Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Munkerup

Feriehus: Munkerup, Nordsjælland og østsjælland, Sjælland, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 5 vurderinger4.6 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,2
Feriehusets innretning og utstyr4,1
Mest populært for
Familie/Venner uten barn5,0
Familie/Venner med barn4,5
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Christin - Altenbrunslar  (Familienurlaub mit Kindern, september 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Das eigene und auch zum spielen geeignete Zimmer für Kinder, die vielen Spielmöglichkeiten im Garten, der große und vor allem leere Kleiderschrank im Elternschlafzimmer um alle Sachen aus dem Koffer ordentlich einräumen zu können, die sehr gut ausgestattete Küche, der tolle Grundriss des Hauses, das große Bad, die Waschmaschine mit Trockner, dass es kein deutsches Fernsehen gab, das schöne Grundstück, die gute Lage und viele Kleinigkeiten, die wir so in 10 Jahren Ferienhaus in Nordseeland bisher noch nicht hatten.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Im Hafen in Hornbaek essen und am Strand Muscheln sammeln, im heatherhill die Schafe streicheln, mit Kindern unbedingt das Experimentarium in Kopenhagen und das Seefahrtmuseum in Helsingör besuchen, in den Foodhallen in Helsingör essen, am Wochenende eine Tour über alle loppemärkte der Region den Strandweg nach Kopenhagen fahren und so vieles mehr”
C - København  (Familieferie med børn, april 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Havde nogle observationer, som kan være nyttige for andre gæster: / Fugtskade gennem tag og væg i anneks. / Opvaskemaskines vandpropeller falder af, virker ikke, så opvaske bliver ikke vasket ordentlig af. / Toiletskyl virker ikke særlig godt, dvs man skal trykke to gange på skyl for at få skyllet ud, dvs ekstra vandforbrug. / Vandmåler kan findes til aflæsning under brønddæksel i haven lige ved indkørsel. / Brændeovn varmer meget begrænset, forvent el-radiatorer i brug, der er fodkoldt i huset (ultimo marts 2020), og værelse for enden af stuen var virkelig koldt som om noget var utæt.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Omgivelserne, stor naturgrund med trampolin og sansegynge til børn. Gåtur til Nakkehoved Fyr og skov/strand deromkring. Rummeligt hus til seks personer.”
Karen - København  (Familieferie med børn, september 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Græsted fuglepark. Gilleleje havn og strand. Dronningmølle strand. Hornbæk by og strand. Nakkehoved fyr.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Rigtig god beliggenhed. Hyggeligt indrettet. Fine faciliteter.”

Ferieboligfasiliteter

6
3
83m²
nei
nei
500 m
 
Peis/vedovn
 
1 bad
 
Vaskemaskin og tørketrommel
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1976, renovert i 2017
 
5,0 km til restaurant
 
2,0 km til dagligvarebutikk
 
500 m til sjø/kyst
Gratis avbestilling i 2021

Gratis avbestilling

 • For bestillinger i 2021
 • Bestill mellom 16. oktober og 30. november 2020 på vår hjemmeside
 • Gratis avbestilling fram til35 dager før ankomst.

Topp-attraksjoner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • Husnr. 04100
  Huskategori: ★★★★
  Sjø/innsjø 500 mGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  442627282930311
  452345678
  469101112131415
  4716171819202122
  4823242526272829
  4930123456
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Nordsjælland og østsjælland

  Feriehus på Nordsjælland og Østsjælland

  Nord- og Østsjælland er soleklare destinasjoner for din neste ferie i et sommerhus. Her vil du finne store ferieområder ved kysten, vakre landskaper, gode strender og sist men ikke minst, Danmarks hovedstad, København. Helt perfekt for en familieferie. DanCenter feriehus for utleie har over 200 feriehus på Nordsjælland og Østsjælland.

  Ta en tur til storbyen - København

  Hvis du tilbringer ferien i Nord- og Østsjælland, må du ikke gå glipp av et besøk i København. Her er det en overflod av severdigheter og attraksjoner å besøke hele året. Byen har alt fra temaparker til kirker, museer og verker av verdenskjente kunstnere. Uansett hvor i regionen du velger å tilbringe din ferie, kan du komme enkelt og raskt til København med kollektivtransport. Slik kan du kombinere en avslappende ferie i et feriehus med en storbytur der du kan oppleve alt København har å by på.

  Vakkert landskap og store opplevelser

  Landskapet i Nord- og Østsjælland er svært variert. I frodige, grønne Nordsjælland veksler naturen mellom bølgende, åpne
  landskaper, enorme skoger og store sjøer. Her vil du finne vakre Arresø, som er Danmarks største innsjø. Mot vest grenser regionen mot Isefjorden og Roskildefjorden med myke fjordlandskaper og lavtliggende enger. Langs kysten av Nordsjælland kan du glede deg over noen av Sjællands vakreste kystlinjer og beste strender, blant annet strendene ved Hornbæk og Gilleleje. Langs Øresundkysten har du en storartet utsikt over sundet mot Sverige. Vannet i sundet er roligere enn i Kattegat utenfor Nordsjælland, noe som er grunnen til at det her er lett å finne barnevennlige badestrender. Disse innbefatter Køge bukt og Faxe bukt i Østsjælland.

  På Østsjælland finner du Stevns Klint, en 12 km lang klippe som er opptil 41 meter høy på enkelte steder. Klippen ble dannet for mer enn 65 millioner år siden. For historieentusiaster gir Nord- og Østsjælland også en mulighet til å besøke de mange kongelige slott som ble bygget gjennom århundrene av de danske kongene. Besøk praktstykker som Amalienborg i København, Fredriksborg slott i Hillerød, Fredensborg Slott i Fredensborg og Kronborg slott i Helsingør som var rammen for Shakespeares skuespill Hamlet.

  Populære attraksjoner du ikke må gå glipp av!

  Når du tilbringer ferien i et feriehus i Nord- og Østsjælland, vil du oppdage at det er et vell av attraksjoner for hele familien. Nedenfor vil du finne noen av de mest populære attraksjonene i området.

  • BonBon-Land
  • Klippene ved Møns Klint
  • Tivoli
  • Experimentarium
  • Louisiana museum for moderne kunst
  • Kronborg slott
  • Vikingskipsmuseet i Roskilde
  Hvis du leier et feriehus hos DanCenter, vil du få rabatt ved mange av Danmarks mest populære attraksjoner.

  Feriehus på Nord- og Østsjælland

  Hos DanCenter feriehus for utleie har vi over 60 års erfaring med å leie ut feriehus, så når du planlegger din ferie ved hjelp av oss, kan du være trygg på at alt vil gå knirkefritt. På nettstedet vårt vil du finne mer enn 200 ferieboliger på Nord- og Østsjælland - så enten du er på jakt etter en klassisk hytte, en luksusbolig eller et feriehus med sjøutsikt, er det noe for enhver smak hos DanCenter.

  Feriehusområder på Nord- og Østsjælland

  Velg mellom populære områder som Vejby Strand, Gilleleje eller Hornbæk.

  Tilbring ferien din på et Danland feriesenter

  Du kan også besøke Danlands feriesenter i Gilleleje, Nordsjælland. I husene ved kysten i Gilleleje vil du bo med utsikt til Kattegat og sandstranden. Her vil du finne både innendørs og utendørs svømmebasseng pluss et barnebasseng. Det finnes massevis av aktiviteter å velge mellom og du kan tilbringe feriedagene med å spille bordtennis eller petanque, eller i bassenget - for å nevne noe, eller barna kan få nye venner på feriestedets lekeplass og i hoppeslottet.

  Om Sjælland

  Lei et feriehus på Sjælland – og hygg deg med en ferie full av opplevelser på Danmarks største øy

  Du kan velge blant mer enn 400 feriehus på Sjælland gjennom DanCenter Feriehusutleie. Se det fine utvalget av feriehus på Nord-Sjælland, som er et at de mest etterspurte feriehusområdene på Sjælland. Velg ankomstdato og finn ut hva som er tilgjengelig på de datoene du trenger.

  Sjælland er den største øya i Danmark og har noe å by på for enhver smak. I tillegg til København, hovedstaden i Danmark, har Sjælland utrolig vakker natur som veksler mellom store skoger, bakkefylte landskap og fantastiske badestrender. Dessuten har øya tallrike koselige markedsbyer med historiske bygninger og mange borger, befestninger og herregårder som du kan besøke.

  • I Odsherred nordvest på Sjælland blir man slått av de store variasjonene i landskapet i dette området. Her i vest vil du finne kuperte landskap
  vendt mot Samsø Belt, fantastiske sandstrender med store sanddyner mot nord ut til Hesseløbukta, og frodige fjordlandskap i øst mot Isefjord. Og på toppen av det hele så er det også her du finner Sjællands største hede ved Havnsø på den sørlige siden av Nekseløbukta. Søk etter feriehus i Roervig, Roesnaes og Veddinge bakker, som er noen av de godt kjente feriehusområdene. I DanCenter Feriehusutleie er vi på plass for å hjelpe deg å finne det perfekte ferihuset til ferien din.

  • Nordøst i Sjælland ligger Danmarks hovedstad, København. Denne storbyen har flere severdigheter og attraksjoner enn du på noe vis kan få tid til under en enkelt ferie! Både nord og sør for København finnes det store feriehusområder som ligger i nærheten av gode badestrender, i Gilleleje og Raageleje i Nord-Sjælland Så du kan kombinere ferien i et feriehus med et byopphold i København. I det nordøstlige Sjælland kan du også besøke noen av de mange kongelige borgene og festningene som ble bygget opp gjennom århundrene av de danske kongene. Blant dem er Kronborg slott eller borg i Helsingør (Elsinore på engelsk), som er rammen for Shakespeares skuespill Hamlet.

  • Sørvest i Sjælland er det mange trivelige små byer som du kan besøke, som f.eks. Slagelse og Skælsør. I Skælskør kan du ta en herlig båttur på fjorden, og i byens sentrum kan du se noen av Danmakrs mest idylliske historiske bygninger halvveis av tømmer lagete hus og indre gårdsplasser dekket av gatestein. I Slagelse kan du dra på shopping i byens behagelige gater for fotgjengere og shoppingsentre. Sørvest i Sjælland kan du også få en fin opplevelse ved å besøke en av de mange historiske borgene, godsene og befestningene som er strødd ut over landskapet.

  Gode strender langs kysten

  Det finnes gode strender overalt i Sjælland. De mest kjente av dem ligger vendt mot Kattegat i Nord-Sjælland, som de i Hornbæk, Gilleleje og Liseleje. På Sjællands vestlige og østlige kyster, hvor vannet er ganske stille, finne de fleste av de gode strendene i buktene. Det gjelder blant annet strendene i Køgebukta og Faxebukta på østkysten og de i Sejerøbukta og Musholmbukta på vestkysten.

  Utleie av feriehus på Sjælland

  Hos DanCenter feriehusutleie har vi over 60 års erfaring med å leie ut feriehus. Her på denne siden kan du finne mer. Du kan velge blant mer enn 400 feriehus på Sjælland - så enten du er på jakt etter en klassisk hytte, en luksuseiendom eller et feriehus med sjøutsikt, så vil du finne noe som passer din smak hos DanCenter.

  Tilbring ferien din i et Danland feriesenter på Sjælland.

  Du kan også besøke et av Danlands feriesentre på Sjælland i Karrebaeksminde eller Gilleleje. For å oppleve noe av en litt annen type, hvorfor ikke bestille et opphold ved ett av Danlands feriesentre. Her har du tilgang til en mengde fellestilbud som du sjelden har når du leier et feriehus.