Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Lindås

Feriehus: Lindås, Hordaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

6
2
45m²
ja
nei
Inkl.
300 m
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
2 bad
 
Bygget 1962, renovert i 2014
 
22 km til restaurant
 
6 km til dagligvarebutikk
 
300 m til sjøfiske
Husnr. 03960
Huskategori: ★★★

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
31272829303112
323456789
3310111213141516
3417181920212223
3524252627282930
3631123456
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

AAlkove
BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 12 m², 1 seng, vedovn, radio, CD, DVD, gratis trådløst internett, TV, parabol
2 Soverom: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 1 køy
Kjøkken: El-komf., kjøleskap m/fryseboks, kjøkkenvifte, kaffetrakter
Bad/WC: Håndvask, dusj, gulvvarme
Bad/WC: WC, håndvask
Og: Terrasse, el-varme, utegrill, naturtomt 1000 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus

Om ferieboligen

Et høyt og fritt beliggende hytte, med terrasse, hage med frukttrær og god utsikt. Stedet for deg som søker kort avstand til stillhet i naturen.

Hytten er plassert i usjenerte og rolige omgivelser i Nappane i Lindås kommune, ca. 7 km fra båtutleie og 40 km til sentrum av Bergen by. Her opplever du fantastisk utsikt og stillhet fra terrassen. Hytten har en sofa med TV med et stort utvalg av TV-kanaler medtyske og andre lands kanaler via Astra 1 og RiksTv. Kjøkkenavdeling med eneldre kjøkkeninnredning og spisebord, Her kan du nyte utsikten til naturengjennom det store vinduet. Bad og toalett er utbygget seneste år til flott standard.

Hytten passer for deg som ser på naturen og opplevelsene i området som luksus, ca. 10 minutter med bil kommer du til en marina med fiskemuligheter. Der kan du leie 17 ft. båter med 9 og 40hk motorer. Det er også mulighet til å fiske fra land bare 400 meter fra hytten. Til Bergen med fisketorget, Fløibanen og Edvard Griegs hjem, restauranter og butikker m.m. tar det ca 50 minutter. Det er flere museer og informasjonssenter i nærområdet. Du kan også velge bare å sitte i og ved hytten og slappe av, finne roen, stresse ned og nyte utsikten.

Mange stier som fører deg inn i både lett og mer utfordrendeterreng å vandre i.

Om området

Om Hordaland

I det ytre Hordaland finner du storbyen Bergen, innfallsporten til de Vestlandske fjordene. Byen mellom de 7 fjell er omtalt som Vestlandets hovedstad og her kan du blant annet oppleve verdensberømte attraksjoner som Bryggen, Fisketorget, Fløibanen og Akvariet. Landskapet rundt Bergen og langs kysten av Hordaland domineres av lyngheier og ofte åpent landskap, et mylder av øyer, holmer og skjær. Her kan du oppleve godt fiske i le for vær og vind. Lenger inne i fylket har du et lunt fjordlandskap og høye fjell og dype fjorder. Følger du Hardangerfjorden innover vil du oppleve et stadig skiftende landskap, fra den vide fjorden med øyer og lave fjell, til en dramatisk natur med fruktgårder, isbreer og fossefall som kaster seg utover stupbratte, steile, grønne fjellsider lengst inne. Besøk Voss, kjent for sine rike kulturtradisjoner innen kunst, kultur, handverk, musikk og mat. Her kan du oppleve mange festivaler av ulike slag i løpet av året.

Les mer om fiskeartene i Sydlige Fjord-Norge

Om Norge

Hytter til leie i alle størrelser, og til alle formål

Uansett hvor mange dere er har vi en hytte til leie. Om det kun er noen få, storfamilien eller vennegjengen som vil på tur, kan man helt sikkert finne en hytte til leie som passer til deres ønsker.

Felles for hytte Norge er den flotte norske naturen som venter rett utenfor døren. Du kan for eksempel oppleve nordlys i Nord-Norge, isbreer på Vestlandet, skjærgårdsidyll på Sørlandet og tradisjonsrike kystdistrikter og innlandsdistrikter på Østlandet.

Ferie i Norge, det skal bare oppleves

Hvis du enda ikke har opplevd Vestlandets fjorder, Nord-Norges fjell, sommerens midnattssol eller polarvinterens nordlys, så finn en hytte til leie hos DanCenter og gjør det nå.

La deg sjarmere av bygdene på Østlandet, Sørlandets hvite kystbyer, fruktblomstringen i Hardanger eller byenes yrende kultur- og folkeliv. Med en ferie i Norge kan man oppleve det varierte norske landskapet som har utallige opplevelsesmuligheter, aktiviteter og rekreasjonsalternativer.

Lei en hytte på vinterstid

Vinteren byr på vekslende og utfordrende skiaktiviteter for store og små, nybegynnere som proffe. Historiske severdigheter og kulturelle begivenheter, som lenge har vært i skyggen av naturopplevelsene, er nå reisemål for mange turister.

I Nord-Norge er vinterturismen i stor vekst, ved å leie en hytte her kan man få noen helt spesielle opplevelser så som mulighet for å se det fasinerende nordlyset danse over himmelen, en hundesledetur gjennom rått og uberørt landskap, eller en hvalsafari.

Ferie i Norge på sommerstid

Sommeren byr på lange lyse netter, fantastiske fjellturer, fisketurer, brevandring eller bilturer rundt i det nydelige landskapet.

Leier man en hytte på Sørlandet kan man oppleve hvite sandstrender og kystlivets gleder.

Velger man en ferie i innlandet gir fjellet mulighet for lange turer med nydelig utsikt og dyreliv. Ofte kan vinterens skiheiser frakte turglade turister opp på sommerstid, noe som gir et godt utgangspunkt for uforglemmelige opplevelser.

Ser man etter en hytte til leie på Vestlandet vil den storslåtte naturen med fjell og fjorder stå i sentrum, her kan man oppleve mektige fossefall, isbreer, mulighet for toppturer eller lange dager på fjord eller hav hvor man kan fiske i de flotte omgivelsene.

Hvis Nord-Norge friser er det også her mengder av hytter til leie. Opplevelsene står i kø og midnattssolen lyser opp nattehimmelen.

Norge har så mye å by på som ferieland året rundt, at det eneste du vil ønske deg annerledes, er bedre tid til å oppleve enda mer!