Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Bogø

Feriehus: Bogø, Møn og Bogø, Danmark

Gjestevurderinger

Basert på 11 vurderinger4.5 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,5
Feriehusets innretning og utstyr4,5
Mest populært for
Familie/Venner med barn4,7
Familie/Venner uten barn4,5
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Lutz - Berlin  (Urlaub mit Freunden, august 2020)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Sehr ruhig gelegen, und! Sehr netter Nachbar.”
Matthias - Berlin/Deutschland  (Urlaub mit Freunden, september 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Das Wohnzimmer, der Essbereich, sowie die Küche. Es war gemütlich und war groß genug. Außerdem die gute Lage des Grundstücks.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Zum Einkaufen nach Stege/Mön. Wer die Natur liebt, kann auch auf Bogö schöne Spaziergänge unternehmen. / Zum Tanken ebenfalls nach Stege/Mön. Mit der kleinen Fähre rüber nach Stubbeköbing und den Ort erkunden. Maribo auf Lolland entdecken. Neben vielen netten Orten auf Sjaelland ist auch Kopenhagen ein Besuch wert / (u.a. Wachablösung der königlichen Garde am Schloß Amalienborg). Wer mal kurz seine Füße auf schwedischen Boden stellen möchte, sollte das von Helsingör mit dem Schiffstaxi probieren. Überall gibt es sehenswerte Kirchen!”
Knut - Berlin  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Toilettenpapier. Küchenrolle, Filtertueten mitbringen”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“3 Schlafzimmer, Veranda”
Oda nørskov - Dalby huse 3630 Jægerspris  (Venneferie uden børn, oktober 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Ja stalden på Bogø og lolles gård på nyord”
Klaus - Holstebro  (Familieferie med børn, august 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Rummelig sommerhus. Gammelt indrettet, men alt var fuldt funktionelt. Meget tilfreds.”
Marianne - Aalborg  (Familieferie med større børn, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Autentisk, ro, stilhed, hygge, godt indrettet og ingenting manglede. Vi havde tilkøbt linnedpakken, og det var super dejligt, at der også var viskestykker og karklude med.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Vi besøgte Møns Klint, sommermarked i Stege, Marielyst strand, Skovtårnet i Haslev, Knuthenborg Safaripark, Krokodille Zoo, Labyrinthen. Og det var rigtig godt kun at have ca 40 minutters kørsel til hver ting. / Vi vil rigtig gerne tilbage engang i efterår/vinter for at opleve Dark Sky.”
Susi - Hvidovre  (Venneferie med børn, april 2019)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Café Farøvad er et besøg værd. Virkelige gode burgere, specielt deres vegetarburger.”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Pænt og hyggeligt sommerhus hvor der ikke manglede noget. Fantastisk udsigt til den gamle mølle.”
Helle - Hjortshøj  (Familieferie med større børn, juli 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Beliggenhed og inventar”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Orreby kro nord for Sakskøbing -torvedag i Stege hver tirsdag -solnedgang ved Bogøs badestrand og besøg i Møllen”
Nancy - England  (Families with children, september 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Husets beliggenhed for enden af vejen, udsigt til møllen, terrassen, græsplæne. Alt man behøver af inventar stort som småt. Husets materialer (træ) og træmøbler. / ULEMPER på vores tur (HVOR ELLERS ER DER PLADS TIL AT SKRIVE DISSE I SKEMAET) var at vi ikke så nogle LEGEPLADSER til vores søn på 3 år så en gynge el.lign. i haven havde været dejligt. Vi kunne heller ikke få husets TV til at tænde hvilket havde været velkomment på de regnfulde dage.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Vi lejede en bil og heldigvis for det da der ikke sker så meget på Bogø og vejret skifter. På Bogø kan vi anbefale Østerskov. På Møn kan vi anbefale Møns Klint, Nyord, Thorsvang Museum og frokostbuffet i cafeen, Rytsebæk strand, Fanefjord Skov.”

Ferieboligfasiliteter

4
3
73m²
nei
nei
Inkl.
2,0 km
 
Energivennlige tiltak (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV ARD og ZDF
 
1 bad
 
Vaskemaskin
 
Bygget 1973
 
800 m til restaurant
 
800 m til dagligvarebutikk
 
2,0 km til sjø/kyst
Gratis avbestilling i 2021

Gratis avbestilling

 • For bestillinger i 2021
 • Bestill mellom 16. oktober og 30. november 2020 på vår hjemmeside
 • Gratis avbestilling fram til35 dager før ankomst.

Topp-attraksjoner i området

 • BonBon-Land
 • Knuthenborg Safaripark
 • Møns Klint
 • Geocenter Møns Klint
 • Krokodille Zoo
 • Liselund Slotspark
 • Støberiet
 • Elmelunde Kirke
 • Bogø Mølle
 • Bogø Havn
 • Husnr. 99202
  Huskategori: ★★★
  Sjø/innsjø 2,0 kmGjestevurderinger

  .

  Booking av huset

  .

  Booking av huset

  Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  442627282930311
  452345678
  469101112131415
  4716171819202122
  4823242526272829
  4930123456
  Mulig ankomstdato
  Valgt periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Bookingen din

  Husbeskrivelse

  Om området

  Om Bogø

  Gå en tur i Bogø by. Start oppe ved kirken. Legg merke til de mange sjømannsgravene på kirkegården,­ vi er på en sjømanns- og seilerøy. Gå inn i kirken,­ som de fleste mønskekirker er den vanligvis åpen. Kirken er liten, men bygget etter det klassiske danske kirkemønsteret. Lag grunnriss og sammenlign med de øvrige kirkene dere kommer forbi.

  Fortsett ned gjennom byen, en herlig gåtur ned til Bogøhavn og tilbake igjen. Underveis er det mange ting å legge merke til. Prøv for eksempel å finne de forskjellige skolene, som holder ­eller har holdt til på Bogø. Rytterskole, Navigasjonsskole, Folkeskole, Kostskole, Videregående skole. Bogø er en skikkelig skoleøy. Legg merke til de forskjellige hekktypene og stakittgjerdene som dere passerer på veien ned gjennom byen.

  Hvis dere ønsker å ta en tur vekk fra øyen, kan dere ta fergen til Stubbekøbing, gå en tur i byen og ta fergen tilbake igjen. Ferger er blitt skjeldne i Danmark, så det er lurt å nytte sjansen mens den er der. I gamle dager sa man: vann binder sammen, land skiller. Man seilte.

  Bogø har, som alle andre lokalområder i Danmark, har hatt nesten alle livsviktige funksjoner. Det var en annen verden man levede i den gang.

  Bogø Mølle er en vindmølle, som selvfølgelig er plassert på toppen av en bakke hvor det blåser godt. Møllen er fullstendig restaurert og det er spennende å komme inn og se hvordan man i gamle dager utnyttet vindkraften til å male korn til mel. Gå på Møn Turistbyrå og få vite hvor dere kan hente nøkkelen til møllen. Legg merke til hvordan det er brukt tre i nesten alle konstruksjonene, og finn ut hvordan vinden blir brukt til å dreie kvernsteinen, som kan male korn til mel. Det er slett ikke så enkelt.

  Om Møn og Bogø

  Utleie av feriehus på Møn og Bogø

  Med lange sandstrender, fuglereservat, dype naturlige skoger og fredede naturområder, er Møn en av Danmarks vakreste øyer - et perfekt sted for leie av feriehus med mange fine ferieopplevelser for hele familien. Se frem til lange turer langs kystlandskap med stadig skiftende natur og vakker utsikt.

  Hvis du ønsker å tilbringe ferien din på Møn, bør du ikke gå glipp av Møns Klint - Danmarks høyeste klippevegg - som ruger flere 128 meter over sjøen. Hvis du går de 500 trappetrinnene ned til stranden vil du møte et imponerende syn. I tillegg til dette naturfenomenet, vil du også få øye på villorkideer, falker og sommerfugler rundt klippen. På klippen finner du også GeoCenter Møns Klint som er også vel verdt et besøk. GeoCenter-et er unikt plassert rett ved siden av det fantastiske naturfenomenet. Der kan du se sjølivet i det kalkholdige vannet, utløse ditt eget kystjordskred, løfte fjell og ta deg gjennom isbreene i istiden.

  Når du leier et feriehus er det mange attraksjoner du kan besøke, uansett om du er på utkikk etter å ha det gøy på den lokale fornøyelsesparken eller ønsker naturopplevelser i det fantastiske landskapet på Møns Klint. De fine stundene dere tilbringer sammen kan dere også benytte dere av smaksopplevelser som vil glede hele familien. Besøk den gjestfrie gården på Råbylille og smak deres hjemmelagde økologiske iskrem. Iskremen er laget av melk fra kuene på gården, og det er ingenting som slår den kremfylte smaken. På Møn finner du dessuten Møn Bolcher (Møn-godteri) og Møn Bryghus (Møn-bryggeri). Dere kan se dem arbeidsprosessen på Møn Bolcher mens de koker godteri og til og med lage dine egne kjærligheter på pinne. På Møn Bryghus kan de voksne smake den utsøkte ølen - brygget og tappet på flaske med de mest eksklusive utvalgte ingrediensene, i tråd med årelange tradisjoner.

  På den andre siden av diken på Møn ligger Bogø. Den lille øya Bogø ligger mellom Falster, Møn og Sjælland og er også vel verdt et besøk. Sjømannshus, kapteinsvillaer og flere sjømannsgraver vitner om Bogøs gamle sjømannsarv og stedet har klart å bevare sjarmen og atmosfæren fra denne svunne tiden.

  Begge øyene er ideelle for aktive ferier, enten det er på sykkel, seilbåt eller på hesteryggen. Du kan også svinge golfklubbene på Møn Golf Center, en vakker golfbane med 18 hull eller du kan ta deg en fisketur.

  Tre morsomme attraksjoner nær Møn og Bogø

  BonBon-Land - Ha det moro hele dagen i en av Danmarks mest kjente fornøyelsesparker: BonBon-Land. Når du har betalt inngangsbilletten er alle attraksjonene inkludert - du har fryktelig mange muligheter til å oppleve sommerfugler i magen eller vind i håret på en av de 50 attraksjonene som venter deg. Det er attraksjoner som passer til alle og parken har også mange spisesteder og restauranter.

  Gavnø Castle - Hvis du ønsker å oppleve en av Danmarks største kulturelle skatter må du virkelig besøke slottet på Gavnø. Slottet har en oppsiktsvekkende park der du kan se en tulipanutstilling, en romantisk rosehage, en dukkeutstilling og en sansehage. Slottet har et helt nydelig interiør og du kan se store kunstsamlinger med over 1000 malerier.

  Middelaldercentret - Reis over 600 år tilbake i tid og besøk dette levende museet om middelalderen. Her finner du ikke bare autentisk mat, men også middelalderturneringer med riddere og krigsmaskiner som kan kaste små kampsteiner og øredøvende kanoner, men også et middelaldersenter med fredselskende håndverkere, fantastiske krigere, tapre riddere og rike handelsmenn.

  Lei feriehuset ditt hos DanCenter og benytt deg av en rabatt på mange av Danmarks mest populære attraksjoner. Her kan du se attraksjonene der du får en rabatt, .

  Utleie av feriehus på Møn og Bogø

  Hos DanCenter utleie av ferieboliger har vi over 60 års erfaring med å leie ut feriehus, så når du planlegger din ferie gjennom oss kan du være trygg på at alt vil gå som det skal. På nettstedet vårt vil du finne mer enn 200 ferieboliger på Møn og Bogø - uansett om du er på utkikk etter en klassisk hytte, et luksushus eller en eiendom med sjøutsikt, vil du finne det du ønsker hos DanCenter. Bli inspirert av det store utvalget av hus vi tilbyr før du bestiller en velfortjent ferie for deg og dine kjære. I omtrent halvparten av DanCenters ferieboliger er kjæledyr velkomne.

  Ferieboliger i nærheten av Møn og Bogø

  DanCenter tilbyr også utleie av ferieboliger på mange andre populære feriesteder i Danmark. Du finner utleie av ferieboliger i nærheten av Møn og Bogø i Sjælland, populære områder som Gilleleje , Rørvig og Karrebæksminde . På Lolland finner du, blant annet, Kramnitze og Hyldtofte Østersøbad og på Falster finner du Marielyst.

  Tilbring ferien din på et Danland feriesenter på Møn

  Du kan også besøke Danlands feriesenter på Møn. På Klintholm Marinapark Møn de vakre ferieboligene befinner seg rett ved siden av havnen, i et Danmarks vakreste naturområder. Innen kort avstand finner du barnevennlige strender, koselige havner og et stort utvalg av fritidsaktiviteter for hele familien. Feriesenteret tilbyr utendørsfasiliteter som: lekeplass, petanque og krokket.