455 og 460.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet

Sjølingstad Uldvarefabrik Fabrikken ble grunnlagt i 1894 og fungerer i dag som levendemuseumsfabrikk med fokus på industrihåndverk og industrihistorie. Her kan du se hvordan farging, spinning og veving av tekstiler ble utført før i tiden. Blir du med på en omvisning med guide kan du se maskinene og produksjonsprosessen i praksis. Museet har også en butikk, utstillinger og kafé.

Bli med på elgsafari I Marnardal kan du dra på elgsafari kl. 22 hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra rundt St. Hans og ut august. Sesongen varierer litt avhengig av hvor mye elg som er i området. For å bestille plass eller få mer informasjon kan du ringe turistinformasjonen i Mandal på tlf. 38 27 83 00 eller direkte fra Adventure Norway.

Rafting i Mandalselva Barn ned til seks år kan være med på rafting i Mandalselva, så dette er en aktivitet for hele familien! Erfarne, kvalifiserte guider instruerer deltagerne før man setter utfor og alt utstyr er inkludert. Turen starter fra Hesså og kan bestilles hos turistinformasjonen i Mandal på tlf. 38 27 83 00 eller direkte fra Adventure Norway.

ÅSERAL: Ljosland Et lite stykke unna ligger Ljosland skisenter. Skisenteret består av to trekk hvor lengste trasé er på rundt 1500 meter, og det er et populært sted for mange brettkjørere. De kan også skilte med en flott varmestue over to etasjer hvor slitne skiløpere kan hvile seg.Ønsker du å gå på fjelltur, blir det kjørt opp løyper med forskjellig lengde og vanskelighetsgrad.

Bortelid På Bortelid er det flere forskjellige løyper å velge mellom. Her finnes alt fra barnevennlige løyper med mange solkroker hvor slitne barneføtter kan hvile seg, til løyper i høyfjellet for de mest erfarne.Bortelid er det største skianlegget i Åseral, og det er også et av regionens største skisentre. Løypene passer for både nybegynnere og erfarne, og det er et ettertraktet valg når folk skal velge skiferien.