Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Marnardal

Feriehus: Marnardal, Vest-Agder, Sørlandet, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 19 vurderinger4.9 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,8
Verdi for pengene4,7
Feriehusets innretning og utstyr4,8
Mest populært for
Paropphold5,0
Familie/Venner uten barn4,9
Familie/Venner med barn4,8
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Elisabeth - Kristiansand  (Parferie, juni 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Hadde flott badestamp. Beliggenheten var helt fantastisk med utsikt over et vann, i fredelige og rolige omgivelser.”

Ferieboligfasiliteter

8
4
110m²
ja
nei
30 m
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Badestamp
 
Sauna
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2009
 
55 km til restaurant
 
10 km til dagligvarebutikk
 
30 m til fiskevann
 
30 m til fiskevann
Husnr. 36672
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø 30 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SSauna/badstu
TETerrasse
VSoverom
WBoblebad
1 Oppholdsstue: 50 m², kombipeis, TV, parabol
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 2 senger, 1 seng og 2 køyer, 1 oppredning, barneseng
Kjøkkenavd.: høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusj, sauna
Og: terrasse, Badestamp, el-varme, naturtomt 500 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Inkl. i leien: Robåt 10 Fot
Depositum: NOK 800

Om ferieboligen

Hytte bygget i 2009, med dyktig håndverk og i villmarksstil, med en unik beliggenhet på en solrik, usjenert og lun tomt med panoramautsikt utover et naturskjønt lite vann 30 meter unna. Her kan man bade, plukke bær i bærsesongen og nyte naturen i fred og stillhet. Hytten er moderne med badstu og utendørs badestamp på den mer enn 100 m² store terrassen.

Hytten blir kalt for ørneredet da man ofte ser ørn i området. Rådyr og elg beiter fredelig ikke langt fra hytten og det er flere stier til andre vann og elver i uberørt natur til bruk både sommer og vinter. Det er en 10 fots robåt til fri benyttelse nede ved vannet. Dette er en plass hvor naturelskere kommer igjen.

Kun 1 times kjøring kysten eller til Kristiansand og den gamle seilskute byen Mandal eller til nærmeste alpinanlegg. På sommerstid arrangeres det også rafting og kajakk padling med mer i Mandalselva ca 10 min kjøring fra hytten. Laksefiske i Mandalselva, ca 15 min i bil. Lokale fiskevann i området hvor eier er behjelpelig med fiskekort. Badestamp ikke tilgjengelig om vinteren. E og F-pris er vinterhøysesong. For større reisefølger, kan nabohytta 76409, som ligger 60 m ved siden av, leies i tillegg. (husdyr ikke tillatt).

Tilgang til internett kan kjøpes til 50,- NOK per døgn og avregnes direkte med eier på stedet.

Om området

Om Marnardal

Region Lindesnes ligger rundt 30 minutter med bil vest for Kristiansand. Regionen består av følgende kommuner: Mandal, Lindesnes, Audnedal, Marnardal, Åseral Den største byen er Mandal, med 14 400 innbyggere. I regionen får du opplevelser både til fjells og ved sjøen. Sjøsanden strand er stedet for sommerlige opplevelser og Lindesnes fyr er regionens kanskje mest kjente attraksjon.

Lindesnes fyr Fyret ble bygget i 1655 og er således Norges eldste fyr. Fyret ligger på Norges sørligste punkt, 2 518 kilometer fra Nordkapp. Fyrmuseet byr på ulike utstillinger relatert til Kystverkets virksomhet, navigasjonshistorie og utviklingen både av Lindesnes fyr og av fyrteknologien generelt. Det finnes også en kino som viser filmer fra området, kafé, restaurant, informasjonssenter, kiosk, galleri og utstillingshaller med vekslende utstillinger.

Sjøsanden og strendene i Furulunden Sjøsanden utenfor Mandal sentrum er med sin 800 meter lange sandstrand kanskje Norges mest kjente strand. Sjøsanden ligger i Furulunden, et idyllisk naturområde som byr på flere vakre strender: Kanelstranda, Lordens, Lillebanken, Banken og Spidsbo. Her finner du alltid en strand som er skjermet for vær og vind, uansett hvilken vei det blåser. Furulunden har et stort nettverk av stier, og det er toaletter ved strendene. På Store Banken er det rullestolrampe.

Risøbank Lord Edward T. Salvesen fra Skottland bygget Risøbank som feriested rundt 1900. Risøbank ligger på Vestnes, vest for Sjøsanden. I 1971 kjøpte staten Risøbank til allmenne friluftsformål. På Risøbank finner du en sommerkafé, et kunstgalleri og selskapslokale. Godset ligger midt i Furulunden, og det hører en egen sandstrand til stedet som heter Lordens.

Mandalselva Mandalselva betraktes som en av Norges beste lakseelver, årlig blir mellom 8 og 11 tonn laks tatt her. Elva er 48 kilometer lang og er delt inn i fire soner. Det blir solgt fiskekort for hver enkelt sone. Marnar Laksesenter i Laudal tjener som informasjonssenter og møteplass for laksefiskerne, og selger fiskekort for sone 3 og 4. Fiskesesongen varer fra 1. juni til 15. september.

Laksefiske Du har flere muligheter om du skal fiske i Mandalsregionen. Laks var tidligere en av de viktigste eksportartiklene i regionen, på 1700- og 1800-tallet var Mandalselva spesielt rik på laks. Mandalselva holder fortsatt stand som en av Norges beste lakseelever. En halv times kjøretur fra Mandalselva finner du en annen god fiskeelv -Audnaelva. Begge elvene er lett tilgjengelige fra rv. 455 og 460.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet

Sjølingstad Uldvarefabrik Fabrikken ble grunnlagt i 1894 og fungerer i dag som levendemuseumsfabrikk med fokus på industrihåndverk og industrihistorie. Her kan du se hvordan farging, spinning og veving av tekstiler ble utført før i tiden. Blir du med på en omvisning med guide kan du se maskinene og produksjonsprosessen i praksis. Museet har også en butikk, utstillinger og kafé.

Bli med på elgsafari I Marnardal kan du dra på elgsafari kl. 22 hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra rundt St. Hans og ut august. Sesongen varierer litt avhengig av hvor mye elg som er i området. For å bestille plass eller få mer informasjon kan du ringe turistinformasjonen i Mandal på tlf. 38 27 83 00 eller direkte fra Adventure Norway.

Rafting i Mandalselva Barn ned til seks år kan være med på rafting i Mandalselva, så dette er en aktivitet for hele familien! Erfarne, kvalifiserte guider instruerer deltagerne før man setter utfor og alt utstyr er inkludert. Turen starter fra Hesså og kan bestilles hos turistinformasjonen i Mandal på tlf. 38 27 83 00 eller direkte fra Adventure Norway.

ÅSERAL: Ljosland Et lite stykke unna ligger Ljosland skisenter. Skisenteret består av to trekk hvor lengste trasé er på rundt 1500 meter, og det er et populært sted for mange brettkjørere. De kan også skilte med en flott varmestue over to etasjer hvor slitne skiløpere kan hvile seg.Ønsker du å gå på fjelltur, blir det kjørt opp løyper med forskjellig lengde og vanskelighetsgrad.

Bortelid På Bortelid er det flere forskjellige løyper å velge mellom. Her finnes alt fra barnevennlige løyper med mange solkroker hvor slitne barneføtter kan hvile seg, til løyper i høyfjellet for de mest erfarne.Bortelid er det største skianlegget i Åseral, og det er også et av regionens største skisentre. Løypene passer for både nybegynnere og erfarne, og det er et ettertraktet valg når folk skal velge skiferien.

Om Vest-Agder

Sørlandet er et ferieparadis som også er favorittdestinasjonen til mange nordmenn. Vest-Agder ligger som Sørlandets senter med Kristiansand som hovedstad. Her finner du Dyreparken med zoologisk hage, karuseller og badeland. Denne sommerbyen kan også by på yrende liv og sjømat på Fiskebrygga, shopping i Markens og bading på Bystranda. Vest-Agder er også Norges sydligste fylke hvor det sydligste punktet er Lindesnes fyr, Norges eldste fyrtårn, hvor man i dag kan besøke Fyrmuseet. Området har også en haug med strender og du kan kombinere strandliv med byliv i Mandal. Andre idylliske sørlandsbyer som er verdt å besøke er sjøfartsbyen Farsund og Flekkefjord med den hvite trehusbebyggelsen. Langs kysten fisker du avgiftsfritt, og det er rik tilgang på torsk, sei og makrell og et utall andre arter. Vest-Agder kan også by på rike naturopplevelser i innlandet med fruktbare dalstrøk, ville fjelltopper og store skogsområder.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet