Kontakt
Søk
Eier login
Ejer login
Bli utleier
 

Feriehus: Kopparberg

Feriehus: Kopparberg, Lindesberg, Örebro, Sverige

Gjestevurderinger

Basert på 9 vurderinger3.9 ut av 5.0
Anbefalelsesverdig4,0
Feriehusets innretning og utstyr3,8
Service på stedet3,3
Mest populært for
Familie/Venner med barn5,0
Familie/Venner uten barn3,6
Kommentarer fra andre gjester
Språk:
Det er frivillig for gjestene å skrive kommentarer. Se mer informasjon om DanCenters gjestevurderinger.
Ulf - Bützow  (Urlaub mit größeren Kindern, februar 2020)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Kopparberg / Naturparks zum Wandern / Kanufahren”
Diethelm - Schmitten  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Die Sauna, die Lage am Fluss, das schön eingerichtete Schlafzimmer”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Wanderungen in den umliegenden Naturparks. Kanutouren auf den angrenzenden Gewässern.”
Tanja - Lorsch  (Familienurlaub mit Kindern, januar 2019)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Schön gelegen in typischer Bauweise, alles vorhanden , sehr nette Vermieter”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Tomteland ausserhalb mora”
Agnes - Monheim am Rhein  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Einrichtungsstil”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“In der Nähe gibt es nichts Sehenswertes!”
Hannelore - Rosenberg  (Urlaub mit Freunden, juli 2018)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Das Ferienhaus ist unmittelbar an einem langsam fließenden und daher angenehm temperierten Fluss gelegen. Es hat neben dem Hauptgebäude ein kleines Gästehaus mit zwei Betten sowie eine Sauna mit Terrasse direkt am Fluss, von der ein eigener Steg ins Wasser führt. / Das Haus selbst verfügt über zwei Schlafzimmer mit Doppelbett bzw. 2 Stockbetten (vier Betten insgesamt), ein Badezimmer und einen Aufenthaltsraum, in dem auch die Küchenzeile untergebracht ist. / Im Hauptgebäude nebenan betreiben die Besitzer ein kleines Café (Öffnungszeiten ca. 12-17 Uhr). sie sind sehr freundlich und hilfsbereit.”
Anbefalinger til fremtidige gjester
“Die kleine Erzhütte im Ort ist eine Besichtigung wert, ebenso lohnt der Besuch von Perssons Magasin auf der anderen Seite der Landstrasse. Im Fluss lassen sich gut Barsche angeln, eine Angelkarte bekommt man im Ort (Auskunft hierzu können die Besitzer geben). Das Städtchen Lindesberg sollte man sich nicht entgehen lassen. / Ganz besonders zu empfehlen ist das Kindla Naturreservat, in dem man herrlich wandern, Pilze und Beeren sammeln kann.”
joop - nijkerk  (Vakantie met vrienden, met kinderen, mai 2018)
Anbefalinger til fremtidige gjester
“kano en roeiboot liggen klaar”
Hva var veldig bra med feriehuset?
“prachtige ligging aan de rivier tussen 2 meren in en smaakvol ingericht met sauna,”
Kenneth - Slagelse  (Familieferie med større børn, august 2017)
Hva var veldig bra med feriehuset?
“Med tilgang til åen, der ligger i haven, er det et oplagt sted, for dem der sætter stor pris på, at udnytte de muligheder der er for badning, roning/padling og fiskeri. / Værtsparet bor i huset ved siden af og driver en mindre cafe, hvor der er mulighed for at købe is, kage og kaffe. De er endvidere meget gæstfri og hjælpsomme. / Huset er hyggeligt og indeholder de mest nødvendige køkkenfaciliteter.”

Ferieboligfasiliteter

6
2
60m²
ja
nei
Inkl.
400 m
 
Båt inkludert
 
Det er utsikt over vann (kyst, sjø, fjord eller vann)
 
Sauna
 
Svensk TV: Svt1, Svt2 og TV4.
 
1 bad
 
Bygget 2011
 
6,0 km til restaurant
 
10 km til dagligvarebutikk
 
400 m til fiskevann
 
20 m til bademuligheter
Husnr. 06261
Huskategori: ★★★
Sjø/innsjø 400 mGjestevurderinger

Booking av huset

Booking av huset

Uke ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgt periode
Ledig dato
Ikke ledig
Bookingen din

Husbeskrivelse

Om området

Om Örebro

Ordet Närke er opprinnelig en sammensmeltning av to ord, og betyr grenselandet ved innsjøen. Det dreier seg om et slettelandskap, som grenser mot Begslagen i nord, Hjälmaren i øst og Tiveden og Tylöskog i sør. I området, Tiveden, ligger ferskvannene Unden, Viken og Skagern, og vannet, Viken, deles av Göta Kanal. Her ligger Finnerödja, som er mest berømt for sine deilige jordbær.

Närke byr på mangfoldig kunst og design, spennende femtitallsarkitektur, veggmalerier av Carl Larsson og skulpturparker. Dessuten finner du også uventede opplevelser, som f.eks. i Kinaparken utenfor Askersund, et buddhistisk fredsmonument i Fellingsbrotrakten og verdens største samling av ”VW-bobler” i Pålsboda.

Närkes største by er Örebro, som har mye å tilby. Besøk f.eks. Örebro Slott – her er det teater om sommeren. Du kan også dra på rundtur i Wadköpings Friluftsmuseum ved Svartån i det sentrale Örebro. Her er det også mulighet for å besøke Cajsa Wargs barndomshjem og se Hjalmar Bergmans boksamling. Her er dessuten mange aktiviteter for barn.

Hele Närke er fylt med severdigheter, f.eks. Opplevelsesbadet Gustavsvik, Stora Holmen, ”Barnas øy”, Teknoteket Innsikten – et eksperimenterende verksted i Karlslund, fuglevannet Tysslingen, Tivedens Nationalpark, Båtmuseet i Askersund, Wadköpings Friluftsmuseum og mye, mye mer.

Om Sverige

Skjærgård, storby eller skiferie i Sverige?

Opplev den unike svenske Skjærgård. Lei en kano, kajakk eller prøv øyhopping blant tusenvis av små øyer med rå bare klipper eller de større skogkledde øyer som enkelt kan nås fra fastlandet.

Har man behov for litt mere spenning besøk Gøteborg hvor Liseberg fornøyelsespark tilbyr en rik mulighet for utfoldelse for barnefamilier.

Stockholm er byen man skal besøke hvis hjerte banker for vakker natur midt i storbyen. En by full av historie, kultur og vakker design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie så kan de svenske fjellkjeder by både på langrenn og alpin.

Sommerhus i den svenske natur.

Alle våre feriehus i Sverige er omgitt av den vakre svenske natur. DanCenter har boliger over hele Sverige, alt fra Skåne, Småland, Stockholm og den svenske skjærgård nord for Sverige. Sverige er ett land med mange motsetninger og dermed kan din familie og deg ha mulighet for en ferie som passer for dere.

Kunne du tenkt deg å oppleve Sverige i Astrid Lindgren stil? Vi kan tilby den klassiske svenske hytteopplevelse kjent fra Astrid Lindgrens populære bøker. Lei en autentisk, koselig liten rød hytte i utkanten av en furuskog langs en vakker innsjø i åpne omgivelser.

Din ferie i en tradisjonell hytte i Sverige kan med garanti sørge for at stressnivået faller og at du glemmer alt om hverdagens gjøremål.

Ta på luksusferie i Sverige.

Som en kontrast til den idylliske hytteferie i Sverige så kan man leie ett stort deilig sommerhus. DanCenter byr på forskjellige luksus boliger hvor det er plass til hele familien. I Sverige leier vi ut store flotte hus til familien eller grupper på 20 personer. Nedenstående kan du finne hus med svømmebasseng og spa som kan nytes sommer som vinter.

Når du er på ferie i Sverige ta en dukkert og avkjøl deg med familien når solen stør høyest på himmelen. Nyt ett glass champagne med din bedre halvdel i badstuen på kalde vinterkvelder. Eller i høstferien når familien er samlet, hygg dere rundt svømmebassenget mens løvet faller av trærne og nyt utsikten.

Sverige er vann, vann og mere vann.Sverige er oppført på UNESCOs verdensarvliste for sitt unike kystlandskap.

I sentrale og nordlige Sverige er det utallige elver, innsjøer og bekker som binder landet sammen. Spesielt i sentral Sverige har den siste istid etterlatt seg tydelige spor som kan spottes i de svenske elver fordypninger.

Hvor Mälarens ferskvann møtes havet fra Østersjøen finner man Stockholm fordelt utover 14 øyer og holmer. 24000 øyer og holmer utgjør skjærgården i Stockholmsområde som man hurtig kan nå via båt.

Siljansjøen ligger i sentrale Dalarna. Innsjøen og de omkringliggende byene regnes som landets historiske sentrum. Herfra blir Sverige gradvis villere og mer øde.

Elvene har gjennom tidene blitt brukt til å transportere tømmer ut til kysten. Høga Kysten i nord øst Sverige er på UNESCO's liste grunnet sitt unike og helt naturskjønne kystlandskap med de særegne røde granittklipper.

Sverige er et must for den aktive familien


Sverige byr på mange aktiviteter for barn, unge og den litt eldre generasjon.

Det starter med at man leier ett sommerhus eller hytte i Sverige hvor familien har ett godt utgangspunkt. Deretter er det plass til å være sosial, gøye og lærerike aktiviteter for hele familien.

I Sverige så er det mange muligheter for å stå på ski i de svenske fjellområder. Sverige byr på mange familievennlige skisteder. Har du leid en hytte i Sverige i nærheten av en de større byer slik som Stockholm, Malmø og Göteborg, så finnes det opplevelser slik som Zoologisk have, fornøyelsesparker, museer med mere.

Opplev Sveriges skoger.


Sverige har flott natur fra nord til sør. DanCenter tilbyr utvalg av sommerhus og hytter i Skåne og Småland. Området er kjent for elg safari og i tillegg har områder kjent for sykkelturer, rideturer, kanoturer og fisking.

Har du leid en sommerbolig i sentral eller nord Sverige så finner du ett landskap preget av dype daler og enorme skoger. Her kan man ta en dukkert i en innsjø, fang en fisk til middag. Hele familien kan hygge seg med enten å lage middag, barna kan leke og besteforeldrene kan hygge seg i sofakroken med ett brett spill eller to. Har du planer om å besøke Sverige så lei ett sommerhus gjennom DanCenter.

Sankthans i Sverige

I Norge har vi vår tradisjonelle St. Hans feiring hvor Sverige er i en egen liga på hvordan de feirer Sankthans.

Svenskene feirer i likhet med nordmenn med bål på stranden. Man har i tillegg Mai stangen som reises på over hele landet til festlige markeringer om våren.

Man kan ofte se de lokale med en blomsterkrans i håret, som fra de eldre dager av ble brukt til å symbolisere fruktbarhet og liv.

Svenskene er stolte av sin midtsommer feiring, de har en meget tradisjonell feiring og som besøkende kan man selv delta i dette vår fenomenet uansett om man er på ferie i skjærgården, kysten, sentral eller nord Sverige.