Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus ved Gelting-bukta

 
Søk område: Geltinger Bucht, Ostsee
Ankomst og dager
Personer
Søket ditt fant 11 ferieboliger.

Feriehus ved Gelting-bukta

Ta en pause i et feriehus i Gelting-bukta, bare noen få meter fra sjøen. Ved Gelting-bukta finnes det både fine sandstrender og strender med naturlig småsten. Syklister og turgåere vil være spesielt interessert i den uberørte naturen i Geltinger Birk naturreservat. Surfere vil også trives kjempegodt på noen av regionens strender. Feriehusene ved Gelting-bukta ligger på et fantastisk sted ved sjøen og er ofte utstyrt med sauna og virvelbad. En ferie med hunder er heller ikke noe problem, da noen av husene våre gjerne tar imot kjæledyr.

Finn ditt feriehus ved Gelting-bukta her:

Les mer om Geltinger Bucht, Ostsee
Gjesters vurdering av hus, Geltinger Bucht, Ostsee: 4.1 av 5.0 fra totalt 348 anmeldelser.

11 hytter for Geltinger Bucht, Ostsee

Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 28353Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²50 m til kyst.Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 26722Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m til kyst.Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 42647Geltinger Bucht, Ostsee7 personer,  118 m²50 m til kyst.Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 30697Geltinger Bucht, Ostsee4 personer,  62 m²100 m til kyst.Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 24462Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m til kyst.Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 29262Geltinger Bucht, Ostsee4 personer,  62 m²100 m til kyst.Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 29164Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m til kyst.Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 31399Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²50 m til kyst.Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 29469Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²50 m til kyst.Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 27001Geltinger Bucht, Ostsee6 personer,  62 m²150 m til kyst.Feriehus i Geltinger Bucht, OstseeHusnr: 28354Geltinger Bucht, Ostsee8 personer,  118 m²20 m til kyst.

Se alle hus i området.

Ferie ved Geltingbukta - rett ved den familievennlige stranden

Det populære feriestedet Wackerballig ligger i den ytre delen av Geltingbukta, ca. 2 km fra byen Gelting og i nærheten av Schlei. I løpet av de siste årene er det bygget en ferielandsby her bestående av skandinaviskinspirerte feriehus av høy kvalitet.

Nyt lange spaserturer og avslappende velvære på stranden som skråner lett utover i Østersjøen. Bygg sandslott sammen med barna, eller len deg godt tilbake i solstolen og kos deg med en god bok. Du kan også spasere eller ta en sykkeltur langs naturstien i den nærliggende skogen eller i nærområdet.

Stien gjennom Nordschau-skogen tar deg til Geltingbukta naturreservat ytterst på odden. Området er et populært sted å gå på tur, med eller uten guide. Ikke gå glipp av den historiske vindmøllen Charlotte som ligger i nærheten. I området finner du dessuten sykkel- og båtutleie, rideskoler, badeparken Acqua Tropicana i Damp og en golfbane i Rabenkirchen.

Aktiviteter rundt Geltingbukten

Legg også turen innom byene Schleswig og Flensburg som er perfekte for dagsturer. I Schleswig kan du besøke katedralen, mens Flensburg kan friste med en spennende museumshavn og et bilfritt sentrum, perfekt for en liten spasertur og å handle noen gaver.

Ta en herlig båttur til Glücksburg, hvor du kan besøke slottet og vollgraven som er omgitt av en vakker park med rosehage og gamle trær - en perfekt måten å tilbringe dagen på!

Her er noen flere tips om ferier ved Geltingbukten:

Andre feriehus ved Østersjøen

Vi har også feriehus andre steder langs den tyske Østersjøkysten. I Olpenitz har vi nye, moderne aktivitetshus med plass til opptil 24 gjester. Disse feriehusene har svømmebasseng, badstue, boblebad og minst to andre fasiliteter som pool- eller bordtennisbord. Du kan også nyte den maritime atmosfæren i Kielbukten i Wendtorf Marina. Klikk her å velge blant vårt store utvalg av feriehus og -leiligheter for å kose deg og unne deg selv et velfortjent avbrekk ved sjøen.