Kontakt
Søk
Kontakt
Kontakt oss

Feriehus: Os (hordaland)

Feriehus: Os (hordaland), Hordaland, Sydlige Fjord-Norge, Norge

Ferieboligfasiliteter

5
3
58m²
ja
Inkl.
20 m
ja
 
Fiskehus: Feriehus med sløyebenk, båt til leie eller inkl., fryser på minst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplass.
 
Maks 10 kg fisk/pers.
 
Båt kan leies
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Peis/vedovn
 
Norsk TV: NRK og TV2.
 
Røyking forbudt
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Oppvaskmaskin
 
Bygget 1967, renovert i 2016
 
3,0 km til restaurant
 
4,0 km til dagligvarebutikk
 
20 m til sjøfiske
Husnr. 65873
Huskategori: ★★★
Finnmaster, 17 feet/ Yamaha,9,9/10HP
Sjø/innsjø
20 m

Booking av huset

Booking av huset

Bookingen din
2. Periode:
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig
Mulig ankomstdato
Ledig dato
Valgt periode
Ikke ledig

Husbeskrivelse

BBad
EInngang
KKjøkken
OOppholdsstue
SPSpisestue
TETerrasse
VSoverom
1 Oppholdsstue: 35 m², vedovn, radio, gratis trådløst internett, TV, parabol
3 Soverom: 1 dobbeltseng og 1 køy, 1 dobbeltseng, 2 køyer, barneseng
Kjøkken: høy stol, el-komf., kjøleskap m/fryseboks, fryser 100 - 139 l, mikro, oppvaskmask., vaskemask., kaffetrakter
Bad/WC: WC, håndvask, dusjkabinett, gulvvarme
Og: terrasse, el-varme, ferge/båt nødvendig, utegrill, kupert tomt 1800 m², blandet møblering, panoramautsikt over vann, røykfritt hus, Parkering 4,0 km
Kan leies: Båt 17 Fot m/motor 10 HK NOK 1700 (Dep. NOK 1500)
Depositum: NOK 1500

Om ferieboligen

Feriehytte med sjøtomt for den båtvante turist som vil bort fra bylivets stress og mas. Båten må leies for å komme ut til øya der feriehytten er.

Feriehytten har en usjenert beliggenhet og har lakkert panel, i eldre stil, med peisovn som varmer godt ved behov i stuen. Åpen kjøkkenløsning med mye vindu ut mot altanen. Den 50 kvm store altanen har utsikt mot sør/vest og solnedgangene. Badet ble modernisert i 2009. På det ene soverommet er det køyesenger for to personer, det andre soverommet har dobbeltseng og barneseng, det siste soverommet har dobbeltseng med en overkøye. Overkøyene er laget til barn/ungdom og ikke beregnet for personer over 60 kg. I feriehytten er det DAB radio og TV med Riks-TV for norske og internasjonale TV kanaler. Gassgrill. Terrenget på øya, Ramsholmen, er kupert og den 1800 kvm store hyttetomten har en del beplantning og et hellende terreng ned mot sjøen.

Øya, Ramsholmen, som feriehytten ligger på er hytteområde/ frilufts område. 70 m fra feriehytten ligger fellesområde med badestrand. 3 minutter unna med båt ligger naboøya med en stor offentlig badestrand. Det tar 10 minutter med båten for å komme til butikken. For å komme til tettstedet Osøyri må man ta båten til småbåthavnen på fastlandet for så å kjøre med bilen ca. 5 km. Ved dette feriehuset må man leie båt fordi den må brukes for å komme seg ut til feriehytten. Turen fra havnen tar 10-15 minutt langs land og ut mellom øyene frem til feriehytten. Ved feriehytten er det en brygge og et utfar til å fortøye båten i. Huseier/kontaktpersonen blir med og viser vei ut til feriehuset. Ca. 30 meter fra bryggen på øya ligger naustet. I Naustet er det plass til å sette fra seg fiskeutstyr og lignende. Portene kan åpnes, på finværsdager, slik at naustet kan brukes som en utestue. PS: Husk å lukke dørene når du går fra naustet. Utenfor naustet er det plass til filetering av fisk, rennende vann er tilgjengelig.

Os kommune, som feriehytten ligger i, byr på aktive dager med båtliv, golf, fiske eller fjellturer. Her kan du oppleve kulturminner som Lyseklosterruinene fra år 1146, Ole Bulls Villa på Lysøen, Oselvarverkstedet, Galleri Solbakkestova og flere andre utstillinger.

Fra feriehuset er det 20 m til båtplassen/kai. Flytevester er inkludert i leie av båt, oppgi ønsket størrelse på flytevestene ved bestilling av feriehytten. Til leie: 17 fots Finnmaster 500 med 9,9 HK Evinrude 4-takts motor.

Bagasjen må pakkes med tanke på at den skal fraktes siste stykket i åpen båt.