Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Marnardal

Feriehus: Marnardal, Vest-Agder, Sørlandet, Norge

Gjestevurderinger

Basert på 10 vurderinger4.9 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,8
Feriehusets innretning og utstyr4,7
Mest populært for
Familie/Venner uten barn5,0
Familie/Venner med barn4,8
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Solfrid Marie - Arendal  (Venneferie uten børn, oktober 2018)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Fiskevann fikk masse ørret”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Godt utstyrt flotte hytte”

Ferieboligfasiliteter

9
4
120m²
nei
nei
50 m
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Sauna til 2 personer.
 
Peis/vedovn
 
2 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 2016
 
10 km til dagligvarebutikk
 
50 m til fiskevann
Husnr. 76409
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø 50 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

BBad
DBod
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
WBoblebad
1 Oppholdsstue: vedovn, radio, CD, TV, kabel-TV
4 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 3 køyer, 2 køyer, barneseng
Kjøkkenavd.: høy stol, el-komf., kjøleskap, fryser 1 - 59 l, kjøkkenvifte, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: dusjkabinett, gulvvarme, sauna
Bad/WC: WC, håndvask
Og: terrasse, overd. terrasse, utegrill, kupert tomt 2000 m², blandet møblering, utsikt over vann, røykfritt hus
Inkl. i leien: Robåt 10 Fot

Om ferieboligen

Nybygget, romslig og innbydende feriehus fra 2016 med sauna og badestamp. Hytte i villmarksstil nær skogen. Herlig utsikt over naturskjønt vann.

Her kan man nyte ferielivet både innendørs og utendørs. Deilig, lys hytte med god plass, og man kan slappe av i saunaen inne eller i badestampen ute på terrassen. Stuen er komfortabelt innredet med hyggelig peisovn som skaper trivelig stemning, og her er mulig å benytte TV, radio og DVD.

Ferieboligen er romslig med en god planløsning. Sengeplassene er jevnt fordelt på de 4 soveværelsene, og fra badet er det adgang til infraoppvarmet sauna. Fra entréen er det adgang til stor stue med åpent, velutstyrt kjøkken/spisestue og stor oppholdsstue. Fra stuen er det adgang til stor terrasse hvor badestampen befinner seg. Terrassen er også delvis overdekket, og her kan man sitte og beundre den flotte utsikten over området og nærliggende vann.

Hytten ligger bare 50 m fra fiskevann, og det er flotte turmuligheter i skogen som er nærmeste nabo. Er du heldig, kan du se noen av skogens flotte dyr som vandrer i området, f.eks. elg, rådyr, skogsfugl og annet. På terrassen finnes en kulegrill til benyttelse, og her kan du tilberede og nyte dagens måltider. Hytten disponerer også en robåt som man kan låne. Det er relativt kort avstand til områdets mange lokale severdigheter, så det er bare å velge ut i fra interesser. For større reisefølger, kan nabohytta 36672, som ligger 60 m ved siden av, leies i tillegg (husdyr tillatt).

Vennligst merk følgende:

Hvis man ønsker å benytte badestampen på terrassen som varmes opp med vedfyring, skal dette bestilles og avregnes direkte hos eier. Det koster 500,- NOK per oppvarming.

Ved lån av robåt, husk å ta med flytevest når du skal på vannet. Tilgang til internett kan kjøpes til 50,- NOK per døgn og avregnes direkte med eier på stedet.

Ønsker man sluttrengjøring er dette mulig å bestille på stedet.

Om området

Om Marnardal

Region Lindesnes ligger rundt 30 minutter med bil vest for Kristiansand. Regionen består av følgende kommuner: Mandal, Lindesnes, Audnedal, Marnardal, Åseral Den største byen er Mandal, med 14 400 innbyggere. I regionen får du opplevelser både til fjells og ved sjøen. Sjøsanden strand er stedet for sommerlige opplevelser og Lindesnes fyr er regionens kanskje mest kjente attraksjon.

Lindesnes fyr Fyret ble bygget i 1655 og er således Norges eldste fyr. Fyret ligger på Norges sørligste punkt, 2 518 kilometer fra Nordkapp. Fyrmuseet byr på ulike utstillinger relatert til Kystverkets virksomhet, navigasjonshistorie og utviklingen både av Lindesnes fyr og av fyrteknologien generelt. Det finnes også en kino som viser filmer fra området, kafé, restaurant, informasjonssenter, kiosk, galleri og utstillingshaller med vekslende utstillinger.

Sjøsanden og strendene i Furulunden Sjøsanden utenfor Mandal sentrum er med sin 800 meter lange sandstrand kanskje Norges mest kjente strand. Sjøsanden ligger i Furulunden, et idyllisk naturområde som byr på flere vakre strender: Kanelstranda, Lordens, Lillebanken, Banken og Spidsbo. Her finner du alltid en strand som er skjermet for vær og vind, uansett hvilken vei det blåser. Furulunden har et stort nettverk av stier, og det er toaletter ved strendene. På Store Banken er det rullestolrampe.

Risøbank Lord Edward T. Salvesen fra Skottland bygget Risøbank som feriested rundt 1900. Risøbank ligger på Vestnes, vest for Sjøsanden. I 1971 kjøpte staten Risøbank til allmenne friluftsformål. På Risøbank finner du en sommerkafé, et kunstgalleri og selskapslokale. Godset ligger midt i Furulunden, og det hører en egen sandstrand til stedet som heter Lordens.

Mandalselva Mandalselva betraktes som en av Norges beste lakseelver, årlig blir mellom 8 og 11 tonn laks tatt her. Elva er 48 kilometer lang og er delt inn i fire soner. Det blir solgt fiskekort for hver enkelt sone. Marnar Laksesenter i Laudal tjener som informasjonssenter og møteplass for laksefiskerne, og selger fiskekort for sone 3 og 4. Fiskesesongen varer fra 1. juni til 15. september.

Laksefiske Du har flere muligheter om du skal fiske i Mandalsregionen. Laks var tidligere en av de viktigste eksportartiklene i regionen, på 1700- og 1800-tallet var Mandalselva spesielt rik på laks. Mandalselva holder fortsatt stand som en av Norges beste lakseelever. En halv times kjøretur fra Mandalselva finner du en annen god fiskeelv -Audnaelva. Begge elvene er lett tilgjengelige fra rv. 455 og 460.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet

Sjølingstad Uldvarefabrik Fabrikken ble grunnlagt i 1894 og fungerer i dag som levendemuseumsfabrikk med fokus på industrihåndverk og industrihistorie. Her kan du se hvordan farging, spinning og veving av tekstiler ble utført før i tiden. Blir du med på en omvisning med guide kan du se maskinene og produksjonsprosessen i praksis. Museet har også en butikk, utstillinger og kafé.

Bli med på elgsafari I Marnardal kan du dra på elgsafari kl. 22 hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra rundt St. Hans og ut august. Sesongen varierer litt avhengig av hvor mye elg som er i området. For å bestille plass eller få mer informasjon kan du ringe turistinformasjonen i Mandal på tlf. 38 27 83 00 eller direkte fra Adventure Norway.

Rafting i Mandalselva Barn ned til seks år kan være med på rafting i Mandalselva, så dette er en aktivitet for hele familien! Erfarne, kvalifiserte guider instruerer deltagerne før man setter utfor og alt utstyr er inkludert. Turen starter fra Hesså og kan bestilles hos turistinformasjonen i Mandal på tlf. 38 27 83 00 eller direkte fra Adventure Norway.

ÅSERAL: Ljosland Et lite stykke unna ligger Ljosland skisenter. Skisenteret består av to trekk hvor lengste trasé er på rundt 1500 meter, og det er et populært sted for mange brettkjørere. De kan også skilte med en flott varmestue over to etasjer hvor slitne skiløpere kan hvile seg.Ønsker du å gå på fjelltur, blir det kjørt opp løyper med forskjellig lengde og vanskelighetsgrad.

Bortelid På Bortelid er det flere forskjellige løyper å velge mellom. Her finnes alt fra barnevennlige løyper med mange solkroker hvor slitne barneføtter kan hvile seg, til løyper i høyfjellet for de mest erfarne.Bortelid er det største skianlegget i Åseral, og det er også et av regionens største skisentre. Løypene passer for både nybegynnere og erfarne, og det er et ettertraktet valg når folk skal velge skiferien.

Om Vest-Agder

Sørlandet er et ferieparadis som også er favorittdestinasjonen til mange nordmenn. Vest-Agder ligger som Sørlandets senter med Kristiansand som hovedstad. Her finner du Dyreparken med zoologisk hage, karuseller og badeland. Denne sommerbyen kan også by på yrende liv og sjømat på Fiskebrygga, shopping i Markens og bading på Bystranda. Vest-Agder er også Norges sydligste fylke hvor det sydligste punktet er Lindesnes fyr, Norges eldste fyrtårn, hvor man i dag kan besøke Fyrmuseet. Området har også en haug med strender og du kan kombinere strandliv med byliv i Mandal. Andre idylliske sørlandsbyer som er verdt å besøke er sjøfartsbyen Farsund og Flekkefjord med den hvite trehusbebyggelsen. Langs kysten fisker du avgiftsfritt, og det er rik tilgang på torsk, sei og makrell og et utall andre arter. Vest-Agder kan også by på rike naturopplevelser i innlandet med fruktbare dalstrøk, ville fjelltopper og store skogsområder.

Les mer om fiskeartene på Sørlandet